<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Legendaarista puintitehoa

Puimureiden kuningas tarjoaa muita enemmän

New Holland -puimurit ovat legendaarisia sekä puintiteholtaan että luotettavuudeltaan. Ei ole siis ihme, että ne ovat haluttuja halutaan myös käytettyinä, ja jälleenmyyntiarvo on korkea.

new-holland-leikkuupuimurit

TC 4/5

New Holland TC -puimurimallisto tuo aivan uutta puintimukavuutta tähän kokoluokkaan. Uusi avara ja hiljainen Harvest Suite -ohjaamo vie mukavuuden entistä korkeammalle tasolle.

CX 5/6

New Holland CX5 ja CX6 -puimurit mahdollistavat ennen näkemättömän sadonkorjuun tehokkuuden. Uudistunut puintikoneisto ja puhdistusmekanismi tarjoavat ensiluokkaista suorituskykyä huikealla ajonopeudella ja päivittäisellä työsaavutuksella.

new-holland-leikkuupuimurit
new-holland-leikkuupuimurit

CX 7/8

CX7/CX8-sarjan puimurit ovat huipputuotteita, jotka monia mullistavia keksintöjä puimureihin tehnyt New Holland on suunnitellut. Viimeisimmät uudistukset lisäävät puimurin tehoa ja hallittavuutta kasvattamatta sen kokoa.

CR

Kahdella puinti- ja erottelusylinterillä varustetut CR-puimurit ovat puintitehoiltaan aivan omaa luokkaansa. Todistetusti CR10.90 on maailman tehokkain leikkuupuimuri.

new-holland-leikkuupuimurit

Löydä lähin
jälleenmyyjä

Kysy lisätietoja

Täyttämällä viereisellä lomakkeella saat kätevästi yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia  siitä esittelyn.