T4S traktori

Uusi kätevä ja pätevä kompakti traktorimallisto tarjoaa ajomukavuutta moneen käyttöön.

Pätevä ja kätevä

New Holland T4S -traktoreissa moderni tehokkuus ja mukavuus ovat tasapainossa helppokäyttöisyyden ja edullisten käyttökustannusten kanssa.

T4S sopii monenlaisiin tehtäviin sekä maatiloilla että lukemattomissa muissa kohteissa. Polttoainetaloudellisuus ja yksinkertaisen päivittäiset huoltotoimet ja tarkastuskohteet  tekevät traktorin ylläpidosta helppoa ja edullista. Yhtenäinen konepeitto tuo  huoltokohteet helposti esille.

T4S sopii maatilan kevyempien töiden lisäksi mainiosti myös kunnalliskäyttöön ja viherrakentamiseen. Uudet taloudelliset ja vääntävät moottorit sekä viihtyisä ohjaamo tekevät T45-traktorista mukavan kumppanin joka lähtöön huokeaan hankintahintaan.

new-holland-traktori-t4s-648-08

Yksinkertaisesti mukava

T4S-traktorissa  on yhdistetty perinteinen kompaktin traktorin suunnittelu ja moderni ergonomia. Uusi ohjaamo on tämän kokoiseksi traktoriksi hämmästyttävän tilava ja avaran tuntuinen. Ohjaamon 4-pilarinen rakenne mahdollistaa  mainion näkyvyyden joka suuntaan, ja hallintalaitteet on sijoitettu käden ulottuville.

Ilmastointi ja ilmajousitettu istuin ovat saatavana tehtaalta kohtuullisen lisähintaan mukavuutta lisäämään.

Käteen sopivaa suunnittelua

  • Vaihteiston vivut, käsikaasu, hydrauliikan venttiilit, nostolaitteen hallinta, voimanotto ja sähkökatkaisimet on kaikki ryhmitelty luontevasti paikoilleen juuri sinne missä oletatkin niiden olevan.

  • Yksinkertaiset hallintalaitteet nopeuttavat päivttäistä työtä ilman aikaa vievää opiskelua.
new-holland-traktori-t4s-648-12
new-holland-traktori-t4s-648-15

Avaraa tilaa

  • Runsas lasipinta-ala avaa huikeat näkymät joka suuntaan.
  • Vakiovarusteinen läpinäkyvä kattoikkuna tekee T4S-traktorista huippuvalinnan tarkkaan etukuormaintyöskentelyyn. 
  • A-pilarin suojaan viety pakoputki  viimeistelee esteettömät näkymät.

Tehtaan etukuormain

T4S traktori on nyt saatavana myös traktoritehtaalla valmiiksi asennetulla etukuormaimella, jonka hallinta sujuu mukavasti traktorin omalla keskiventtiilillä.

Koska asennuskuluja ei tule on hintakin edullinen, ja kuormain sopii traktoriin kuin nenä päähän ilman kommervenkkejä.

new-holland-traktori-t4s-648-etukuormain-02

Mutkatonta hallittavuutta

T4S-malleissa vaihteistoissa on tarjolla mutkatonta käytettävyyttä ja selväpiirteisyyttä kolmena eri  vaihtoehtona, joissa kaikissa maantienopeus on 40 km /h luokkaa.

12X12 - mekaaninen suunnanvaihto
Perusratkaisuna 12x12-vaihteisto on täydellinen valinta yleiskäyttöön. Sen välitykset sopivat hyvin työnopeuksiin ja ajonopeuden hienosäätöön monilla työkoneilla. Perinteinen vankka rakenne tekee siitä oivallisen käyttäjille, jotka hakevat koneeltaan yksinkertaisuutta ja helppokäyttöisyyttä.

12x12 PS - hydraulinen suunnanvaihto
Ohjainpylvääseen sijoitettu hydraulinen suunnanvaihto, Powershuttle, mahdollistaa sujuvan suunnanvaihdon ilman käsien irroittamista ohjauspyörästä. Muuten vaihteisto on rakenteeltaan sama kuin 12+12, eli neljä vaihdetta kolmella nopeusalueella.

20x20 ryömintä - hitaasti mutta tuottavasti
20x20-ryömintävaihteisto on ihanteellinen erikoisviljelyyn, kuten vihannestiloille. Kasvien istuttamisesta tai sadonkorjuusta suoriudutaan uskomattoman hitaalla ryömintänopeudella, joka on nimelliskierroksilla vain 140 m/h. Ryömintä vaihteistossa suunnanvaihto hoidetaan hydraulisesti..

Puhdasta ja tuottavaa tehoa

4S-traktoreissa hyödynnetään maatalouskäyttön kehitettyjä S8000-sarjan moottoreita, joissa ympäristöasiat on otettu huomioon uusimman päästöteknologian muodossa. Niissä on pitkät huoltovälit ja muutenkin päivittäinen ylläpito sujuu huolettoman helposti.

Moottorit ovat kolmesylinterisiä ja tilavuudeltaan 2,9-litraisia. Niissä on kaikissa kokoisekseen huikea suorituskyky, sillä ne ovat sekä turboahdettuja että välijäähdytettyjä. Päästöt hoidetaan kompaktilla CEGR takaisinkierrätyksellä ja DOC hapetuskatalysaattorilla eikä uraa tarvita lisäaineeksi.

Suurin vääntömonetti saadaan aikaiseksi alhaisilla 1400 r/min moottorin kierroksilla, ja väännön nousu on esimerkiksi T4.55S mallissa huikeat 54 %. Moottori vastaa hyvin kaasuun ja lisäksi se on erittäin taloudellinen.

Hydrauliikka

Vakiovarusteena on kolme hydrauliikan ulkopuolista venttiiliä, ja nostovoimaakin löytyy verovarsien päissä rapsakat 3000 kg. Nostolaitetta on mukava käyttää Lift-O-Matic pikahallinnalla, jolla nostolaite nousee ja laskee yhtä sivupaneelin katkaisijaa painamalla.

 T4S-traktoreissa on hyvät ominaisuudet tuottavaa etukuormainkäyttöä varten. Näkyvyys on esteetön joka suuntaan myös aisat yläasennossa, sillä vakiovarusteena on läpinäkyvä kattoikkuna. Merkittävä etu on myös traktorin luontainen ketteryys sekä matala kokonaiskorkeus, ja hydraulinen suunnanvaihto ratin alla tekee käsittelystä jouhevaa.

background

Tekniset tiedot

background

Etsi lähin jälleenmyyjä

Kysy lisätietoja

Täyttämällä vähintään sähköpostisi saat kätevästi yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia siitä esittelyn.