Ajankohtaiset varaosatarjoukset

Huolla koneesi ajoissa ennen syyssesonkia. Hyvin huollettu kone on sijoitus tulevaisuuteen.

Ajankohtaista varaosista

Kverneland_varaosat_1980 (10)

Kverneland varaosilla pidät työkoneesi Kvernelandina

Alkuperäisillä Kverneland varaosilla pidät aurasi ja muokkauskoneesi yhtä hyvinä, kuin mitä ne hankkiessasi olivat. Alkuperäiset varaosat on valmistettu tehtaan omien standardien mukaisesti laadukkaista materiaaleista. Laadukkaat varaosat takaavat työkoneen toimintavarmuuden ja huolettomat työtunnit.

Zuidberg nostolaitteet ja voimanotot

Zuidbergin jälkiasennettavat etunostolaitteet ja etuvoimanotot lisäävät monipuolisesti traktorin käyttömahdollisuuksia. Zuidbergin valikoimista löytyvät ratkaisut lähes kaikkiin traktorimerkkeihin ja -malleihin. Jokainen nostolaite ja voimanotto on räätälöity sopimaan täydellisesti valittuun traktorimalliin. Näin varmistetaan erinoimainen sopivuus ja toimintavarmuus.

Zuidberg juhlii tänä vuonna 40-vuotista taivaltaan jälkiasennettavien nostolaitteiden parissa. Juhlan kunniaksi Agritek tarjoaa kaikkiin uusiin etunostolaitteen ja etuvoimanoton paketteihin 5 % alennuksen vuoden loppuun asti. Tartu siis tarjoukseen ja kysy sopivia laitteita juuri sinun traktoriisi lähimmältä jälleenmyyjältäsi.

Zuidberg_case_648

Liittymällä Agritek Oy:n kanta-asiakkaaksi saat huomattavia etuja, kuten -15% alennuksen viikkotilauksena tilattavista Case IH ja New Holland -varaosista

Kysy lisätietoja tai anna palautetta

Tästä voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai antaa palautetta haluamastasi aiheesta. Viestin välittyy halutessasi valitsemallesi jälleenmyyjälle.