UUSI CH7.70 CROSSOVER HARVESTING

CH7.70 puimuri yhdistää kaksoisroottorin erottelutekniikan tehokkaaseen puintikelaan. Se tarjoaa roottoriteknologian ja perinteisen tekniikan parhaat puolet. Nyt syysetuna EZ Steer automaattiohjaus vain 5990 €.

crossover harvesting

new-holland-leikkuupuimuri-ch7-324-logo

CH7.70 leikkuupuimurin Crossover-konseptissa yhdistyvät kaksi eri maailmaa; perinteinen puintitekniikka ja New Hollandin jo 45 vuotta sitten kehittämä Twin Rotor® -kaksoisroottori.

Uudella Crossover-konseptilla on tehtaan kokemusten mukaan potentiaalia tuottaa 25% suurempi puintiteho kuin vastaavalla kohlinpuimurilla. Merkittävä etu on myös sadon laatu, sillä rikkoutuneita jyviä tulee jopa 35% vähemmän hellävaraisemman puintitapahtuman ansiosta.

  • CH7.70 tuo tarjolle roottoriteknologian ja perinteisen tekniikan parhaat puolet.
  • Puinti- ja erottelukapasiteetti ovat kokoluokkansa kärkeä
  • Uudella konseptilla saavutetaan erinomainen viljan ja oljen laatu
  • Crossover-konsepti yhdistää kaksoisroottorin hellävaraisen erottelutekniikan tehokkaaseen irtipuintiin puintikeloilla
  • Siirtyminen kasvilajista toiseen on joustavaa

Ota yhteys myyjään

Suorituskykyä ja laadukasta viljaa

Ensimmäisessä vaiheessa irtipuinti 156 cm leveällä ja halkaisijaltaan 60 cm:n puintikelalla irrottaa jyvät tähkistä hellävaraisesti ja varmasti tiheimmässäkin kasvustossa. Puintikelan nopeutta säädetään uudella järeällä hydraulisella variaattorilla, jonka nopeus on helppo sovittaa optimaaliseksi kasvuston ja pellon mukaan. Normaalien puintikelan ja varstasillan säätöjen lisäksi Opti-Thresh™ -varstasillan jatke voidaan kääntää irti puintikelasta hankauksen vähentämiseksi, jolloin oljen mureneminen kuivissa olosuhteissa vähenee. Suljetussa asennossa varstasillan peitto on täydet 121 astetta.

Seuraavana koneiston elementtinä on neliömäinen, halkaisijaltaan 395 mm välikela, joka yhdessä toisen pienemmän varstasillan kanssa tehostaa erottelua ennen viljan siirtymistä kaksoisroottorille.

Perinteisistä New Holland -malleista uusi CH7 poikkea merkittävästi välikelan jälkeen, sillä kohlimet on korvattu kaksoisroottorilla. Kahdessa 3,45 metriä pitkässä halkaisijaltaan 542 mm:n roottoriyksikössä on kokoluokkansa suurin erotusalue, 2,9 neliömetriä. Kaksoisroottori vaatii vähän muutoksia asetuksiin vaihdettaessa kasvilajilta toiseen, mikä johtaa käytännön työssä monipuolisuuteen ja helppoon siirtymiseen kasvilajilta toiseen.

Nelikelainen koneisto
Nelikelainen koneisto
Nelikelainen koneisto

TWIN ROTOR - kaksoisroottori

new-holland-leikkuupuimuri-ch7-648-22

Twin Rotor -kaksoisroottori esiteltiin New Holland TF-mallissa jo 1980-luvulla. 3,45 metriä pitkät ja halkaisijaltaan 542 mm roottorit saavat aikaan segmentin suurimman erottelualan. 2,9 m2. Tuloksena aina puhdasta ja laadukasta viljaa.

Roottorit siirtävät viljamassan eteenpäin tehokkaasti ja pehmeästi koko roottorin pituudelta, mikä parantaa erotteluprosessia.

new-holland-leikkuupuimuri-ch7-648-20

Kahdeksan irrotettavaa varstasiltaa tekevät puhdistamisesta ja huollosta helppoa. Varstasillan takaosan saa suljettua, millä estetään roskia kuormittamasta seulastoa etenkin öljykasvien puinnissa.

Roottoriin voi valita kaksi eri nopeutta 400 ja 700 r/min ja tarvittaessa varstasillan pystyy vaihtamaan erikoiskasveja kuten maissia varten.

Uusinta teknologiaa kautta linjan

New Holland CH7.70-puimurissa puhdistustehokkuus on sovitettu puinti- ja erottelutehon mukaiseksi. Laajasti sähköisesti säädettävissä seuloissa on esiseula tehostetulla puhalluksella. Seulastolla on LED-valokisko parantamaan näkyvyyttä. 

