NEW HOLLAND MALLISTO

New Holland -traktorimallisto kattaa kaikki käyttökohteet kiinteistönhoidosta raskaaseen peltotyöhön teholuokassa 35-435 hv. Mallistojen sisällä on valittavana on useita versioita, kuten erilaisia vaihteistoja mitä moninaisempiin käyttötarpeisiin. Tarjolla on myös todella laaja valikoima lisävarusteita, joilla traktorin voi viimeistellä juuri omien mieltymysten mukaiseksi.

new-holland-traktori-t4s-648-05

T4S

New Holland T4S -traktoreissa moderni tehokkuus ja mukavuus ovat tasapainossa helppokäyttöisyyden ja edullisten käyttökustannusten kanssa.

new_holland_traktori_T5_Ulility_648 (3)

T5 Utility

New Holland T5 Utility on tarjoaa monipuolisuutta vakiovarusteena. Se on kotonaan niin pellolla, maantiellä kuin talousrakennuksissa ja pihatöissä. Sen voi käden käänteessä valjastaa kuljetusajoon tai voimanottokäyttöön yhtä lailla kuin kiinteistön hoitoon ja erikoisviljelyyn

T5 EC

T5 EC -mallisto koostuu kolmesta eri tehoisesta traktorista alkaen 99 hevosvoiman T5.100-mallista ja päätyen 117 hv:n malliin T5.120. Kaikissa näissä ominaista on huipputason teho-paino-suhde ja runsas valinnanvara varusteiden suhteen. T5 sopii entistäkin paremmin mitä moninaisimpiin käyttötarkoituksiin myös maatalouden ulkopuolella

new_holland_traktori_T5_EC_648 (4)
new-holland-traktori-T5-dct-648-14

T5 Dynamic Command ja Auto Command

T5 Dynamic Command ja Auto Command -mallit ovat helposti käsiteltäviä traktoreita, jotka tarjoavat luotettavasti maksimaalisen tuottavuuden.

Kaksoiskytkintekniikkaan perustuvassa 24x24 Dynamic Command -versiossa on kahdeksan powershift-vaihdetta vedon katkeamatta.

T5-malliston huipulla on New Hollandin portaaton Auto Command™ -vaihteisto.

new_holland_traktori_T6_648 (18)

T6

T6-mallisto koostuu kuudesta eri teholuokasta, joista maksimitehoiltaan 125-155 hevosvoiman mallit T6.125-T6.175 ovat nelisylinterisiä ja 159 hv:n T6.180 kuusisylinterinen. Maksimitehojen lisäksi on käytössä lisätehoa lähes kaikissa versioissa parhaimmillaan yli 20 hv.

T7

T7-mallisarja on laajempi kuin koskaan. Normaalin akselivälin traktoreita on neljä mallia, ja niistä kolme on saatavana Range Command osaPowershift, Power Command täysPowershift tai portaattomalla Auto Command-vaihteistolla. Tehokkaimmassa T7.225-mallissa vaihteistona on aina Auto Command

new_holland_traktori_T7_225_Autocommand_648_02
new-holland-traktori-t7-hd-plm-648-04

UUTUUS - T7 HD PLM

New Holland T7 PLM Connect -traktorimalliston tärkein uudistus koskee entistä tilavampaa ja hiljaisempaa ohjaamoa sekä kokonaan uutta  hallintajärjestelmää. Se tuo myös New Hollandin älykkäät viljelyteknologiat laajalti viljelijöiden saataville.

T8

T8-traktoreissa on huimien teholukemien lisäksi kuitenkin myös paljon muuta, mikä vie ne jokaisen kuljettajan toivelistan kärkeen. Kaikki mallit ovat saatavana jousitetulla Terraglide™ -etuakselilla ja 50 km/h maantienopeudella varustettuina. Vaihtoehtona 50 km/h maantienopeudelle on samaan rakenteeseen perustuva 40 km/h Eco-vaihteisto, jolla voidaan säästää polttoainetta

new_holland_traktori_T8_648 (5)

Löydä lähin
jälleenmyyjä

Kysy lisätietoja

Täyttämällä viereisellä lomakkeella saat kätevästi yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia  siitä esittelyn.