<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ajankohtaista

Ajankohtaisia uutisia, tapahtumia ja blogeja Kverneland -tuotteista.

Kannattaako kyntäminen?

Miksi kynnetään? Voiko kynnön korvata jollain halvemmalla ja nopeammalla menetelmällä? Onko kultivointi halvempaa kuin kyntäminen? Miksi moni on..

Kverneland 5087MN niittomurskain

Oikea niittokorkeus ratkaisee

Niittosängen pituus on oikea kun sänki jää vihreäksi Niittokorkeuteen kulminoituu rehun puhtaus ja laatu. Karhottaminen vaatii hiukan pitempää..

Kvreneland 53100MT perhosniittomurskain

Niittomurskain vai pelkkä niitto?

Niittomurskauksen eduksi on todettava, että käyttäjäkokemusten mukaan heinä kuivaa nopeammin, kuin pelkän niittokoneen jäljiltä. Tämä vielä..

Ajokaksikon niitto- ja karhotuskalusto aamuparkissa

Sopiiko iso karhotin pienille lohkoille?

Suomessa on oma, erikoistunut käyttäjäkunta isoille, neliroottorisille karhottimille. Huolimatta siitä, että peltolohkot ovat välillä todella..

Mikä karhotin on paras?

Mitä eroa eri karhottimilla on korjuutehoon? Kverneland 97150C karhottimen eturoottoreiden kyynärpäänivelet ovat parhaimmillaan lohkojen..

Mikä karhotintyyppi on paras korjuussa?

Onko karhon koostumuksella väliä korjuutehoon? Karhon koostumuksella ja näin ollen karhotintyypillä on väliä. Jos karho on epätasainen,..

Tallaako traktori etuniittokoneen jäljessä?

Etuniittokoneella voidaan tehdä laadukasta karhoa Etuniittokoneella voidaan tehdä siisti karho traktorin renkaiden väliin takuuvarmasti aivan..

Kevätkyntö - Kevyiden maiden kuningas!

Parin äärimmäisen kuivan kesän jälkeen olemme taas päässeet nauttimaan yltäkylläisyydestä, ainakin mitä vesisateisiin tulee. Vettä on satanut..

Lannoitteenlevittimen säätäminen

Lannoitetta levitettäessä pyritään useimmiten levittämään oikea määrä lannoitetta oikealle pinta-alalle. Vähemmälle huomiolle jää usein se, kuinka..

Lisää tarkkuutta ja taloudellisuutta lannoitteen levitykseen

Lannoitteenlevittimiä on monenlaisia, halvoista ja yksinkertaisista aina todella tarkkoihin ISOBUS- ja GPS- ohjattuihin malleihin asti. Tarkkaa..

Kysy lisätietoja

Täyttämällä viereisellä lomakkeella saat kätevästi yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia siitä esittelyn.