Kverneland rehukoneet

Rehukoneet

Kvernelandin rehukoneiden tehdas on perustettu vuonna 1877 Taarupin kylään. Alunperin koneet ovatkin tunnettu Taarup-merkillä. Kverneland osti Tanskalaisen Taarup Maskinfabrikin vuonna 1993. Tämän jälkeenkin koneet tunnettiin vielä pitkään Taarupin nimellä, kunnes vuosien kuluessa se sai väistyä Kvernelandin tieltä.
 
Kvernelandin niittokoneet ja -murskaimet valmistetaan edelleen Tanskassa Kertemindessä, tosin tehdasta on uudistettu lähes jatkuvasti vuosien varrella. Nykyään tehdas onkin Kvernelandin suurin valmistaja, ohittaen Norjan auratehtaan.
 
Kverneland valmistaa myös karhottimia ja pöyhimiä. Isot karhottimet valmistetaan niittolaitteiden kanssa samalla tehtaalla Kertemindessä 9,0m työleveydestä alkaen. Pienemmät karhottimet ja pöyhimet tulevat Tsekin tasavallasta. Karhottimet ja pöyhimet ovat helppoja huoltaa ja pitää kunnossa. Tekniset ratkaisut varmistavat, että koneet toimivat hyvin ja säilyttävät arvonsa.  

Niittokoneet ja -murskaimet

Niittokoneissa yleisimpiä ovat nostolaitekiinnitteiset koneet, mutta mallistosta löytyvät myös etuniittokoneet sekä niittävät perhoset.

Työleveys: 2,0m - 9,5m

Nostolaiteniittomurskaimia löytyy niin etu- kuin takakoneina. Eri mallisarjat tarjoavat vaihtoehdot jokaisen kokoluokan traktorille.

Työleveys: 2,8m - 3,6m.

Uudet jousitusratkaisut, keventynyt paino ja pienentynyt tehontarve mahdollistavat käytön kohtuukokoisilla traktoreilla.

Työleveys: 8,7m - 10,0m.

Kvernelandin 4336CT, 3,6m leveä, kahden puolen niittävä niittomurskain on malliston suosituin hinattava malli. Koneet ovat saatavina myös vain oikealta niittävinä versioina.

Työleveys: 3,2m - 4,0m

Muut rehukoneet

Karhottimista löytyvät nostolaitemallit, sekä hinattavat kaksi- ja neliroottoriset mallit. Erikoisominaisuudet alkavat piikin kärjestä ja jatkuvat koneen läpi vetorunkoon päättyen.

Työleveys: 3,2m - 15,0m

Kvernelandin pöyhimissä on symmetriset piikit. Kantava runko ei kohdista vääntöään vaihteistoon, joka on integroitu osaksi voimansiirtolinjaa, rungon sisäpuolelle.

Työleveys: 5,2m - 11,2m

Kverneland FastBale on Non-Stop paalain. Non-Stop toiminnon ansiosta sinun ei tarvitse pysähtyä paalien välissä! Tutustu aivan uudenlaiseen paalaukseen.

Kverneland paalisilppureita on saatavana hinattavina tai nostolaitteisiin, yhdelle, kahdelle tai useammalle paalille, jos vain kuivitettavaa riittää. Koneet niin rehupaaleille, kuin pelkälle oljelle. Pyörivä torvi ja sähköohjaus kuuluvat aina hintaan.

cutterbar_648px_3

Niittokoneiden ja -murskainten ominaisuudet

Pyöreä niittolautanen, erityinen kivisuoja, hitsattu palkki, siro rakenne, samankokoiset rattaat ja niin edelleen.. Murskain puolikiintein terässormin tai legendaarisin nailonsormin - mallista riippuen. Tule ja tutki.

Löydä lähin jälleenmyyjä

 

Kysy lisätietoja

Täyttämällä viereisellä lomakkeella saat kätevästi yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia siitä esittelyn.