Ajankohtaista

Ajankohtaisia uutisia, tapahtumia ja blogeja Kverneland -tuotteista.

qualidisc_farmer_648px_2

Hankkisinko lautasmuokkarin vai kultivaattorin?

Lautasmuokkaimilla on oma vahva kannattajakuntansa. Osa viljelijöistä, käyttää lautasmuokkaimia jatkuvasti osana normaaleja muokkaustoimenpiteitä.

Miksi kyntää Kvernelandilla? Humusta ylös, päästöjä alas

Maaperällä on ratkaiseva merkitys ilmaston suojelussa. Jotkut maat pysyvät koskemattomina, kun taas toiset ovat omistettu maataloudelle. Maaperä voi..

Kverneland FastBale

Kverneland FastBale, pelkkää vihreää valoa

Lannoitteenlevitykseen lisää tehoa ja tarkkuutta – lannoite tasaisesti koko levitysalalle

Lapualainen viljanviljelijä ja koneurakoitsija Joonas Mäkinen hankki vuonna 2020 Kvernelandin Exacta TL GEOSPREAD -pintalevittimen, sillä hän halusi..

Leveällä kasvinsuojeluruiskulla kaaliviljelmä voi hyvin

Satoi tai paistoi, koneiden on oltava kunnossa, jotta Granholm Vihannekset voi toimittaa tuoreita tuotteita asiakkailleen. Maatilan kaluston uusin..

Lannoiterakeiden sijoittaminen oikeaan paikkaan tuo selvää säästöä!

Lannoiterakeiden sijoittaminen oikeaan paikkaan tuo selvää säästöä! Lannoitteenlevittimiä on monenlaisia, halvoista ja yksinkertaisista aina todella..

Fastbale-kiertue

Fastbale-kiertue on täällä! Kierrämme Suomea toisen rehunteon aikaan esittelemässä aitoa paalauksen mullistavaa Non-Stop paalainta. Päivitämme tähän..

Niittojäljen parantaminen

Rehunteon aikana monelle viljelijälle tulee vastaan ongelma, niittojälki ei olekaan priimaa ja pelto näyttää niiton jälkeen raitaiselta. Ongelmaan..

Lisää tarkkuutta ja taloudellisuutta lannoitteen levitykseen

Lannoiterakeiden sijoittaminen oikeaan paikkaan tuo selvää säästöä! Lannoitteenlevittimiä on monenlaisia, halvoista ja yksinkertaisista aina todella..

Agritekin työkoneet Koneagriassa

Agritek on vahvasti mukana Koneagriassa työkoneillaan. Tässä lista mitä kaikkea voit tulla messujen osastolla C150 katsomaan.

Kysy lisätietoja

Täyttämällä viereisellä lomakkeella saat kätevästi yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia siitä esittelyn.