PLM täsmäviljely

Paranna viljelyn kannattavuutta tehostamalla työskentelyä

Täsmäviljelyn mahdollisuudet

New Holland tarjoaa kattavan valikoiman täsmäviljelyratkaisuja, joiden pohjalta juuri Sinun tarpeisiisi sopiva ratkaisu on helposti räätälöitävissä. Lyhenne PLM tulee englanninkielen sanoista Precision Land Management. Tässä tulee esille hyvin kolme olennaista tekijää täsmäviljelyn ymmärtämiseen: tarkkuus, maaperä sekä  johtaminen eli suunnitelmallisuus.

New Holland PLM ratkaisut ovat helppokäyttöisiä, intuitiivisia ja käyttäjäystävällisiä. Ne mahdollistavat sato- ja viljelytietojen tallentamisen ja analysoinnin mahdollisimman tehokkaan tuotantopanoksien käytön kohdistamiseksi, jolloin kustannuksia voidaan säästää ja siten parantaa viljelyn kannattavuutta.

PLM connect cab

Intelliview™ 12

 

Markkinoiden modernein monitori yllättää käyttämisen helppoudella ja luontevuudella. Intelliview™ 12 noudattaa tiettyjä tuttuja ominaisuuksia edeltäjästään IV4  kuten 7 muokattavaa välilehteä johon saadaan näppärästi oma sivunsa traktorin tiedoille, voimansiirron asetuksille, automaattiohjauksen toiminnalle, ISOBUS terminaalille ja näiden käyttäjän itsensä määrittämille sivuille.  

Intelliview™ 4

Älykäs ohjain älykkäille koneille

Värillisellä kosketusnäytöllä varustettu IntelliView™ IV monitori on joko vakio- tai lisävarusteena T6 AutoCommand ja Dynamic Command -traktorimalleissa, T7, T8 ja T9 -traktoreissa, CX5, CX6, CX Elevation ja CR puimureissa, FR ajosilppureissa sekä BR pyöröpaalaimissa ja BB suurkanttipaalaimissa.

IntelliView™ IV -monitori toimii myös integroidun automaattiohjauksen käyttöliittymänä. Luonnollisesti monitoria voidaan käyttää ISOBUS-yhteensopivien työkoneiden ohjaimena ja siihen voidaan kytkeä myös peruutuskamera, jolloin erillistä kameranäyttöä ei tarvita. 

new_holland_traktori_T7_270_Powercommand_648_08

Monipuoliset vaihtoehdot automaattiohjaukseen

New Holland tarjoaa eri tasoisia vaihtoehtoja automaattiohjaukseen alkaen yksinkertaisista ajouraopastimista ja päätyen täysin integroituihin automaattiohjauksiin. Ajouraopastimista löydät tietoa sivuston lopussa olevasta linkistä. Näillä sivuilla keskitymme New Hollandin integroitujen automaattiohjauksien toimintojen esittelyyn.

Automaattiohjauksen tarkkuus on valittavissa työn vaatimuksien mukaisesti alkaen ajokertojen välisestä 20 sentin tarkkuudesta ja päätyen jopa 2,5 sentin, absoluuttiseen vuodesta toiseen toistettavaan tarkkuuteen.

 

IntelliSteer -automaattiohjaus

New Holland IntelliSteer® -automaattiohjaus on täysin traktorin rakenteeseen integroitu ja kehitetty ratkaisu. Se tarjoaa parhaan mahdollisen tarkkuuden, helppokäyttöisyyden ja toimintavarmuuden. DGPS, RTK tai VRS -korjaussignaalien avulla IntelliSteer automaattiohjauksen tarkkuudessa päästään jopa 2,5 cm tarkkuuteen ajokertojen välillä.

IntelliSteer -automaattiohjausjärjestelmä koostuu hytin katolle asennettavasta NH392 antennista, ohjauskulma-antureista, traktorin asentoa tunnistavasta gyroskoopista, NavController III -ohjaustietokoneesta, sähköisesti hallittavasta ohjausventtiilistä sekä tarvittavista kaapeloinneista. Kuljettajan käyttöliittymänä toimii IntelliView™ IV monitori.

Intellisteer -automaattiohjaus on saatavana T6 AutoCommand ja Dynamic Command, T7, T8 ja T9 traktoreihin, FR ajosilppureihin sekä CX Elevation ja CR puimureihin. 

NH_PLM_tasmaviljely_648 (1)-560220-edited

intellisteer-system-a-complete-guidance-package-01

Intellisteer -valmiudessa kaikki automaattiohjauksen kiinteät osat on asennettu valmiiksi tehtaalla eli ohjauskulma-anturit, sähköisesti hallittava ohjausventtiili ja kaapeloinnit ovat valmiina ja vain kalleimmat komponentit eli antenni ja ohjaustietokone puuttuvat.

Automaattiohjausvalmiudella varustettu kone on helppo päivittää lisäämällä antenni ja ohjaustietokone ja ottaa siten automaattiohjaus myöhemmin käyttöön. Mikäli automaattiohjausvalmiutta ei ole tilattu tehdasasenteisena, on saatavissa myös jälkiasennussarja, jolla integroitu automaattiohjaus saadaan käyttöön.

IntelliTurn™ automaattikäännös

Intellisteer automaattiohjausta voidaan täydentää IntelliTurn™ päistetoiminnolla. Se on älykäs järjestelmä, jonka avulla päistekäännös voidaan automatisoida.  IntelliTurn jäljittelee mitä kuljettajan pitäisi tehdä päistekäännöksessä ja hoitaa toiminnot kuljettajan puolesta automaattisesti. Se on joustava ja sopii vaihtelevan muotoisille lohkoille ja tarvittaessa kuljettaja voi muuttaa käännöksen asetuksia haluamikseen kesken työn.

Järjestelmä tunnistaa ajonopeuden ja pystyy sen perusteella päättämään esimerkiksi kuinka monta ajolinjaa päistekäännöksen sujuva tekeminen vaatii. Kun päisteajoautomatiikkaan lisätään vielä New Hollandin kehittynyt uuden sukupolven työkoneen päisteautomatiikka, sujuu työ kuin tanssi. Kuljettajan kuormitus pienenee ja virheet vähenevät pitkinäkin työpäivinä. 

Järjestelmän toiminta selviää hyvin oheisesta videosta.

Ajo-opastimet

Tutustu tästä monipuolisiin ajo-opastin ja automaattiohjaus vaihtoehtoihin 

MyNew Holland™

Suosittelmme tutustumaan My Newhollan-portaaliin. Oheisessa videosarjassa käydään portaalin toiminnallisuudet läpi.

Portaalia pysyy hyödyntämään useimpien uudempien traktoreiden kanssa joissa on automaattiohjaus ja ISBUS toiminnallisuudet 

 

Kysy lisätietoja

Täyttämällä viereisellä lomakkeella saat kätevästi yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia siitä esittelyn.