Huolto

Vahva tiimi tukenasi

Agritek huoltoverkosto

Agritekin asiakkaana Sinulla on käytössäsi koko maan kattava sopimushuoltoverkosto, joka koostuu ammattitaitoisista huoltoyrittäjistä ja asentajista. Henkilöstön ammattitaitoa ylläpidetään ja tuetaan jatkuvalla kouluttautumisella ja teknisellä tuella. 

Kattava tekninen tuki

Ajantasainen tieto koko verkostolla

Sopimushuoltoverkostolla on käytössään keskitetyssä verkkoportaalissa valmistajien ylläpitämät korjaamokäsikirjat, koneiden tekniset tiedot valmistenumerokohtaisesti sekä huolto- ja kampanjatiedotteet. Myös koneiden huoltomuistiinpanot kirjataan Agritekin järjestelmään, jolloin koneen huoltohistoria säilyy koko koneen käyttöiän.

New_Holland_huolto_ja_varaosat_648 (1)

Koneesi on varmoissa käsissä

CaseIH_traktorit_huolto3

Parasta osaamista

Käyttämällä Agritekin sopimushuoltoverkoston palveluita voit olla varma koneittesi parhaasta tuotantotehokkuudesta. Sopimushuoltoverkosto tarjoaa Sinulle parhaan osaamisen, Agritekin ja valmistajan tarjoamalla kattavalla tuella.

New_Holland_huolto_ja_varaosat_648 (10)

Agritek huoltopisteet

Agritekin huoltoverkostoon kuuluu yli 110 huoltopistettä kattavasti ympäri Suomen. Löydät Sinua lähimmän huoltopisteen kätevästi oheisesta kartasta.

New Holland huolto

Tutustu tarkemmin New Holland -huoltosivustoon

Case IH Huolto

Tutustu tarkemmin Case IH -huoltosivustoon

Liity kanta-asiakkaaksi

Liittymällä Agritek Oy:n kanta-asiakkaaksi saat huomattavia etuja, kuten -15% alennuksen viikkotilauksena tilattavista Case IH ja New Holland -varaosista

Anna palautetta tai kysy lisää tietoja

Jätä yhteystietosi oheisen lomakkeen kautta, niin otamme Sinuun viipymättä  yhteyttä!