<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Kverneland poistokoneet

Kverneland 2624M lautasniittokone

Kverneland 2624M on ensimmäinen ammattilaisluokan niittokone, työleveys 2,4m. Koneessa on vakiona esteen väistömekanismi, mikä palauttaa koneen automaattisesti takaisin niittoasentoon väistön jälkeen. 

Niittopalkki on rakenteeltaan hitsattu ja samanlainen kuin ammattilaisluokan niittomurskaimissakin. Isot erikoismuotoillut hammaspyörät takaavat värinättömän ja hiljaisen käynnin. Hitsattu niittopalkki on siro, mutta kestää rasitusta hyvin ilman vuotoriskiä. Niittopalkin sisällä on paljon öljytilaa, mikä pidentää öljynvaihtoväliä ja parantaa jäähdytystä. Näin ylikuumeneminen ei ole riski.

Kone nostetaan päisteessä helposti koneen omalla hydraulisylinterillä. Herkkä kevennys on mekaaninen.

Poistamme viimeiset ylivuoteiset varastokoneet eri puolilta jälleenmyyjäliikkeitä, kysy omaasi. Varusteena lyhyt luokolauta ja 40mm jalakset.

Suositushinta 7 335 e  

Tarjoushinta 5 890 e

Alv. 0% + toimituskulut

Kverneland 2832F karhottava etuniittokone

Kverneland 2832FS on markkinoiden ainoa oikeasti karhottava etuniittokone. Karhotinruuvit ja pellit tekevät nätin laatikkokarhon, joka on parhaimmillaan vaikka paalaimelle tai noukinvaunulle. Karhon leveyksiä on kolme, 1,0m, 1,15m ja 1,3m sekä levälleenniiton mahdollisuus.

Kone on kevyt ja sirorakenteinen, joten se kulkee kevyelläkin traktorilla. Niittolautasia on 8, joten työleveys on 3,2m.

Etuniittokoneen kevennys on selkeä ja yksinkertainen. Esteeseen osuessaan palkki väistää takaviistoon ylös, samalla niittopalkin kärki nousee ylöspäin. Pyöritysnopeuksia on kaksi, ns. eco-750rpm ja 1000rpm. Eco on sopiva, mikäli halutaan ajaa matalammilla kierroksilla eikä tehosta ole pulaa. Sinänsä tehontarve on matala, vain noin 50 hp.

Poistomyynnissä viimeiset varastokoneet satamasta, vuosimalli 2019. Varusteena 60mm jalakset riittävän pitkän niittosängen ja hyvän niitonjälkeisen kasvun takaamiseksi.

Suositushinta 13 864 e 

Tarjoushinta 12 500 e

Alv. 0% + toimituskulut

Kverneland 5087M ja 5087MN perhoset

Poistamme erikoishinnoin viimeiset Kverneland perhoset. Pelkkiä niittäviä, ns. suoraniittoperhosia on enää yksi 8,7m työleveydellä, vuosimallia 2018. Kone sijaitsee Torniossa. Kverneland 5087MN niittomurskainversioita on enää muutama yksilö eri puolilla Suomea.

Kverneland 5087-sarjan perhoset ovat markkinoiden keveimpiä perhosia. Suoraniitossa työleveys on 8,7m, joka saadaan aikaan vain 120hp-tehoisella vetokoneella! Niittomurskainversiona, rehu tulee nätisti karholle tai tarvittaessa myös levälleen niitettyä, mikäli kuivumisaika halutaan mahdollisimman lyhyeksi ennen karhotusta ja korjuuta.

Mekaaninen kevennys takaa herkän reagoinnin ja erikoisuutena hydraulinen kevennyksen säätö, jolla kevennysjousien kireyttä voidaan säätää hytistä ajon aikana.

5087MN niittomurskain on varustettu nailonsormilla maksimaalisen keveyden aikaan saamiseksi. Niittomurskainversionakin kone painaa vain noin 2000kg.

