MAANRAKENNUS

Nyt saatavana New Holland jälleenmyyjiltä!

KEVÄÄN KAMPANJASSA!

W130D

JÄREÄÄN KUOMAUKSEEN!

W80C 

SUJUVAA LASTAAMISTA!

Materiaalinkäsittelyyn uutta tehoa

New Holland on laajentanut tuotevalikoimaansa maanrakennuskoneilla kattamaan maatalouden
ja kiinteistönhoidon erikoistarpeet uudenlaisia työtehtäviä varten.

Käyttötarve voi olla materiaalin käsittely viljatiloilla ja urakoinnissa, mutta yhtä lailla erikoisviljely, pihojen ja viheralueiden hoito tai karjatilojen päivittäiset rutiinit. Mallistosta löytyy oikeanlainen kone jokaiseen käyttötarkoitukseen, jotta kustannustehokas ja taloudellinen työskentely olisi mahdollista. Valikoima kattaa minikaivinkoneet, kompaktit pyöräkuomaajat, raskaammat pyöräkuormaajat, traktorikaivurit sekä liukuohjatut kuormaajat. Ne tuovat uutta raudanlujaa suorituskykyä vuoden jokaiselle päivälle.

new_holland_pienkaivuri_648 (2)

Minikaivinkoneet

New Hollandin uusi C-sarjan minikaivinkoneiden mallisto kattaa kokoluokat 1,7 - 6,0 tonnia, ja niiden avulla saat varmasti aikaan suuren luokan suorituskyvyn ahtaissakin tiloissa.

Kompaktit pyöräkuormaajat

Monipuoliset ja helposti käsiteltävät New Hollandin C-sarjan kompaktit pyöräkuormaajat edustavat kokonaan uutta suunnittelua, ja ne tarjoavat tuoreen vaihtoehdon maatilan ja kiinteistönhoidon materiaalin käsittelyyn.

W80C_19_025
W130D_19_014

Pyöräkuormaajat

Erilaisen materiaalin kuten viljan, lannan ja biomassan käsittely ja kuormaaminen vaatii nykyaikaiselta maatilalta varsin järeää ja tehokasta juuri tähän tehtävään suunniteltua erikoiskalustoa.

Traktorikaivurit

Monipuolinen ja tuottava uusi New Hollandin C-sarjan traktorikaivuri on tehokas kaivulaite ja pyöräkuormaaja yhdessä paketissa.

new_holland_traktorikaivuri_648 (2)

Löydä lähin
jälleenmyyjä

background

Tekniset tiedot

background

Esite

background

Etsi jälleenmyyjä

Kysy lisätietoja

Täyttämällä viereisellä lomakkeella saat kätevästi yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia  siitä esittelyn.