FHP 230 - 250
Kverneland 2624M
150S

 

Kverneland Group - Euroopan johtava maatalouden työkoneiden valmistaja

Kverneland Group on Euroopan johtava maatalouden työkoneita suunnitteleva ja valmistava yritys. Sillä on tehtaita Norjassa, Tanskassa, Saksassa, Ranskassa, Hollannissa, Italiassa, Venäjällä ja Kiinassa. Tuotteitaan Kverneland Group vie 77 maahan. Vuoden 2014 lopussa työntekijämäärä oli 2 487. Suomessa Kvernelandin tuotteista tunnetuimmat ovat aurat, joilla on voitettu enemmän kynnön maailmanmestaruuksia kuin millään muulla merkillä. Kvernelandin tuotevalikoimaan kuuluvat aurojen lisäksi maanmuokkaus- ja kylvökoneet, rehunkorjuukoneet, paalaimet ja käärimet, ruokintalaitteet, lannoitteenlevittimet sekä kasvinsuojeluruiskut. Suomessa Kvernelandin tuotteita edustaa Agritek Oy.
Agritek ShopYkkösketju 2017

Kverneland 150 -sarja


Kvernelandilta uusi karhottava etuniittokone


Roottori ratkaisee!!!


Katso oheisesta linkistä ohjeet Kverneland aurojen säätöön!


Aurojen ykkönen

Kverneland on johtava kyntöaurojen valmistaja. Euroopassa se on markkinajohtaja, ja tehtaan tuotteita viedään yli 40:een maahan eri puolille maailmaa. Viljelijät ovat muokanneet maata Kvernelandin valmistamilla työkoneilla jo yli 125 vuoden ajan.

Kverneland on lisännyt tietotaitoaan suunnitelmallisesti. Se on noussut uupumattomalla sitkeydellään maanmuokkauksen ykkösosaajaksi. Käytännön viljelijöiltä saatu palaute on aina ollut keskeisessä asemassa uusia tuotteita kehitettäessä ja koneiden ominaisuuksia arvioitaessa.

Yksittäisten asiakkaiden yhteistyö on Kvernelandille mittaamattoman arvokas voimavara.

Videoita Kvernelandin auroista, niiden valmistusmenetelmistä sekä myös konsernin muista tuotteista on katsottavissa Kverneland Groupin Youtube-kanavalta.

Agritekilla koko Kverneland-valikoima

Agritek edustaa Suomessa kaikkia Kvernelandin tuotteita. Korkea laatu, voimakas panostus tuotekehitykseen ja nykyaikaiset tuotantomenetelmät ovat vahvuuksia, joiden ansiosta Kverneland on yksi arvostetuimmista maatalouskonevalmistajista.

Yhtiöön kuului aiemmin neljä erillistä kansainvälistä tuotemerkkiä: Accord, Kverneland, Rau ja Taarup. Nämä muodostavat Kverneland-tuotemerkin, joka on nyt vahvempi kuin koskaan ennen.

Yksi vahva merkki - monta tarinaa

Kvernelandin menestystarina sai alkunsa vuonna 1879, jolloin norjalainen kyläseppä Ole Gabriel Kverneland avasi pienen pajansa lähellä Norjan Stavangeria. Tuotevalikoimaan kuuluivat aluksi sen ajan hittituotteet eli viikatteet. Lahjakkaana keksijänä hän kehitteli pajalleen vesivoimakäyttöisen konevasaran, joka mahdollisti 7000-8000 viikatteen vuosituotannon ja tarjosi siten selvän kilpailuedun ja kehitysmahdollisuudet nuorelle yritykselle.

Kun maatalouden koneellistuminen 1920-luvulla alkoi, Ole Gabriel Kverneland oli jälleen tiukasti ajan hermolla. Ensimmäinen traktorisovitteinen aura näki päivänvalon vuonna 1928.

Tästä vaatimattomasta alusta Kverneland on noussut Euroopan suurimmaksi aurojen valmistajaksi.