New Holland Boomer

Kiinteistöhoitoon tai golfkentälle?

Joskus perinteinen maataloustraktori saattaa olla lian iso kiinteistöhoitoon tai viherrakentamiseen. New Holland tarjoaa juuri tähän tarpeeseen suositun Boomer sarjan.

New Holland Boomer on näppärän kokoinen pientraktori, josta löytyy kaikki tarvittavat ominaisuudet.

 

 

Boomer_55_21_179

 

Boomer_55_21_G_069

Moottori ja vaihteisto

Boomer Class 3 mallisarjassa käytetään 3 sylinterisiä Stage V moottoreita, jossa on turbo ja 47, 52, tai 57 hv sekä 47 litrainen polttoainesäiliö.

Boomerit ovat saatavilla joko kolmealueellisella hydrovaihteistolla tai 16x16 manuaalivaihteistolla, johon saa myös ryömintävaihteiston. Huippunopeus jopa 27 km/h. Molemmissa on vakiona suunnanvaihtaja.

Hydrauliikka ja voimanotto

Boomer_55_21_009-1

 

Boomerissa on kaksi kaksitoimista hydrauliikkaventtiiliä takana. Öljyntuotto on jopa 86 l/min ja riittää hyvin myös etukuormainkäyttöön. Voimanoton nopeuksia on kolme (540, 540E ja 1000rpm).

Ryömintävaihteistolla varustetuille traktorille kuuluu aina myös ajovoimanotto. Boomer voidaan myös varustaa keskivoimanotolla, vaikka ruohonleikkuriin. Nostovarressa on 1250 kg:n nostovoima, joten voimaa on.

 

Saisiko olla etukuormain?

Boomerille on saatavilla keskiventtiilit ja ne voidaan varustaa Stollin etukuormaajalla,jossa vaimennin ja 3.toiminto. Käytetäänkö Boomeria sitten lumenaurakseen tai mihin tahansa, niin ketterämpää yhdistelmä saa etsiä.

 

Boomer_55_21_155

 

Viihtyisä ohjaamo

Ohjaamo kahdella ovella on saatavilla Boomer 45/50/55:lle. Ilmastointi ja ilmaistuin tarjoaa kuljettajalle viihtyisän työympäristön.
 
Hallintalaitteet on sijoitettu sopivasti kuljettajan oikealle puolelle. Boomerin ohjaamo on avara ja kuljettajaistuimelta on erinomainen näkyvyys joka suuntaan.
 
 
background

Esite (en)

background

Etsi lähin jälleenmyyjä

Kysy lisätietoja

Täyttämällä vähintään sähköpostisi saat kätevästi yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia siitä esittelyn.