Leikkuupuimurit CX7/8

Tehoa ja hallittavuutta joka on toiveena jokaisella viljelijällä ja urakoitsijalla ympäri maailman.

Puintitehoa ja hallittavuutta

CX7/CX8-sarjan puimurit ovat alansa huipputuotteita, ja  viimeisimmät uudistukset lisäävät sen tehoa ja hallittavuutta entisestään.

LUE TÄSTÄ BLOGI>>

• Ultra-Flow ™ porrastettu puintikela lisää kapasiteettia ja polttoainetaloutta (lisävaruste)
• Parannetut sähkösäätöiset hallintalaitteen lisäävät tuottavuutta
• Olkien käsittelyä parannettu patentoidulla Twin-disc-oljenlevittimellä
• Stage V -määräykset täyttävät moottorit polttoainetaloudelliseksi todistetun ECOBlue ™ -teknologian kanssa

Korkea terän nopeus, täysin säädettävä laonnostokela ja syöttöruuvi, jossa sisään vetäytyvät sormet koko matkalla, mahdollistavat häiriöttömän leikkuun ja tasaisen syötön. Leikkuupöydän automaattinen säätö huolehtii sängenkorkeudesta ja pintapaineesta vaikeimmissakin olosuhteissa. CX7/CX8-puimurit on varustettu leikkuupöydän kallistuksella ja Autofloat™ -järjestelmällä, joka pitää pöydän maan pinnan suuntaisena kumpareisessakin maastossa varmistaen täydellisen leikkuun kaikilla kasveilla.

Kuljettajalla on erinomainen näkyvyys leikkuupöydälle. Leveä kuljettimen syöttöaukko lisää tehoa, uuden mallisten kolien siirtäessä viljan puintikelalle jyviä rikkomatta. Pöydän ja syöttökuljettimen hydraulista peruutusta hallitaan ohjaamosta sähköisesti.

Nivelakselin ja hydrauliikan pikakytkentä nopeuttavat pöydän kiinnitystä ja irrotusta. Pöytä kiinnitetään vain yhdellä vivun liikkeellä. Seuraavaksi kytketään letkut pikakytkimellä ja sähkökaapeli. Kaikki kytkennät tehdään koneen vasemmalta puolelta, joten sinun ei tarvitse kävellä koneen ympäri.

2019 uudistus 01

Puintikoneisto

Puinti ja erityisesti erottelu ovat puimurin puintitehoa eniten rajoittavat tekijät. Ison CX-puimurin halkaisijaltaan suuri puinti- ja jälkipuintikela suurentuneilla varstasilloilla tehostavat irtipuintia ja erottelua. Tuloksena on 15% suurempi puintiteho edeltäviin malleihin verrattuna. Puintikelan, olkikelan ja jälkipuintikelan halkaisija, asema ja nopeus varmistavat jouhean ja hellävaraisen puinnin maksimaalisella teholla.

Hellävarainen mutta tehokas
Halkaisijaltaan kookkaaassa 75 cm puintikelassa on 10 varstaa. Suuressa kelassa on paljon pyörimisenergiaa varmistamassa tukkeutumattoman puinnin vaikeissa olosuhteissa. Alhainen kelan nopeus takaa hellävaraisen puintitapahtuman rikkomatta jyviä, mikä säilyttää hyvän itävyyden.

Tehokas erottelu
Suurin osa erottelusta tapahtuu laajalla varstasillalla, jonka peitto on 111°. Tästä seuraa mahtava varstasillan pinta-ala, 1.18m² kuusikohlimisissa ja 0.98m² viisikohlimisissa malleissa. New Hollandin kehittämä Rotary Separator -jälkipuintikela on tunnetusti paras erottelukoneisto erityisesti kosteissa ja vihreissä olosuhteissa. CX7/CX8-puimureissa Rotary Separator -jälkipuintikelan halkaisija on 72 cm. Sille voidaan valita kaksi pyörimisnopeutta, joko hidas ja nopea.

Erittäin kuivissa olosuhteissa välikelan ja jälkipuintikelan varstasillat voidaan laskea alas oljen turhan murenemisen estämiseksi. Tämä parantaa jyvien ja oljen laatua.

CX puimurissa on vakiona Opti-Speed -kohlimet, jotka muuttavat nopeutta. Ajettaessa ylämäkeen, kohlinten nopeus kasvaa ja alamäkeen ajettaessa kohlinten nopeus vähenee.

