NEW HOLLAND PUIMURIT

new_holland_leikkuupuimuri_TC_1980 (6)

KESÄN KAMPANJASSA!

TC5.90RS - TEHOA JA LAATUA SAMASSA PAKETISSA!

PUIMURIKURSSI NETISSÄ

Puimurikurssi nyt netissä videoiden muodossa.

NH-leikkupuimureista on tehty kattava paketti käyttäjien koulutusvideoita. Ei ole haitaksi kokeneellekaan kuskille käydä säätöjä läpi.

new_holland_leikkuupuimuri_CX5_6_648 (1)
new_holland_leikkuupuimuri_TC_648 (4)

TC 4/5

New Holland TC -leikkuupuimurimallisto tuo aivan uutta puintimukavuutta tähän kokoluokkaan. Uusi avara ja hiljainen Harvest Suite -ohjaamo vie mukavuuden entistä korkeammalle tasolle.

CX 5/6

New Holland CX5 ja CX6 -leikkuupuimurit mahdollistavat ennen näkemättömän sadonkorjuun tehokkuuden. Uudistunut puintikoneisto ja puhdistusmekanismi tarjoavat ensiluokkaista suorituskykyä huikealla ajonopeudella ja päivittäisellä työsaavutuksella.

new_holland_leikkuupuimuri_CX5_6_648 (10)
new-holland-leikkuupuimuri-ch7-648-02

CH7.70

CH7.70 leikkuupuimurin Crossover-konseptissa yhdistyvät kaksi eri maailmaa; perinteinen puintitekniikka ja New Hollandin jo 45 vuotta sitten kehittämä Twin Rotor® -kaksoisroottori.

Uudella Crossover-konseptilla on tehtaan kokemusten mukaan potentiaalia tuottaa 25% suurempi puintiteho kuin vastaavalla kohlinpuimurilla. Merkittävä etu on myös sadon laatu, sillä rikkoutuneita jyviä tulee jopa 35% vähemmän hellävaraisemman puintitapahtuman ansiosta.

CX 7/8

CX7/CX8-sarjan leikkuupuimurit ovat huipputuotteita, jotka monia mullistavia keksintöjä puimureihin tehnyt New Holland on suunnitellut. Viimeisimmät uudistukset lisäävät puimurin tehoa ja hallittavuutta kasvattamatta sen kokoa.

new_holland_leikkuupuimuri_CX7_8_648 (5)
CR9_90_StageV_23_040

CR

Kahdella puinti- ja erottelusylinterillä varustetut CR-leikkuupuimurit ovat puintitehoiltaan aivan omaa luokkaansa. Todistetusti CR10.90 on maailman tehokkain leikkuupuimuri.

Löydä lähin
jälleenmyyjä

Kysy lisätietoja

Täyttämällä viereisellä lomakkeella saat kätevästi yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia  siitä esittelyn.