Kattava valikoima

New Holland -mallistossa on traktoreita, puimureita, paalaimia ja ajosilppureita sekä maatalouden että vaativan urakoinnin tarpeisiin.

New Holland -mallistossa on traktoreita, puimureita, paalaimia ja ajosilppureita sekä maatalouden että vaativan urakoinnin tarpeisiin. Valikoimiin kuuluvat myös maatalouden tarpeisiin sopivat maanrakennuskoneet sekä kurottajat.

TEST_800_450

Tehoa ja tyyliä

New Holland -traktorimallisto kattaa kaikki käyttökohteet kiinteistönhoidosta raskaaseen peltotyöhön teholuokassa 35-435 hv. Mallistojen sisällä on valittavana on useita versioita, kuten erilaisia vaihteistoja mitä moninaisempiin käyttötarpeisiin. Tarjolla on myös todella laaja valikoima lisävarusteita, joilla traktorin voi viimeistellä juuri omien mieltymysten mukaiseksi.

Leikkuupuimurit

TEST_800_450_02

Ennen näkemätön puintiteho

New Holland -puimurit mahdollistavat ennen näkemättömän puintitehon. Helpot lajikohtaiset asetukset ja hienosäädöt tekevät siitä parhaan vaihtoehdon kaikilla viljoilla kaikissa olosuhteissa.

Kattava varustetaso varmistaa monipuolisuuden ja käyttömukavuus on ehdotonta huippua. Lisäksi New Holland puimuri on järkevä valinta myös jälleenmyyntiarvon suhteen. Legendaarinen korkealle arvostettu laatu säilyttää aina arvonsa.

Paalaimet

TEST_800_450_05

Suomen oloihin tehty

Ensimmäisestä pyöröpaalaimestaan lähtien New Holland on kehittänyt rehun paalaustekniikkaa. Muuttuvakammioiset mallit RB150 ja RB180 tekevät tasaisia, sopivan tiiviitä ja hyvän muotoisia paaleja, jotka ovat käteviä käsitellä ja varastoida.

Urakointiluokan New Holland -paalainkäärimillä syntyy erittäin tiiviitä paaleja ja valmista kerta-ajolla. Paalain-käärin on suunniteltu tehokkaaseen työhön omalle tilalle, ja isommatkin urakat hoituvat näppärästi. New Holland RB125 paalain-käärin on alun perin pohjoismaisissa oloissa testattu ja kehitetty.

Ajosilppurit

TEST_800_450_03

50 vuoden kokemuksella

New Holland on valmistanut ajosilppureita yli 50 vuoden ajan. Tänä aikana ajosilppuritekniikasta kertynyt tietämys ja kokemus yhdistyvät FR-mallistossa. New Hollandin ajosilppurit on suunniteltu alun perin nurmirehunkorjuuseen. Tämä näkyy mm. kiihdytinkelan sijoituksessa välittömästi hakkurin taakse. Rakenne varmistaa erinomaisen puhallustehon ja raskaimmankin ruohosilpun puhalluksen.

TEST_800_450_04

Uusiin haasteisiin

Agritek aloittaa New Holland -maanrakennuskoneiden myynnin. Valikoima kattaa minikaivinkoneet, kompaktit pyöräkuormaajat, raskaammat pyöräkuormaajat ja traktorikaivurit. New Holland -maanrakennuskoneet sopivat erittäin hyvin uutta liiketoimintaa hakeville maatiloille ja maaseudun urakoitsijoille.

Erilaisen materiaalin, kuten viljan, lannan ja rehun käsittely ja kuormaaminen sekä rakentaminen vaativat nykyaikaiselta maatilalta uudenlaista kalustoa, johon uusi mallisto tuo ratkaisun.

Kurottajat

new-holland-kurottaja-648-02

Uusi mallisto

New Holland -kurottajien mallisto on helppo erottaa muiden New Holland -maanrakennus- ja kuormauskoneiden kanssa yhdenmukaisen keltaisen värinsä perusteella.

Ominaisuuksiltaan ja tekniikaltaan New Holland -kurottajat ovat luokkansa kärkeä, ja valinnanvaraa riittää mitä moninaisimpiin käyttötarpeisiin

Löydä lähin
jälleenmyyjä

Kysy lisätietoja

Täyttämällä viereisellä lomakkeella saat kätevästi yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia  siitä esittelyn.