Perhosten suositushinnat alkaen 26 160e

Tarjoushinnat alkaen 21 890e

Alv. 0% + toimituskulut

3332 ja 3336MT Vario, Race Car Suspension nostolaiteniittomurskain

Race Car Suspension mullisti nostolaiteniittomurskaimien kevennyksen. Uusi 4-varsiripustukseen perustuva järjestelmä tekee koneesta miellyttävämmän niittää. Myös niittoteho paranee merkittävästi. Kevennyksen herkkyyttä voi säätää hydraulisesti ajon aikana. Niittoyksikkö on ripustettu symmetrisesti keskeltä. Palkki myötäilee epätasaisuuksia yhtä herkästi niin keskeltä kuin palkin kummaltakin reunalta. Tämä parantaa ajomukavuutta.

3332MT ja 3336MT Vario niittomurskaimissa on Semi-Swing puolikiinteillä terässormilla varustettu murskainroottori. Murskainroottorin piikit ja niveltapit eivät kulu lainkaan, joten kone on erittäin pitkäikäinen. 3336MT Vario koneessa lisäksi 400mm sivusiirto-ominaisuus, jolloin päästään lähes perhosten työtehoihin, etukoneen kanssa 7m työleveyksiin.

Poistamme varastosta Race Car Suspension niittomurskaimet erikoishinnoin. Varusteena 60mm jalakset, jotta niittosänki on optimaalinen jälleenkasvamisen kannalta.

Suositushinta alkaen 17 468 e

Tarjoushinta alkaen 15 390 e 

Alv. 0% + toimituskulut

Kverneland ED-200-85-34

5-siipinen tappisäätöinen paluuaura muovisiivin, 200 pystytuella, joka muuten sietää virallisestikin yli 200 hp. Uusi musta muovisiipi, joka tekee leveän vaon. Järeydessään ja keveydessään aura, jonka hinta puhuu vielä puolestaan, vuosimalli 2016, ainoa kappale. Varusteena kuorimet ja kiekot. Loimaa.

Suositushinta 27 716€
Tarjoushinta 23 659€
Alv. 0% + toimituskulut

Kverneland 2500S i-Plough

5-siipinen demoaura, joka on ollut kyntökiertueella ja demotapahtumissa. Ohjelmisto päivitetään ennen luovutusta. Aurassa on terässiivet ja i-plough aurasta tutut pikasäädettävät uudet esiaurat, mikä tekee aurasta erinomaisen vaikkapa luomuviljelijälle, joka haluaa varmistua siitä, että kasvijätteet tulee haudattua perusteellisesti, jotta rikkakasvipaine pienenee. Aura on vuosimallia 2016, hintaan sisältyy kierros kärkiä, maapuolia, vantaita ja 4 paria veitsiä veloituksetta. Isobus ohjain ei sisälly hintaan. Kvernelandin ISOBUS ohjaimista käy kumpi vain, Isomatch TellusGO tai kaksinäyttöinen TellusPro. Myös traktorin ohjain käy. Automaattinen viilun leveyden säätö tarvitsee Kvernelandin omien ohjaimien lisäksi GPS antennin ja lisenssit. Tukipyörä 420/55-17, hydraulinen. Koneessa on niveltyvä kuljetusvarustus, mikä sallii auran kuljettamisen tieajossa hinattavana. Kempele.


Suositushinta 41 570€
Tarjoushinta 34 089€
Alv. 0%. + toimituskulut

Kverneland ES-200-85-34, 4-siipinen muovisiivin

ES-malli on suosituin paluuaura kautta aikojen, nyt jo yli 24 000 kpl ES-mallia toimitettu ympäri maailmaa. Pystytuki-runko -rakenne on markkinoiden lyhin, mikä tuo painopisteen lähelle traktoria, lämpökäsitellyt osat yli 90%. Muovisiivet uutta 34-tyyppiä, leveä kyntövako. Vuosimalli 2017. Esittelyaura, hintaan kuuluu jokaiselle siivelle varakärjet ja vantaat veloituksetta. Varusteena muovikuorimet, kiekkoleikkurit ja 3kpl veitsileikkureita - varalta. Seinäjoki.

