<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ajankohtaista

Ajankohtaisia uutisia, tapahtumia ja blogeja Kverneland -tuotteista.

Fastbale-kiertue

Fastbale-kiertue on täällä! Kierrämme Suomea toisen rehunteon aikaan esittelemässä aitoa paalauksen mullistavaa Non-Stop paalainta. Päivitämme tähän..

Niittojäljen parantaminen

Rehunteon aikana monelle viljelijälle tulee vastaan ongelma, niittojälki ei olekaan priimaa ja pelto näyttää niiton jälkeen raitaiselta. Ongelmaan..

Lisää tarkkuutta ja taloudellisuutta lannoitteen levitykseen

Lannoiterakeiden sijoittaminen oikeaan paikkaan tuo selvää säästöä! Lannoitteenlevittimiä on monenlaisia, halvoista ja yksinkertaisista aina todella..

Agritekin työkoneet Koneagriassa

Agritek on vahvasti mukana Koneagriassa työkoneillaan. Tässä lista mitä kaikkea voit tulla messujen osastolla C150 katsomaan.

Laboratoriotason testausta pintalevittimille

Laboratoriotason testausta Lannoitteenlevittimien vaatimukset ovat ajan myötä kasvaneet jatkuvasti. Lannoitteen päätyminen oikeaan paikkaan on..

Lannoitteenlevittimen säätäminen

Lannoitetta levitettäessä pyritään useimmiten levittämään oikea määrä lannoitetta oikealle pinta-alalle. Vähemmälle huomiolle jää usein se, kuinka..

Kannattaako kyntäminen?

Miksi kynnetään? Voiko kynnön korvata jollain halvemmalla ja nopeammalla menetelmällä? Onko kultivointi halvempaa kuin kyntäminen? Miksi moni on..

Kverneland 5087MN niittomurskain

Oikea niittokorkeus ratkaisee

Niittosängen pituus on oikea kun sänki jää vihreäksi Niittokorkeuteen kulminoituu rehun puhtaus ja laatu. Karhottaminen vaatii hiukan pitempää..

Kvreneland 53100MT perhosniittomurskain

Niittomurskain vai pelkkä niitto?

Niittomurskauksen eduksi on todettava, että käyttäjäkokemusten mukaan heinä kuivaa nopeammin, kuin pelkän niittokoneen jäljiltä. Tämä vielä korostuu,..

Ajokaksikon niitto- ja karhotuskalusto aamuparkissa

Sopiiko iso karhotin pienille lohkoille?

Suomessa on oma, erikoistunut käyttäjäkunta isoille, neliroottorisille karhottimille. Huolimatta siitä, että peltolohkot ovat välillä todella pieniä..

Kysy lisätietoja

Täyttämällä viereisellä lomakkeella saat kätevästi yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia siitä esittelyn.