<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Jysimet ja murskaimet

Kvernelandin tuotevalikoimasta löytyy laaja valikoima jyrsimiä ja murskaimia.

h-series_648px_13

Jyrsimet

Kvernelandilla on pitkät perinteet myös taso- ja kelajyrsinten sekä kesantomurskainten valmistuksessa. Markkinoitten modernein tasojyrsinmallisto itsekantavin roottorikoteloin sekä järeä rakenne varmistavat kestävyyden kovassakin käytössä. Työleveydet versiosta riippuen 2,5-6 metriä. Kverneland tasojyrsimet on kehitetty toimimaan luotettavasti ja tehokkaasti erilaisilla maalajeilla ja kestämään kovaa käyttöä.

Kverneland kelajyrsinmallistosta löytyy oikea vaihtoehto niin kevyeen puutarhakäyttöön kuin raskaaseen urakointiinkin.

fro_648px_2

Murskaimet

Kverneland murskaimista löytyy oikea malli niin nurmen, kesannon kuin oljenkin tehokkaaseen murskaukseen. Monipuolinen kokovalikoima varmistaa oikean mallin kaikille tiloille. Kaikissa Kverneland murskaimissa on järeästi mitoitettu kulmavaihde ja erittäin vahva kiilahihnoin toteutettu voimansiirto murskainroottorille.
fhp_plus_648px_1

Piennarmurskaimet

Kverneland FHP plus piennarmurskain soveltuu teiden varsien hoitoon, peltojen reunojen siistimiseen sekä ojien ja pensaikkojen siistimiseen. FHP plus piennarmurskainta voidaan käyttää nurmen ja vesakon murskaukseen, joten se soveltuu myös puistojen, puutarhojen ja tienpenkkojen kunnossapitoon. FHP plus mallia on saatavana 2,0 , 2,3 ja 2,5 metrin työleveydellä.

Löydä lähin jälleenmyyjä

 

Kysy lisätietoja

Täyttämällä viereisellä lomakkeella saat kätevästi yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia siitä esittelyn.