Suositushinta 27 267€
Tarjoushinta 23 995€
Alv. 0% + toimituskulut

Kverneland Qualidisc Farmer 5T lautasmuokkain

Hinattava lautasmuokkain, työleveys 5m. Vetokarttukiinnitys jolloin koneesta tulee ketterä päistäkäännöksissä. Päistekäännökset ajetaan tukipyörien varassa. Muutoin päisteajo hiertää ja tiivistää maan rakenteen ja vesitalouden pilalle. Tehokkaasti sekoittava Actiflex jyrä, hydraulikäyttöiset etutukipyörät ja jyrä. Paineakulla vaimennetut kuljetuspyörät. Leveämpi pyöränakseli, renkaat 520/50x17. Vetokarttu Cat III. Koneella on ajettu demoajoa viime kevään, kesän ja syksyn aikana. Lautasen koko 520mm x 5mm, kartionmallinen lautanen, jonka aggressivisuus säilyy lautasen kuluessa täysin samana, tekee edelleen saman työn. Vuosimalli 2018. Pohjois-Pohjanmaa.

Suositushinta 47 441€
Tarjoushinta 39 850€
Alv. 0% + toimituskulut

Kverneland CLC Pro Classic 300 kultivaattori.

Putkiprofiilirakenteinen, lämpökäsitelty jäykkä ojas, jossa ainutlaatuinen lehtijousilaukaisu, jonka laukaisuvastuskäyrä on ainoa oikea markkinoilla. Lehtijousilaukaisun lisäksi ojaksen ainutlaatuinen ratkaisu mahdollistaa pienemmän vaurioriskin kivisessä maassa. Ojas mahdollistaa keskimääräistä pienemmän polttoainekulun. Actiflex, tehokkaasti sekoittava jyrä kaikille maalajeille. Tasoitusviikset, jotka oikein säädettynä tekevät aina täydellisen työjäljen, eivätkä tukkeudu. Kärjet samat kuin Kverneland auroissa, kärjen taakse pultattava siipivannas mahdollistaa läpileikkauksen. Demokone, työnäytöksissä käytetty. Hintaan kuuluu uudet kärjet ja siipivantaat veloituksetta. Vuosimalli 2016. Kempele.

Suositushinta 13 876€
Tarjoushinta 11 795€
Alv. 0% + toimituskulut

Uusi Kverneland Turbo S 3500

Reflex joustopiikeillä työleveys 3,5m. Turbo on taas täällä, uudistuneena. Uusi jäykkä joustopiikki mahdollistaa entistä syvemmän kultivointisyvyyden niin, että työsyvyys säilyy. Joustopiikin profiili pitää työsyvyyden erinomaisesti. Samalla joustopiikin värinä murustaa tehokkaasti. Kone sopii niin kultivointiin kuin murustavaan kylvömuokkaukseenkin. 17 piikkiä. Actiflex tehokkaasti sekoittava jyrä kaikille maalajeille. Jyrän ja piikkien välissä on jousitetut tasoituslautaset paremman työjäljen aikana saamiseksi. Esittelykoneena käytetty yksilö, käännettävät 55 x 15 kärkipalat. Vuosimalli 2018. Kouvola.

Suositushinta 15 108€
Tarjoushinta 12 690€
Alv. 0% + toimituskulut

Kverneland GEOSPREAD CL 2300, (1300l + 2 x 500l)

Pintalevitin 4 vaaka-anturilla ja ainutlaatuisella referenssianturilla, joka antaa markkinoiden tarkimman vaaitustuloksen ajo-olosuhteista riippumatta. Ainutlaatuinen Centre Flow lautasen rakenne saa jokaisen lannoiterakeen lentämään haluttuun suuntaan samalla nopeudella jolloin levitystasaisuus ja -tarkkuus on paras. Kun kone ei pölise levitettäessä, se kertoo etumatkasta. Koneessa on täsmäviljelyvalmius. GPS antennin ja tarvittavien lisenssien myötä kone osaa kaventaa levitysleveyttä paikkatietokannan perusteella päällekäinajon ja levitystarkkuuden optimoimiseksi. Varusteen ledivalot, EXACTLINE reunalevitys, pressu, askelmat, tyhjennyssarja, kolmio, varastointipyörät, levityssiivet 27/33m, sekä IsoMatch TellusGO virtajohdotuksella joka sopii myös ei-ISOBUS-traktoreihin. Ohjaimen voi vaihtaa muuhunkin. Vuosimalli 2018. Kempele / Ylivieska.

