T6 Methane Power

New Holland T6 tarjoaa laajemman valikoiman kilpailukykyisiä malleja kuin koskaan aikaisemmin!

 
New Holland on ainoa traktorivalmistaja, joka tarjoaa sarjavalmistetun metaanikaasulla kulkevan traktorin. T6.180 Methane Power traktorilla saavutetaan sama suorituskyky kuin dieselin kulkevalla T6.180:llä. Metaanikaasulla kulkeva traktori on erinomainen ratkaisu maatiloille, joilla on oma biokaasutuotanto tilalla tai läheisyydessä. T6.180 Methane Power on saatavilla joko Electro Command tai Dynamic Command vaihteistolla.
 

Ota yhteys myyjään

DIESELIN TEHO - ALHAISEMMAT KUSTANNUKSET

Biokaasua käyttävällä New Holland T6.180 traktorilla saavutetaan sama suorituskyky kuin dieselillä  - sama teho 180 hv, vääntömomentti 740 Nm ja vertailukelpoinen luotettavuus - ja lisäetuna jopa 30 % alhaisemmat käyttökustannukset.
Erinomainen suorituskyky saavutetaan ympäristöystävällisessä muodossa: todellisissa kenttäolosuhteissa biokaasukäyttöinen T6-traktori tuottaa 99 % vähemmän hiukkasia kuin vastaava dieselpolttoaine, pienentää hiilidioksidipäästöjä 10 % ja vähentää kokonaispäästöjä 80 %.

MOOTTORITEKNIIKKA

T6.180-biokaasutraktori pitää sisällään aivan uuden 6,7 litran NEF-moottorin, joka on kehitetty erityisesti maatalouden sovelluksiin. Sen valmistaja FPT Industrial on CNH Industrialin moottorimerkki, jolla on jo yli 20 vuoden kokemus biokaasuun perustuvasta teknologiasta. FTP:n tekemät yli 50 000 kaasumoottoria osoittavat tekniikan ja kaasun luotettavuuden polttoaineena.

Moottori on teholtaan ja kooltaan sama kuin dieselversiossa. Suurin ero löytyy kannessa, jossa on sytytystulpat suuttimien tilalla. Myös rakenteissa on eroja, jotta moottorin lämpötilan nousu liian korkeaksi voidaan estää.

 

BIOKAASUN ETUJA

  • Vastaavan dieseltraktorin teho ja vääntöominaisuudet
  • Max. teho 1800 r/min - 159/180 hv 
  • Max. vääntö 1500 r/min - 650/740 Nm
  • Vääntömomentin nousu 36/40 %
  • Alhaiset päästöt ja pieni hiilijalanjälki
  • Ei tarvita SCR-katalysaattoria
  • Ei tarvita hiukkassuodattimia

Tankkaaminen

Biokaasun pääsäiliö on sijoitettu samaan paikkaan kuin tavallisen T6-mallin dieseltankki. Se mahdollistaa hyvän näkyvyyden ohjaamosta eikä haittaa ohjaamoon kulkemista. Käytettävissä ovat normaali rengasvalikoima ja raideleveyden asetukset.

Tankkaus tehdään standardiliittimen (NGV1:ISO 14469-1:2004) avulla. Tankkauspisteen vieressä on painemittari. Tankkauksen jälkeen maksimipaine voi olla hetkellisesti 260 bar ja normaali käyttöpaine on 20-200 bar. Kaasun lämpötila voi vaihdella -40°C – +82°C. Pikatankkauksella tankit täyttyvät muutamassa minuutissa.

Methane 1

 

Vakiona koneessa on säiliöitä molemmilla puolilla runkoa, yhteensä 190 litraa. Lisävarusteena on saatavana kiinteästi traktorin eteen asennettava 270 litran  lisäsäiliö. Yhteensä säiliötilavuutta on siis saatavana 460 litraa.

Methane 2

Lisävarusteita, kuten keskiventtileitä, on saatavana traktoriin normaaliin tapaan. Etukuormaimen käytölle keulan lisäsäiliö aiheuttaa luonnollisesti rajoituksia.

 

New Holland ja maatilalla tuotettu biokaasu: kohti hiilivapaata viljelyä

T6-biokaasutraktori on avaintekijä New Hollandin energiariippumattomassa konseptissa. Se merkitsee todellista kiertotaloutta pellolta energiantuotantoon ja takaisin peltoon - lopullisena päämääränä täydellisen hiilineutraali maatila.

Viljelijät voivat kasvattaa energiakasveja tai hyödyntää maatalousjätettä biokaasun tuottamiseen ja käyttää T6-biokaasutraktoria kestävästi tuotetulla polttoaineella saavuttaen lähes nollatason hiilidioksidipäästöt. Lihakarjatilat ja maidontuottajat voivat edistää positiivista sykliä entisestään tuottamalla biometaania lannasta, mikä vähentää hiilidioksidia ympäristöstä ja johtaa jopa negatiiviseen hiilijalanjälkeen.

Viljelijät voivat myös käyttää biohajoamisen sivutuotteita luonnollisina lannoitteina pelloillaan, mikä sulkee lopullisesti kiertotalouden ketjun.

background

Tekniset tiedot EC

background

Tekniset tiedot Met

background

Esitteet

background

T6 Methane (en) - esite

background

Etsi lähin jälleenmyyjä

Ota yhteyttä

Täyttämällä vähintään sähköpostisi saat kätevästi yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.

Voit kysyä lisätietoja T6 traktoreista tai sopia siitä esittelyn.