<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ajankohtaista

Agritekin ajankohtaisia uutisia, tapahtumia ja blogeja.

Solver3648

Sänkimuokkaus ja äestys samalla koneella?

 

KOMIAT LOGO

Komiat Konepäivät Seinäjoella 15.-16.2.2019

Nyt jos koskaan on komioita koneita esillä. Pohjalaisen tapaan vaatimattomia ei olla koneiden eikä tarjousten tai tarjoilujen suhteen.

new-holland-traktori-T6180-648-3

Uudet 6-sylinteriset New Holland T6.180-mallit

 Uudet 6-sylinteriset T6.180 Dynamic Command ja Auto Command -mallit vahvistavat New Hollandin asemaa keskitehoisten traktoreiden luokassa

5087_mn_648px_6

Rehunteko kuivissa olosuhteissa?

Kuivana kesänä niittokorkeuden merkitys on suoraan näkynyt seuraavan sadon kasvussa. Nyrkkisääntö on jättää niitetty kasvusto vihreäksi, mikä..

kvg_spreadchart01

Kverneland pintalevittimille levitystaulukko-ohjelmat ja sivusto

Uudistuneen navigoinnin ja ulkonäön saaneet levitystaulukot ovat helppoja käyttää, taulukko-ohjelmat ovat ladattavissa Android ja Apple..

Trygg_Fast_trac_648 (2)

Trygg-ketjut -10 % kanta-asiakkaille

TRYGG- traktoriketjuista löydät oikean ketjumallin kaikkiin tarpeisiin, pellolle tai metsään, maantielle tai umpihankeen.

caseih_traktori_magnum_648 (12)

Case IH telatraktori - paras mahdollinen vetoteho

Case IH telatraktori on tehokas, sen vetoteho on ylivoimainen, maahan kohdistuva pintapaine minimaalinen ja ajettavuus aivan uskomaton. ..

RIISTASIEMEN_kauris

Riistasiemeniä S.G. Niemisen valikoimiin

SIEMENISTÄ ALKAA KASVU- RIISTASIEMENIÄ JA -REHUJA S.G. NIEMISEN VALIKOIMISSA!  S.G. Nieminen Oy on yksi SGN Groupin useista tytäryhtiöistä, ja se..

haka-center-henkilosto

Haka Center 30 vuotta

Haka Center 30 vuotta - perheyhtiöiden tavoite on tyytyväinen asiakas. Kempeleessä ja Ylivieskassa toimiva Haka-Center viettää marraskuun lopulla..

Messukuva-01

Maatalouskonemessut - kiitos kävijöille

Agritek Oy kiittää kaikkia Maatalouskonemessuilla 15. – 17.11.2018 osastollamme käyneitä mielenkiinnosta. Messut sujuivat kaiken kaikkiaan..

Kysy lisätietoja tai anna palautetta

Täyttämällä viereisellä lomakkeella voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai antaa palautetta haluamastasi aiheesta.

Viestin välittyy halutessasi valitsemallesi jälleenmyyjälle.