Suositushinta 17 808€
Tarjoushinta 14 959€
Alv. 0%. + toimituskulut

Vicon PS1354 huiskahäntä-pintalevitin!

Ainutlaatuinen tapaus Suomessa, varastossa säilytetty yksilö. Suosittu golfkentillä sekä pienemmissä lannoitustarpeissa. Normaali pyramidin mallinen levityskuvio. Levitysleveys 9-14m pitkällä putkella. Käy myös tiesuolan levitykseen 5-6m työleveydellä. Koneita on valmistettu maailmanlaajuisesti kymmeniä tuhansia ja valmistetaan edelleen. Tilavuus 1350 litraa lisälaidoilla, lasikuitusäiliöllä. Manuaaliohjaus, levitysleveyden säätöavain, reunalevityslevy, ritilä perussäiliöön, hiekan ja suolanlevitysvarustus 5-6m. Vuosimalli 2014, varastoitu sisätiloissa, maahantulovarastossa.

Suositushinta 3 950€
Tarjoushinta 2 999€
Alv. 0% + toimituskulut

Kverneland iXterA 1200 litraa nostolaiteruisku

HOSA 15m alumiinipuomilla, viidessä ruiskutuslohkossa ja FMC ohjaimella. Kaikissa iXter A ruiskuissa on valmius automaattiseen lohko-ohjaukseen, jos ohjaimeen kytketään lisävarusteena myytävä Kverneland Starguide IV laitteisto, mikä pitää sisällään myös GPS antennin. Lisenssejä ei tarvita. Automaattinen paineen säätö nopeuden mukaan, perustuu virtausmittariin. Painopiste lähellä traktoria, kompakti ja tyylikkäästi suunniteltu ruisku. Sisään taittuva kemikaalimixeri käytännöllisillä käyttövivuilla ja huippuominaisuuksilla. Pumppu 150l/min, trijet suutinrungot kolmelle eri suuttimelle, esivalintahydrauliikka, erillinen kasaantaitto vasen/oikea. Hinta ei sisällä suuttimia. Vuosimalli 2017. Seinäjoki.

Suositushinta 20 872€
Tarjoushinta 14 990€
Alv. 0% + toimituskulut

Kverneland iXterA 1200 litraa nostolaiteruisku

HOSA 15m alumiinipuomilla, viidessä ruiskutuslohkossa ja FMC ohjaimella. Kaikissa iXter A ruiskuissa on valmius automaattiseen lohko-ohjaukseen, jos ohjaimeen kytketään lisävarusteena myytävä Kverneland Starguide IV laitteisto, mikä pitää sisällään myös GPS antennin. Lisenssejä ei tarvita. Automaattinen paineen säätö nopeuden mukaan, perustuu virtausmittariin. Painopiste lähellä traktoria, kompakti ja tyylikkäästi suunniteltu ruisku. Sisään taittuva kemikaalimixeri käytännöllisillä käyttövivuilla ja huippuominaisuuksilla. Pumppu 200l/min, trijet suutinrungot kolmelle eri suuttimelle, esivalintahydrauliikka, erillinen kasaantaitto vasen/oikea. Hinta ei sisällä suuttimia. Vuosimalli 2017. Kempele.

Suositushinta 20 995€
Tarjoushinta 15 090€
Alv. 0% + toimituskulut

Kysy oma tarjouksesi

Täytä oheinen lomake, saat yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.

Muista kertoa, mistä koneesta olet kiinnostunut.

Olemme yhteydessä!