<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ajankohtaista

Agritekin ajankohtaisia uutisia, tapahtumia ja blogeja.

Ryskypäivät Ylivieskassa 27.-28.3.2020

Ryskypäivät on yksi kevään suurimmista kone- ja maatalouskaupan tapahtumista. Ylivieskassa 27. - 28.3.2020 järjestettävä tapahtuma on jo..

Savimaan tahto – Onnistuneiden oraiden taustalla onnistunut muokkaus

Savimaalla on vahva tahto ja onnistuneiden oraiden eteen pitää tehdä töitä. Ääriolosuhteissa kaiken pitää mennä putkeen, jotta viljelijä onnistuu..

Potila Solverilla optimaalinen kylvöpohja kaikissa muokkauskierroissa

Maan rakenteen paraneminen sekä säästynyt työaika ovat kiistattomia hyötyjä, joita kevyemmällä maanmuokkauksella saadaan aikaan. Perinteiselle,..

Kannattavin kylvömuokkaus

Sänkimuokkauksen suurimpia etuja kyntöön verrattuna ovat kasvinjätteen multaaminen tasaisesti koko maatilavuuteen sekä sen pellon pintaa..

new-holland--traktorit-metaan-t6-648-02

Metaanikäyttöinen New Holland T6

New Holland esitteli Agritechnicassa maailman ensimmäisen metaanikäyttöisen tuotantotraktorin. New Holland julkisti Agritechnica 2019..

SILOKING_TruckLine_eTruck_1408_3-569420-edited

Viljelijä ei olekaan asiakas numero yksi

Suomessa kulutetaan noin 60g eläinperäistä proteiinia päivässä ja määrä on ollut kasvussa. Eräs valtavan suuri eläinperäisen proteiinin lähde on..

DJI_0149

Maanmuokkauksen merkitys muuttuvassa ilmastossa

Ilmasto on muuttunut koko maapallon historian ajan ja se tulee muuttumaan myös tulevaisuudessa. Viimevuosille tyypillistä ovat olleet pitkään..

caseih_traktori_puma_1980 (17)

Case IH Puma X esittely

Puma-mallisarja laajenee ja perinteiset Puma MC (portaallinen vaihteisto) ja Puma CVX (portaaton vaihteisto) saavat rinnalleen kevyemmin ja..

pikkukuva etuviisto magnum

Onko kylvömuokkauksella merkitystä?

 

5087_m_-_5095_m_648px_25

Suoraniitto vai -murskaus?

Rehunkorjuussa karjatiloilla näkee vielä useimmiten niittomurskaimen. Suoraniitto, eli niitto ilman murskausta tuli takavuosina edullisempana..

Kysy lisätietoja tai anna palautetta

Täyttämällä viereisellä lomakkeella voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai antaa palautetta haluamastasi aiheesta.

Viestin välittyy halutessasi valitsemallesi jälleenmyyjälle.