Pysy linjoilla

Ajo-opastimet ja automaattiohjaukset - toimivat ratkaisut kaikkiin käyttökohteisiin

Ensimmäiset askeleet täsmäviljelyyn

Ajo-opastimet

Ajo-opastimet tarjoavat matalan kynnyksen siirtymiseen kohti täsmäviljelyn maailmaa. Ajo-opastinta voidaan käyttää yksinkertaisimmillaan esimerkiksi apulannanlevityksessä korvaamaan perinteistä vaahtomerkitsintä. Ilmaisen EGNOS -korjaussignaalin avulla saavutettava tarkkuus, noin +/- 30 cm vierekkäisten ajolinjojen osalta, riittää mainiosti tähän käyttötarkoitukseen.

Automaattiohjaukset

Seuraava askel kohti täsmäviljelyä otetaan, kun ajo-opastinta täydennetään automaattiohjaukseksi. Automaatiohjaus voi olla joko rattiakselille asennettava pienikokoinen moottori tai hydraulinen ohjaus. Molempien osalta toimintaperiaate on sama: ajo-opastin hallitsee ohjausta ja vie siten traktoria tai puimuria haluttuun suuntaan.

Olemme jakaneet automaattiohjaukset kahteen pääryhmään universaalit ja integroidut:

Universaalit XCN-1060 opastin laitteet sopivat miltei mihin tahansa merkkiin tai konetyyppiin. Näihin on kaksi ala-ryhmää ilman automaattiohjausvalmiutta ja automaattiohjausvalmiudella.  

Integroidut CNH alkuperäistä monitoria hyödyntävät automaattiohjauspaketit ovat saumaton ja räätälöity ratkaisu automaattiohjauksen tarpeeseen. Myös näissä vaihtoehtona ratkaisu kun traktorissa ei ole automaattiohjausvalmiutta ja ratkaisu kun traktorissa on valmius.

XCN-1060 + NAV900 ajo-opastimena

XCN-1060 on nykyaikainen ajo-opastin, jonka alustana käytetään tableteista tuttua Android -käyttöjärjestelmää. Iso 10,1" (25,6cm) kosketusnäyttö tekee XCN-1050:n käytöstä erittäin kätevää.  Opastin on myös erittäin monikäyttöinen, joten esimerkiksi viljelykirjanpidon täydentäminen onnistuu samalta monitorilta. Monitoriin voidaan asentaa kolmannen osa puolen sovelluksia joilla voidaan monipuolistaa käyttämistä. Laitteeseen voidaan ladata valmiiksi peltolohkot ja aktivoida automaattinen peltolohkon tunnistus päälle. Tällä toiminnolla voidaan tallentaa automaattisesti kukin työvaihe viljelykirjanpitoa varten

NAV900 antenni edustaa markkinoiden kärkeä teknisten ominaisuuksien saralla. Antenni on yhteydessä kaikkiin Suomen alueella toimivien satelliittijärjestelmien kanssa. Näitä ovat GPS, GLONAS, Galileo ja BeiDou.
Tämä mahdollistaa parhaimmillaan yhteyden liki 40 satelliittiin mikä tarkoittaa käyttäjän kannalta erittäin varmaa ja tarkkaa työskentelyä. Lisäksi yhteyden muodostaminen ja täyden tarkkuuden saaminen kestää vain minuutteja.
Antenniin on integroitu myös kiihtyvyysanturi, gyroskooppi ja kompassi joten erillistä ohjainlaitetta ei tarvita ohjaamoon.

XCN-1060-648
EZ-pilot XCN-1060

XCN-1060 & NAV900 & EZ-Pilot pro

Universaali paketti kaikkiin traktoreihin

EZ Pilot Pro automaattiohjaus on suunniteltu yhteensopivaksi XCN-1060 opastimen kanssa.  NAV900 antennin kanssa EZ-Pilot Pron ja traktorikohtaisen sovitesarjan  lisäksi tarvitset ominaisuuden aktivointikoodin opastimelle. 