Viettopinnan etuosa (670 mm) voidaan irrottaa helposti, mikäli puhdistustarvetta ilmenee. CH7.70 -puimurissa viettopinnan etuosa irrotetaan edestäpäin kivikourun luukun takaa.

Suuri 9300 litran viljasäiliö ja tyhjennysnopeus 93 litraa/s mahdollistavat pitkät tyhjennysvälit ja nopean paluun puintityöhön. Viljasäiliö täyttyy ylöspäin syöttävän täyttöruuvin avulla normaalia tasaisemmin. Säiliön kannet kääntyvät sähköisesti ylös ja samalla täyttöruuvi siirtyy ylöspäin. Näin säiliö saadaan täydemmäksi.

new-holland-leikkuupuimuri-ch7-648-18

Triple Clean™ -puhdistus

CH7.70-puimurissa kolmiosainen Triple Clean™ -puhdistus lisää puhdistustehoa 15 %. Viettopinta on pituussuunnassa kaksiosainen, ja viettopinnan tasojen välistä ilma puhaltaa suurimman osan ruumenista ja oljenpätkistä pois jo ennen esiseulaa. Ilmaa puhalletaan siis kolmeen paikkaan: viettopinnan korotetun etuosan välistä, esiseulan alle ja ala- sekä yläseulan läpi.

Opti-Fan™ -puhallin

Opti-Fan™ -puhalluksensäätö on yksinkertainen, mutta tehokas tapa korjata viljamassan nopeuden muutokset seulastolla. Siinä puhalluksen voimakkuus säätyy ylä- ja alamäessä automaattisesti pellon kaltevuuden mukaan. Opti-Fan puhaltaa tehokkaasti ilmaa kolmen suulakkeen kautta. Kaksi suulaketta auttaa puhdistusta seulastoilla ja yksi ohjaa ilmaa viettopinnalle. Puhaltimen roottorin ohjauspellin ansiosta ilma jakautuu tasaisesti juuri oikeisiin kohteisiin.

new-holland-leikkuupuimuri-ch7-648-17
new-holland-leikkuupuimuri-ch7-648-24

Opti-Thresh™ varstasillan jatke

Hankausastetta voidaan helposti säätää sadon ja olosuhteiden mukaan. Normaalien puintikelan ja varstasillan säätöjen lisäksi kuljettaja voi säätää patentoitua Opti-Thresh™ -varstasillan jatketta, joka on saranoitu siten, että se voidaan kääntää irti
puintikelasta hankauksen vähentämiseksi.

Suljetussa asennossa varstasillan peitto on täydet 121 astetta. Käännettäessä jatke
auki oljen mureneminen kuivissa olosuhteissa vähenee.

Varstasillan etuosa pystytään vaihtamaan irrottamatta kolakuljetinta siirryttäessä
kasvilajista toiseen. Vaihtamiseen kuluu aikaa ainoastaan 20 minuuttia. Suomessa
koneissa on viljavarstasilta, ja maissin puintia varten toisen varstasillan saa
lisävarusteena.

Smart Sieve -rinneseula

Smart Sieve™ -rinnepuintiseulasto lisää automaattisesti seulaston sivuttaisliikettä, jolloin vilja levittyy tasaisesti seulojen päälle, eikä kasaudu alarinteen puolelle. Tällöin ilma ei karkaa ja puhdistuskyky pysyy maksimaalisena.

Seulaston sivuttaisliike voisi helposti johtaa viljamassan pyörivää liikkeeseen, mutta Smart SIeve™ -rinnepuintiseulasto muuntaa sen suoraksi, heittäväksi liikkeeksi. Tällä patentoidulla konseptilla estetään pyörivä liike ja taataan seulaston täydellinen toiminta kaikissa olosuhteissa.

new-holland-leikkuupuimuri-ch7-648-23

Huipputason ohjaamo

Harvest Suite Deluxe -ohjaamo tarjoaa täydellisen näkyvyyden suuresta kaarevasta tuulilasista kasvustoon, pöydälle ja sängelle. Värimonitoriin voidaan asentaa enimmillään kolme kameraa, jotka parantavat näkyvyyttä entisestään. Ne voidaan asettaa näyttämään kuvaa peruutuksesta, tyhjennyksestä, viljasäiliöstä, silppurista tai vaikka pöytävaunun vetokoukusta.

Ohjaamoon mukavuutta tuovat ilmaistuin ja irrotettava kylmälaukku, ja myös apumiehen istuin on vakiona. Ohjaamon melutaso on alhainen. Kuljetusajoa tai pysäköintiä varten portaat voidaan kääntää kätevästi etupyörän eteen.

