varaosat ja tarvikkeet

Ostamalla alkuperäisosia ostat mielenrauhaa

Valikoima

Valitsemalla alkuperäiset varaosat varmistat, että koneesi pysyvät alkuperäisinä, turvallisina ja toimivat valmistajan suunnittelemalla tavalla. Agritekilta ja sen jälleenmyyjiltä varaosat ostamalla saat laadukkaat alkuperäisvaraosat, jotka sopivat parhaiten koneeseesi ja pitävät yllä koneesi kuntoa sekä nostavat sen jälleenmyyntiarvoa.
Jälleenmyyjiltämme saat alkuperäisvaraosien lisäksi laadukkaita konetarvikkeita, kuten Trygg lumiketjut, Exide akut ja Granit Parts maatilatarvikkeet. Alta löydät merkkikohtaista lisätietoa tuotteista.

CaseIH_varaosat3

Varaosapisteet

Agritekin edustamien koneiden varaosaverkosto koostuu 27 yksityisestä ammattitaitoisesta varaosien jälleenmyyntipisteestä. Suurin osa varaosapisteistä löytyy konemyynnin kanssa saman katon alta, mutta muutamalla paikkakunnalla on ainoastaan varaosien myynti. Varaosien jälleenmyyjät varastoivat alueen konekannan mukaan yleisimmät kulutus ja varaosat. Tilattavat osat toimitamme varaosapisteisiin jopa seuraavaksi päiväksi.

Alkuperäiset varaosat

Alkuperäinen varaosa on suunniteltu koneeseesi

Alkuperäisen varaosan ostamalla varmistut koneesi oikeasta toiminnasta ja myös omasta terveydestäsi. Viereisessä kuvassa on vertailtu alkuperäisen CNH:n ohjaamon ilmansuodattimen ja  vastaavana markkinoidun tarvikesuodattimen rakennetta vierekkäin.

Vasemmanpuoleisessa, alkuperäisessä suodattimessa suodatinpaperi on huomattavasti hienompaa ja sitä on huomattavasti enemmän kuin oikeanpuoleisessa tarvikesuodattimessa. Näin ollen ohjaamoon pääsee vähemmän pölyä ja myös puhallin toimii kuten se on suunniteltu.

CNH_alkuperainen_suodatin

Vain alkuperäisiä varaosia

CaseIH_varaosat2

Alkuperäinen varaosa varmistaa laadun

Agritek toimittaa jälleenmyyjiensä kautta ainoastaan päämiehiltään hankkimiaan alkuperäisiä varaosia. Näin pystymme varmistamaan varaosien korkean laadun ja asiakkaiden tyytyväisyyden. Varastoimme menekin mukaan yleisimmät varaosat Vantaan varastossamme. Lisäksi osan päämiestemme varastoista pystymme toimittamaan jälleenmyyjillemme varaosia jopa tilausta seuraavaksi aamuksi. Katso toimituksista lisää merkkikohtaisista tiedoista.

Case IH- ja New Holland alkuperäis­varaosat

Agritek varastoi Case IH ja New Holland (CNH) yleisimmät varaosat kiireellisiä tapauksia varten. Varastoitava nimikemäärämme CNH:n osille on noin 8 000 kpl ja kokonaisuudessa toimitamme vuosittain noin 13 000 eri CNH:n varaosanimikettä. Mikäli kiireellisesti tarvittavaa osaa ei kuitenkaan löydy varastostamme, pystymme toimittamaan sen jälleenmyyjillemme CNH:n varastoista jopa seuraavaksi aamuksi.

New_Holland_huolto_ja_varaosat_648 (16)
Kverneland_varaosat_648 (4)

Kverneland varaosat

Kverneland Group on Euroopan johtava maatalouden työkoneita suunnitteleva ja valmistava yritys. Sillä on tehtaita Norjassa, Tanskassa, Saksassa, Ranskassa, Hollannissa, Italiassa, Venäjällä ja Kiinassa. Tuotteitaan Kverneland Group vie 77 maahan. Vuoden 2014 lopussa työntekijämäärä oli 2 487.

Suomessa Kvernelandin tuotteista tunnetuimmat ovat aurat, joilla on voitettu enemmän kynnön maailmanmestaruuksia kuin millään muulla merkillä. Kvernelandin tuotevalikoimaan kuuluvat aurojen lisäksi maanmuokkaus- ja kylvökoneet, rehunkorjuukoneet, paalaimet ja käärimet, ruokintalaitteet, lannoitteenlevittimet sekä kasvinsuojeluruiskut.

Liity kanta-asiakkaaksi

Liittymällä Agritek Oy:n kanta-asiakkaaksi saat huomattavia etuja, kuten -15% alennuksen viikkotilauksena tilattavista Case IH ja New Holland -varaosista

Trygg jää- ja lumiketjut

Trygg tarjoaa purevaa pitoa jäälle ja maastoon kaikkeen käyttöön!

Erittäin monipuolisesta Trygg -ketjujalikoimasta löydät ketjut niin traktoreihin, metsäkoneisiin, kuorma-autoihin, mönkijöihin kuin henkilö- ja pakettiautoihinkin. Trygg-ketjuissa käytetään erikoisterästä, joka karkaistaan Tryggin kehittämällä menetelmällä. Näin ketjut saadaan pinnaltaan erittäin kovaksi kulutuskestävyyden maksimoimiseksi.

trygg_ketjut_648
Zuidberg_etunostolaitteet_648 (15)

Zuidberg etunostolaitteet, voimanotot ja telat

Zuidberg Techniek B.V. on valmistanut etunostolaitejärjestelmiä jo 18 vuoden ajan. Zuidberg toimittaa etunostolaitejärjestelmiä lähes kaikkiin traktorimerkkeihin, yli kolmeenkymmeneen maahan. Jokaisella maalla on omat vaatimuksensa etunostolaitteista, jotka Zuidberg on pystynyt täyttämään laadukkaalla standardituotteella. Kaikki tuotteet kehitetään mitä suurimmalla tarkkuudella ja valmistetaan parhaista mahdollisista materiaaleista ISO 9001 standardien mukaisesti. Myös turvallisuus on huomioitu, josta osoituksena etunostolaitteille on myönnetty CE-hyväksyntä.

Petronas öljyt

Petronas Lubricants International (PLI) on maailmanlaajuinen voiteluaineiden valmistaja. Petronas toimii tiiviissä yhteistyössä CNH Industrialin kanssa ja kehittää ja valmistaa voiteluaineita CNH Industrialin valmistamiin tuotteisiin, kuten New Holland, Case IH, Fiat ja Iveco. Petronaksen voiteluaineita käytetään näissä laitteissa ensiasennusöljynä ja niitä suositellaan käyttämään koko laitteen käyttöiän.

petronas-maatalous
Exide_akku_PowerPro_ef2353

Exide akut

Exide Technologies toimii yli 80 maassa ja on yksi maailman suurimmista lyijyakkujen valmistajista ja kierrättäjistä. Laadukkaat Exide -akut kestävät kauemmin, antavat enemmän tehoa sekä takaavat paremman käyttövarmuuden. Exide Technologiesilla on tuotekehityskeskus ja omia tehtaita eri puolilla maailmaa.

Anna palautetta tai kysy lisää tietoja

Jätä yhteystietosi oheisen lomakkeen kautta, niin otamme Sinuun viipymättä yhteyttä!