Porrastettu puintikela

New Holland parantaa kaudelle 2020 CX8-sarjan puintitehokkuutta uudella, valinnaisella porrastetulla puintikelalla, jossa varstat on asennettu lohkoihin porrastetusti, eikä perinteiseen tapaan puintikelan leveydeltä suoriin riveihin. Uusi kelatyyppi soveltuu viljoille ja öljykasveilla ja voidaan konfiguroida myös maissille.

Porrastettu puintikelan rakenne takaa materiaalin tasaisen pehmeän virtauksen, mikä pienentää ohjaamon ääntä ja vähentää tukkeumia. Se vaatii 16% vähemmän puintitehoa ja vähentää näin myös polttoaineen kulutusta. Uusi puintikela lisää New Hollandin asiantuntijoiden mukaan leikkuupuimurin kapasiteettia parhaimmillaan 10% erityisesti öljykasveilla. Samalla uusi kelatyyppi on rakenteeltaan entistä kestävämpi.

newholland-puimurit-cx8-2020-uutta-05

 

Puintikelan, olkikelan ja jälkipuintikelan yhdistelmä varmistaa hellävaraisen puinnin ja maksimaalisen tehon.

Seulasto

Hyvä puhdistusteho saavutetaan esiseulalla, suurella seulaston pinta-alalla (6.50 m² kuusikohlimisissa ja 5.40 m² viisikohlimisissa malleissa), vastakkaissuuntaisella seulastolla ja kaksoispuhaltimella. Ylä- ja alaseula liikkuvat vastakkaisiin suuntiin ja niiden iskunpituus on erimittainen, mikä tehostaa puhdistusta, vähentää oljen pätkien tarttumista seuloihin ja tasoittaa puimurin käyntiä. CX7/CX8-puimurit on varustettu seulaston sähköisellä kaukosäädöllä ja eri viljalajeille ja olosuhteisiin valittavilla esisäädöillä.

CX7/CX8-puimurit voidaan tehdastilauksena toimittaa rinnepuintiseulastolla, joka säilyttää täyden tehonsa aina 17 % kaltevuuteen saakka. Viljaelevaattori ja säiliön täyttöruuvi on mitoitettu vastaamaan puimurin kasvanutta puintitehoa.

CX7/CX8-puimureissa on New Hollandin patententoima rajaisten puintilaite - Roto-Thresh. 5-kohlimisissa malleissa puintilaitteita on yksi ja 6-kohlimisissa malleissa kaksi. Sen sijaan että rajaiset vietäisiin puintikelalle olkien joukkoon, rajaistenpuintilaite jakaa ne tasaisesti viettopinnalle. Vakiona on Opti-Fan puhallin, joka säätyy automaattisesti. Kun ajetaan ylämäkeen niin puhallin pienenee ja alamäkeen ajettaessa puhaltimen voimakkuus kasvaa.

Ohjaamo

Tyytyväinen ja virkeä kuljettaja jaksaa työskennellä tehokkaasti ja pitkään. New Holland CX7/CX8-puimureiden ohjaamo on todellinen ohjauskeskus. Se on tilava, siinä on enemmän säilytystilaa, automaattinen lämpötilansäätö, jne. Ideaalisesti sijoitetut hallintalaitteet tekevät ajosta nautinnon.

Monitoimihallinta
Pöydän hallinnalla on suurin vaikutus puimurin toimintaan pellolla. Monitoimihallintavivulla hallitaan pöydän sekä kelan laskua ja nostoa, pöydän kallistusta ja kevennystä, sängenkorkeutta ja kelan nopeutta.

Pysy ajan tasalla
Intelliview IV™ -värimonitori kertoo kuljettajalle puimurin kaikki säädöt ja käyttötiedot. IntelliViewIV™ monitorin eri näytöillä liikut helposti koskettamalla näyttöä. CX7/CX8-puimureissa on kehittynyt esisäätöjärjestelmä, jolla optimoidaan puimurin säädöt eri olosuhteisiin. Säätöjä voidaan lisätä ja muuttaa milloin tahansa. Esisäädöissä voidaan huomioida lako-/pystyvilja, mäkisyys, päisteet jne. Esisäädöt vaikuttavat seuraaviin puimurin toimintoihin: laonnostokelan nopeus ja korkeus, puintikelan nopeus ja puintiväli, seulaston säädöt ja tuulen nopeus.

