RB125 kesätarjous

RB125 yhdistelmäpaalain nyt edulliseen tarjoushintaan. Paalaimen järeä rakenne on mitoitettu urakointikäyttöön. Käyttömukavuus on huippuluokkaa ja tukkeutumien selvittäminen sujuvaa. Urakointiluokan tehoa nyt tarjouksessa 79 900 € alv 0.

New Holland -paalaimet sopivat yhtä lailla omalle tilalle kuin urakointiin. New Holland -paalainkäärimillä syntyy erittäin tiiviitä paaleja ja valmista kerta-ajolla, ja isommatkin urakat hoituvat varmasti ja näppärästi.

new_holland_paalain_br6090_648 (2)

BR6090

Kiinteäkammioinen BR6090-paalain jättää jälkeensä puhtaat pellot ja puhdas rehu. Leveä 2,00 m. noukin kerää leveätkin karhot helposti. Noukkimen tehokas kevennys minimoi mullan pääsyn rehuun epätasaisimmillakin pelloilla. Hankintahinta on huokea ja paalaaminen hyvin edullista.

RB150/180

Ensimmäisestä pyöröpaalaimestaan lähtien New Holland on kehittänyt rehun paalaustekniikkaa. Muuttuvakammioiset mallit RB150 ja RB180 ovat jatkuvan kehitystyön viimeisimmät tulokset. Ne tekevät tasaisia, sopivan tiiviitä ja hyvän muotoisia paaleja, jotka ovat käteviä käsitellä ja varastoida.

new_holland_paalain_rb150_180_648 (15)
Nimetön malli (17)

RB125/135

Uusilla urakointiluokan New Holland -paalainkäärimillä syntyy erittäin tiiviitä paaleja ja valmista kerta-ajolla. Paalainkäärin on suunniteltu tehokkaaseen työhön omalle tilalle, ja isommatkin urakat hoituvat näppärästi.

Löydä lähin
jälleenmyyjä

Kysy lisätietoja

Täyttämällä viereisellä lomakkeella saat kätevästi yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia  siitä esittelyn.