<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ajankohtaista

CX8-puimureihin tuottavuutta parantavia uudistuksia

New Holland -myynti

Porrastettu puintikela parantaa CX8-puimureiden tuottavutta ja polttoainetaloutta.

Alalle ensimmäisenä esiteltävä porrastettu puintikela lisää New Holland CX8 -puimureiden kapasiteettia ja tarjoaa aikaisempaa suuremman tuottavuuden. 

• Ultra-Flow ™ porrastettu puintikela lisää kapasiteettia ja polttoainetaloutta (lisävaruste)
• Parannetut sähkösäätöiset hallintalaitteen lisäävät tuottavuutta
• Olkien käsittelyä parannettu patentoidulla Twin-disc-oljenlevittimellä
• Stage V -määräykset täyttävät moottorit polttoainetaloudelliseksi todistetun ECOBlue ™ -teknologian kanssa.

newholland-puimurit-cx8-2020-uutta-04

Mullistava innovaatio - varstojen porrastus kelalla

Ultra-Flow ™ porrastettu puintikela lisää merkittävästi kapasiteettia ja polttoainetaloutta
CX7- ja CX8-sarjoissa on New Hollandin nelirumpullinen puintikoneisto, jossa kelan halkaisija on 750 mm, ja joka irtipui hellävaraisesti ja perusteellisesti, säilyttäen oljen laadun. New Holland parantaa nyt CX8-sarjan puintitehokkuutta uudella, valinnaisella porrastetulla puintikelalla, jossa  varstat on asennettu lohkoihin porrastetusti, eikä perinteiseen tapaan puintikelan leveydeltä suoriin riveihin. Uusi kelatyyppi soveltuu viljoille ja öljykasveilla ja  voidaan konfiguroida myös maissille.

Porrastettu puintikelan rakenne takaa materiaalin tasaisen pehmeän virtauksen, mikä pienentää ohjaamon ääntä ja vähentää tukkeumia. Se vaatii 16% vähemmän puintitehoa ja vähentää näin myös polttoaineen kulutusta. Uusi puintikela lisää New Hollandin asiantuntijoiden mukaan leikkuupuimurin kapasiteettia parhaimmillaan 10% erityisesti öljykasveilla. Samalla uusi kelatyyppi on rakenteeltaan entistä kestävämpi.

newholland-puimurit-cx8-2020-uutta-05

Kohlinpuimureiden terävintä kärkeä

New Holland  uusi CX7 ja CX8-mallisto tuo mukanaan joukon parannuksia, jotka lisäävät näiden puimurimallien tuottavuutta. Ultra-Flow ™ porrastettu rumpu parantaa irtipuinnin suorituskykyä ja lisää puimurin ennestään vaikuttavaa kapasiteettia. Uudet hallintalaitteet antavat kuljettajalle mahdollisuuden säätää ohjaamosta sähköisesti jälkipuintikelaa  ja seulaston toimintaa sekä olkien levitystä.

Nämä ominaisuudet kun lisätään alansa johtavaan Opti-Speed ™ -automaattisesti säätyviin kohlinten nopeuteen sekä SmartTrax ™, Opti-Fan ™, Opti-Clean ™ ja Opti-Spread ™ tekniikoihin, niin puimurin tuottavuus saadaan entistäkin korkeammalle tasolle.

Viljasäiliön väri on muuttunut keltaiseksi parantamaan näkyvyyttä ohjaamosta, jolloin kuljettajan on helpompi tarkistaa puidun viljan laatu. Harvest Suite ™ Ultra -ohjaamo yhdistää nyt äärimmäisen sadonkorjuun mukavuuden ja ergonomian uuteen autoteollisuuden inspiroimaan sisustukseen, jossa  värimaailma on moderni tummanharmaa.

New Hollandin sadonkorjuun tuotejohtaja Lars Skjoldager Sørensen  kommentoi:
”CX7- ja CX8-sarjat puimurit ovat ainutlaatuisen monipuolisia ja helppoja säätää viljalajilta toiselle, Ne tarjoavat luotettavasti erinomaisen oljen laadun - kaikki tämä luokkanssa edullisimmilla omistamisen kustannuksilla. Viimeisimpien parannusten avulla olemme lisänneet kohlinpuimureiden kapasiteettia nostamalla sen suorituskykyä entisestään.

KATSO ALTA VIDEO:

HubSpot Video

 

Tästä lisätietoja

Täyttämällä lomakkeen saat kätevästi yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.
Voit kysyä lisätietoja tai sopia esittelyn.