Täsmäviljely
New Hollandin täsmäviljely PLM käyttää hyväkseen CX7/CX8-puimurin elektronisia komponentteja. IntelliView-monitori ja ohjelmisto ovat osa järjestelmää. Kerätty tieto voidaan siirtää helposti kotitietokoneelle USB -muistitikun avulla. Varustettaessa puimuri GPS-paikannuksella tai IntelliSteer-automaattiohjauksella käyttäjä saa täsmäviljelyyn ohjelmiston ja haluttaessa myös koulutuksen. IntelliView-monitori kertoo myös polttoaineen kulutuksen, joka voidaan liittää lohkotietoihin viljelykustannusten seuraamiseksi

Reaaliaikaista kosteuden mittausta
Jatkuva kosteuden mittaus on satomittauksen tarkkuuden perusta. Puhtaan viljan elevaattorissa oleva anturi ottaa säännöllisin väliajoin kosteusnäytteitä, joiden lukema nähdään IntelliView-monitorissa hetkellisenä tai pidemmän ajan keskiarvona.

Tarkka satomittari
CX7/CX8-puimureiden satomittari tarvitsee kalibroinnin vain kerran kaudessa. Erittäin tarkka anturi on riippumaton viljalajista, ja se mittaa kaiken viljan, joka siirtyy elevaattorilta täyttöruuville.

 

Säiliö ja silppuri

CX7/CX8-puimureiden suuri puintiteho vaatii myös tehokkaan kuljetusjärjestelmän. Ollakseen joustava puimurin tulee pystyä puimaan pitkiä jaksoja yksin ilman tyhjennystä.

CX7/CX8-mallien viljasäiliöiden tilavuus vaihtelee 9000 - 12.500 litraan. Uuden muotoilun ja tekniikan ansiosta suuri säiliötilavuus on pystytty mahduttamaan puimuriin kohtuullisiin ulkomittoihin. Tyhjennysnopeus on huikeat 126 litraa sekunnissa, markkinoiden nopein. Näin jopa 12.500 litran säiliö tyhjenee alle 100 sekunnissa.

CX7/CX8-puimureissa on nelirivinen hammastetuilla terillä varustettu suurtehosilppuri. Vaihto olkien karhottamisesta silppuamiseen käy helposti yhdellä vivulla. Silppurin puhallusteho riittää levittämään hienoksi silputun olkimassa jopa 30-jalan leikkuuleveydelle.

Huono ruumenien levitys voi vaikeuttaa seuraavia viljelytoimia kuten suorakylvöä. CX7/CX8–puimureissa ruumenet levitetään tehokkailla levitinlautasilla leveälle alalle.

Voimansiirto

Näissä moottoreissa vääntömomentin nousu on yli 25 %. moottorin kierrosluvun laskiessa 300 r/min Säiliön tyhjennyksen aikana isommissa malleissa on käytössä automaattisesti ylimääräinen 27 hv:n tehon lisäys. Etuna on. että säiliö voidaan tyhjentää ajon aikana puintitehon laskematta.

Luotettava tehon siirto
Voimansiirron varmistavat moottorin päässä olevan vaihdelaatikon märät monilevykytkimet ja Power Band -vetohihnat. Puintikelan variaattoria pyörittää väliakseli korkeilla kierroksilla. Posi-Torque-variaattori yhdessä suurien hihnapyörien kanssa varmistavat luistamattoman vedon. Tuloksena on luotettava ja jatkuva voimansiirto kovimmissakin puintiolosuhteissa.

Älykäs koneiston kytkentä
Toimintojen, kuten puintikoneiston, tyhjennyksen, leikkuupöydän ja silppurin kytkeminen päällä vaatii paljon voimaa ja luotettavaa kytkentämekanismia. CX7/CX8-malleissa hydraulisia kytkentöjä ohjataan sähköisesti kytkennän pehmentämiseksi. Kuormantunteva hydraulijärjestelmä tuottaa hydrauliöljyä tarpeen mukaan. Tämä vähentää tehon tarvetta ja pienentää öljyn kuumenemista.

.

background

Tekniset tiedot

background

Esite (englanniksi)

background

Etsi lähin jälleenmyyjä

Kysy lisätietoja

Täyttämällä vähintään sähköpostisi saat kätevästi yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia siitä esittelyn.