Tärkeät tiedot puinnista ja moottorin toiminnasta sekä huollosta ovat nähtävissä suurelta värillisellä IntelliView IV- kosketusnäytöltä. Automaattinen viljalajien asetus nopeuttaa työskentelyä, kun valmiiksi tallennetut puintiasetukset voidaan ottaa käyttöön siirryttäessä lajistasta toiseen.

Ilmastointi ja lämmitys ovat CH7-puimurin ohjaamossa vakiovarusteita. Valinnaisena on saatavilla automaattinen ilmastointi, joka säätää automaattisesti puhalluksen nopeuden halutun lämpötilan mukaan. Apumiehen istuimen alle sopiva irrotettava kylmälaukku pitää eväät ja juomat viileinä kuumimpanakin päivänä.

Leikkuupöytä

Korkea terän nopeus, täysin säädettävä laonnostokela ja syöttöruuvi, jossa sisään vetäytyvät sormet koko matkalla, mahdollistavat häiriöttömän leikkuun ja tasaisen syötön.

Leikkuupöydän automaattinen säätö huolehtii sängenkorkeudesta ja pintapaineesta vaikeimmissakin olosuhteissa. CH7.70 leikkupyödässä on vakiovarusteena leikkuupöydän kallistus ja Autofloat™ -järjestelmä, joka pitää pöydän maan pinnan suuntaisena kumpareisessakin maastossa varmistaen täydellisen leikkuun kaikilla kasveilla.

Nivelakselin ja hydrauliikan pikakytkentä nopeuttavat pöydän kiinnitystä ja irrotusta. Pöytä kiinnitetään vain yhdellä vivun liikkeellä. Kaikki kytkennät tehdään koneen vasemmalta puolelta, joten sinun ei tarvitse kävellä koneen ympäri. Vaurion sattuessa New Hollandin pultattu terälappu on helppo ja nopea vaihtaa pellolla

STAGE V uuden teknologian Moottori

Polttoainetehokas 374 hv moottori hyödyntää HI-eSCR 2 -päästöteknologiaa ja täyttää uusimmat Stage V -päästömääräykset. Se on osa New Hollandin ympäristötavoitteita jotka tekevät maataloudesta tehokkaampaa ympäristöä suojellen.

New Holland puimurimalliston kaikki moottorit perustuvat SCR-tekniikkaan. Siinä pakokaasuja ei kierrätetä, vaan typen oksidit muutetaan katalysaattorissa turvallisesti vedeksi ja typpikaasuksi, joita on ilmakehässä luonnostaan paljon.

Katalysaattori on erillään moottorista, eikä se vähennä moottorin tehoa tai vääntömomenttia, vaan lopputuloksena on moottorin parantunut suorituskyky ja alhaisempi polttoaineen kulutus.

AdBlue on veden ja urean seos, jota lisätään pakokaasun sekaan päästöjen vähentämiseksi. AdBlue-lisäainetta on saatavana huoltoasemilta, ja sitä on helppo varastoida myös maatiloilla. Käyttäjän tarvitsee vain täyttää AdBlue-säiliö, kun näytölle ilmestyy kuvake täytöntarpeen ilmaisemiseksi. 110 litran AdBlue-säiliö täytetään joka toisella polttoainesäiliön täyttökerralla.

Huipputason varusteet

Oljen ja ruumenten käsittelyyn kuuluvat vakiovarusteina Dual Chop™ -olkisilppuri, sähköisesti kauko-ohjattavat ruumenten ohjainpellit ja säädettävä ruumenlevitin.

4,75m pitkä tyhjennystorvi on vakiovaruste, ja valinnaisena on saatavana torven pituuksia 6.4 metriin asti. Tyhjennysnopeus on vaikuttavat 93 litraa/s, joten 9300 litran viljasäiliö tyhjenee 93 sekunnissa.

Sato- ja kosteusanturit ovat lisävarusteita, samoin kuin automaattiohjaus, kolme kameraa, tehokas LED-työvalopaketti ja ohjaamon automaattinen ilmastointilaite.

New Hollandin esiohjelmoidut kasvilajikohtaiset asetuksen ovat käytettävissä värinäytön kautta, ja asetusten muuttaminen kosketusnäytöstä on helppoa myös puimurin liikkeellä ollessa.

CH7.70 voidaan varustaa useilla pöytämalleilla, joista suurin vaihtoehto on leveydeltään 9,15 m (36 jalkaa). Valittavana on myös uusi 8,53 metrin eli 28 jalan versio, joka on kehitetty erityisesti CH-mallistoa ajatellen.

background

Etsi lähin jälleenmyyjä

background

Lue esite

background

Tekniset tiedot

KIINNOSTUITKO?

Täytä vähintään sähköpostisi, niin saat kätevästi yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.
Voit kysyä lisätietoja tai sopia esittelyn.