T5.100 s - uutuus! ISON TRAKTORIN OMINAISUUDET PIENESSÄ MUODOSSA

NEW HOLLAND  T5 S-TRAKTORIT TARJOAA IHANTEELLISEN TASAPAINON TEHON, PAINON JA KOON VÄLILLÄ.

T5S sopii monenlaisiin tehtäviin sekä maatiloilla että lukemattomissa muissa kohteissa. Polttoainetaloudellisuus ja yksinkertaiset päivittäiset huoltotoimet ja tarkastuskohteet tekevät traktorin ylläpidosta helppoa ja edullista. Yhtenäinen konepeitto tuo huoltokohteet helposti esille.
 
T5S sopii maatilan kevyempien töiden lisäksi mainiosti myös kunnalliskäyttöön ja viherrakentamiseen. Uudet taloudelliset ja vääntävät moottorit sekä viihtyisä ohjaamo tekevät T5 S-traktorista mukavan kumppanin joka lähtöön huokeaan hankintahintaan.

KÄTEEN SOPIVAA SUUNNITTELUA

 • Vaihteiston vivut, käsikaasu, hydrauliikan venttiilit, nostolaitteen hallinta, voimanotto ja sähkökatkaisimet on kaikki ryhmitelty luontevasti paikoilleen juuri sinne missä oletatkin niiden olevan.
 • Yksinkertaiset hallintalaitteet nopeuttavat päivittäistä työtä ilman aikaa vievää opiskelua.

 ETUKUORMAIN

Traktorit voidaan tilata valmistajalta kuormaajavalmiudella. Kuormain on asennettu matalalle, joten näkyvyys on hyvä joka suuntaan. Etukuormainta ohjataan mukavasti traktorin omalla keskiventtiilillä ja ohjausvipu on asennettu juuri oikeaan paikkaan, mikä tarkoittaa, että kuormaustyöt sujuvat mukavasti. Euro-kiinnitys on vakiona.

 Vakiovarusteinen läpinäkyvä kattoikkuna tekee T5S-traktorista huippuvalinnan tarkkaan etukuormaintyöskentelyyn. Runsas lasipinta-ala avaa huikeat näkymät joka suuntaan.

 
 
Nimetön malli

 

YKSINKERTAISESTI MUKAVA

T5S-traktorissa on yhdistetty perinteinen kompaktin traktorin suunnittelu ja moderni ergonomia. Uusi ohjaamo on tämän kokoiseksi traktoriksi hämmästyttävän tilava ja avaran tuntuinen. Ohjaamon 4-pilarinen rakenne mahdollistaa mainion näkyvyyden joka suuntaan ja hallintalaitteet on sijoitettu käden ulottuville.

 
Ilmajousitettu istuin sekä ilmastointi ovat vakiovarusteina lisäämässä mukavuutta.

MUTKATONTA HALLITTAVUUTTA

T5S-malleissa vaihteistoissa on tarjolla mutkatonta käytettävyyttä ja selväpiirteisyyttä kolmena eri vaihtoehtona, joissa kaikissa maantienopeus on 40 km /h luokkaa.

 • 12X12 - mekaaninen suunnanvaihto

  Perusratkaisuna 12x12-vaihteisto on täydellinen valinta yleiskäyttöön. Sen välitykset sopivat hyvin työnopeuksiin ja ajonopeuden hienosäätöön monilla työkoneilla. Perinteinen vankka rakenne tekee siitä oivallisen käyttäjille, jotka hakevat koneeltaan yksinkertaisuutta ja helppokäyttöisyyttä.

 • 12x12 PS - hydraulinen suunnanvaihto

  Ohjainpylvääseen sijoitettu hydraulinen suunnanvaihto, Powershuttle, mahdollistaa sujuvan suunnanvaihdon ilman käsien irrottamista ohjauspyörästä. Muuten vaihteisto on rakenteeltaan sama kuin 12+12, eli neljä vaihdetta kolmella nopeusalueella.

 • 20x20 ryömintä - hitaasti mutta tuottavasti

  20x20-ryömintävaihteisto on ihanteellinen erikoisviljelyyn, kuten vihannestiloille. Kasvien istuttamisesta tai sadonkorjuusta suoriudutaan uskomattoman hitaalla ryömintänopeudella, joka on nimelliskierroksilla vain 0,12 km/h. Ryömintä vaihteistossa suunnanvaihto hoidetaan hydraulisesti.Nimetön malli (2)

PUHDASTA JA TUOTTAVAA TEHOA

T5S-traktoreissa käytetään FPT Industrialin kehittämiä Common Rail F5 moottoreita. Moottoreissa hyödynnetään viimeistä Compact Hi- eSCR2 tekniikkaa, joilla päästään Stage V tiukkaan asennettuihin tavoitteisiin. Moottoreissa on pitkät, jopa 600 tunnin huoltovälit. Kaikki päivittäiset ylläpidot sujuvat huolettoman helposti.

 
Moottorit ovat neljäsylinterisiä ja tilavuudeltaan 3,6-litraisia. Niissä on kaikissa kokoisekseen huikea suorituskyky, sillä ne ovat sekä turboahdettuja että välijäähdytettyjä.
 
Suurin vääntömomentti saadaan aikaiseksi alhaisilla 1300 r/min moottorin kierroksilla, ja väännön nousu on T5S mallissa huikeat 47 %. Moottori vastaa hyvin kaasuun ja lisäksi se on erittäin taloudellinen.
 

 

Hydrauliikka

Vakiovarusteena on kolme hydrauliikan ulkopuolista venttiiliä, ja nostovoimaakin löytyy vetovarsien päissä rapsakat 4400 kg. Nostolaitetta on mukava käyttää Lift-O-Matic pikahallinnalla, jolla nostolaite nousee ja laskee yhtä sivupaneelin katkaisijaa painamalla.
 
 T5S-traktoreissa on hyvät ominaisuudet tuottavaa etukuormainkäyttöä varten, traktorin hydrauliikkapumppu tuottaa jopa 82/litraa minuutissa. Näkyvyys on esteetön joka suuntaan myös aisat yläasennossa, sillä vakiovarusteena on läpinäkyvä kattoikkuna. Merkittävä etu on myös traktorin luontainen ketteryys sekä matala kokonaiskorkeus, ja hydraulinen suunnanvaihto ratin alla tekee käsittelystä jouhevaa.
 
t5-100s-stagev-22-015
 

Voimanotto ja akselit

Voimanoton nopeuksia on kolme plus maannopeus (540/540E ja maannopeus). Voimanotto käynnistetään helposti push-pull katkaisimella ja voimanoton nopeus valitaan kätevästi istuimen vasemmalla puolella.

NH-T5S_post-02_A-1

 

background

Tekniset tiedot

background

Esite (ENG)

background

Etsi lähin jälleenmyyjä

Kysy lisätietoja

Täyttämällä vähintään sähköpostisi saat kätevästi yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia siitä esittelyn.