EZ-Pilot Prossa automaattiohjaus pysyy päällä pysähdyksissä 15 sekunnin ajan, joten pienen pysähdyksen jälkeen ohjausta ei tarvitse kytkeä uudelleen päälle.  EZ-Pilot Prolla pystyy myös peruuttamaan 15 sekunnin ajan. 

XCN-1060 & NAV900 & Autopilot Can

Universaali paketti automaattiohjaus valmiudella varustettuihin traktoreihin

Autopilot CAN ohjausjärjestelmässä NAV900 antenni kytketään suoraan traktorin CAN-väylään. NAV900 antenni käyttää suoraan traktorin omaa ohjausventtiiliä ja pyöränkulma-antureita.

Jos traktorissasi on tehdasasenteinen automaattiohjausvalmius tällä järjestelmällä pystytään ottamaan se käyttöön edullisesti ja helposti. 

Autopilot CAN järjestelmän käyttöön tarvitaan opastimen ja traktorikohtaisen välikaapelin lisäksi ainoastaan Autopilot CAN järjestelmän aktivointikoodi. 

XCN-1050&NAV900&CAN(1)
Fred&NAV900&EZPilotpro

Traktorin monitori & NAV900 & EZ-Pilot pro

Integroitu jälkiasennuspaketti 

Traktoreissa joissa on Intelliview 4 tai AFS pro 700-monitori voidaan asentaa edullinen jälkiasennussarja jossa antennina toimi NAV900 antenni ja rattiapyörittää EZ-Pilot pro

Edut: Edullisin ratkaisu CNH-traktoreihin, erittäin hyvin integroitu traktorin järjestelmiin ja hallinta tapahtuu yhdeltä monitorilta. Voidaan käyttää myös CNH:n puimureissa joten erinomainen ratkaisu kun koko kalusto on yhteensopivaa.

Rajoitteet: Laitteisto on siirrettävissä traktoreiden välillä mutta vain CNH:n traktoreiden ja puimureiden välillä  

 

Traktorin oma monitori & NAVIII & AG-392 antenni

Täydelllinen paketti ammattilaiselle

Jos traktorissa on valmiiksi automaattiohjaus-valmius tämä on oikea ratkaisu siihen. 

AG-392 ja NAVIII ohjain on ensisijaisesti suunniteltu CNH AFSpro 700 /Intelliview 4-monitoriin ja tuovat saumattoman käyttäjäkokemuksen jossa yhdistetään traktorin nostolaitteen, ohjauksen, voimansiirron, hydrauliikan, voimanoton ja päisteautomatiinkan toiminnot. 

Tässä sarjassa on suoraan parempi tasoinen automaattiohjaus jolloin automaattiohjaus pysyy päällä riippumatta ajonopeudesta. Automaattinen päisteellä kääntyminen on saatavissa edullisena täydennyslisenssillä. 

Laitteisto mahdollistaa traktorin käyttämisen liki autonomisena yksikkönä ja kuljettaja voi keskittyä pelkästään työkoneen valvontaan.

 

Intellisteer
XCN-750

Päivitykset nykyisiin aiempiin laitteisiin

Tässä jo hankittuihin laitteisiin uusin päivitys

XCN-750 PÄIVITYS 13.40.001.01.4

XCN-1050 PÄIVITYS 13.40.000.01.4XCN-1060 PÄIVITYS 13.40.000.01.4

Pika-ohjeita XCN-laitteisiin

Tässä ohjeita laitteiden käyttöön ja peltolohko datan siirtämiseen. 

Käyttöohje XCN-laitteet

My New Holland tilin luominen

VIPU-karttojen siirto XCN / GFX-monitoriin

My new holland 2

 Kysy lisätietoa tarjousta tai anna palautetta. 

Jätä yhteystietosi oheisen lomakkeen kautta, niin otamme Sinuun viipymättä  yhteyttä!