<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Kverneland poistokoneet

Kverneland ED-200-85-34

5-siipinen tappisäätöinen paluuaura muovisiivin. 200 pystytuella, joka sietää virallisestikin yli 200 hp. Uusi musta muovisiipi, joka tekee leveän vaon. Järeä ja keveä aura, jonka hinta puhuu puolestaan. Vuosimalli 2016, ainoa kappale. Varusteena kuorimet ja kiekot. Loimaa.

Suositushinta 28 265€
Tarjoushinta 23 459€
Alv. 0% + toimituskulut

Kverneland 2500S i-Plough

5-siipinen demoaura, joka on ollut kyntökiertueella ja demotapahtumissa. Ohjelmisto päivitetään ennen luovutusta. Aurassa on terässiivet ja i-plough aurasta tutut pikasäädettävät uudet esiaurat. Nämä tekevät aurasta erinomaisen vaikkapa luomuviljelijälle, joka haluaa haudata kasvijätteet perusteellisesti rikkakasvipaineen pienentämiseksi. Aura on vuosimallia 2016, hintaan sisältyy kierros kärkiä, maapuolia, vantaita ja 4 paria veitsiä veloituksetta. Auraa voidaan hallita Kvernelandin molemmille ISOBUS ohjaimilla, TellusGo:lla tai TellusPro:lla. Myös traktorin oma ISOBUS-ohjain käy. Isobus ohjain ei sisälly hintaan. Automaattinen viilun leveyden säätö tarvitsee Kvernelandin omien ohjaimien lisäksi GPS antennin ja lisenssit. Hydraulinen tukipyörä 420/55-17. Koneessa on niveltyvä kuljetusvarustus, mikä sallii auran kuljettamisen tieajossa hinattavana. Kempele.


Suositushinta 42 399€
Tarjoushinta 34 089€
Alv. 0%. + toimituskulut

3332 ja 3336MT Vario, Race Car Suspension nostolaiteniittomurskain

Race Car Suspension mullisti nostolaiteniittomurskaimien kevennyksen. Uusi 4-varsiripustukseen perustuva järjestelmä tekee koneesta miellyttävämmän niittää. Myös niittoteho paranee merkittävästi. Kevennyksen herkkyyttä voi säätää hydraulisesti ajon aikana. Niittoyksikkö on ripustettu symmetrisesti keskeltä. Palkki myötäilee epätasaisuuksia yhtä herkästi niin keskeltä kuin palkin kummaltakin reunalta. Tämä parantaa ajomukavuutta.

3332MT ja 3336MT Vario niittomurskaimissa on Semi-Swing puolikiinteillä terässormilla varustettu murskainroottori. Murskainroottorin piikit ja niveltapit eivät kulu lainkaan, joten kone on erittäin pitkäikäinen. 3336MT Vario koneessa lisäksi 400mm sivusiirto-ominaisuus, jolloin päästään lähes perhosten työtehoihin, etukoneen kanssa 7m työleveyksiin.

Poistamme varastosta Race Car Suspension niittomurskaimet erikoishinnoin. Varusteena 60mm jalakset, jotta niittosänki on optimaalinen jälleenkasvamisen kannalta.

Suositushinta alkaen 17 817€

Tarjoushinta alkaen 15 144€ 

Alv. 0% + toimituskulut

Kverneland ES-200-85-34, 4-siipinen muovisiivin

ES-malli on suosituin paluuaura kautta aikojen, nyt jo yli 24 000 kpl ES-mallia toimitettu ympäri maailmaa. Pystytuki-runko -rakenne on markkinoiden lyhin, mikä tuo painopisteen lähelle traktoria, lämpökäsitellyt osat yli 90%. Muovisiivet uutta 34-tyyppiä, leveä kyntövako. Vuosimalli 2017. Esittelyaura, hintaan kuuluu jokaiselle siivelle varakärjet ja vantaat veloituksetta. Varusteena muovikuorimet ja kiekkoleikkurit. Seinäjoki.

Suositushinta 27 613€
Tarjoushinta 23 470€
Alv. 0% + toimituskulut

Kverneland Qualidisc Farmer 5T lautasmuokkain

Hinattava lautasmuokkain, työleveys 5m. Vetokarttukiinnitys jolloin koneesta tulee ketterä päistäkäännöksissä. Päistekäännökset ajetaan tukipyörien varassa. Muutoin päisteajo hiertää ja tiivistää maan rakenteen ja vesitalouden pilalle. Tehokkaasti sekoittava Actiflex jyrä, hydraulikäyttöiset etutukipyörät ja jyrä. Paineakulla vaimennetut kuljetuspyörät. Leveämpi pyöränakseli, renkaat 520/50x17. Vetokarttu Cat III. Koneella on ajettu demoajoa viime kevään, kesän ja syksyn aikana. Lautasen koko 520mm x 5mm, kartionmallinen lautanen, jonka aggressivisuus säilyy lautasen kuluessa täysin samana, tekee edelleen saman työn. Vuosimalli 2018. Pohjois-Pohjanmaa.

Suositushinta 48 969‬€
Tarjoushinta 39 000€
Alv. 0% + toimituskulut

Kverneland 2624M lautasniittokone

Kverneland 2624M on ensimmäinen ammattilaisluokan niittokone, työleveys 2,4m. Koneessa on vakiona esteen väistömekanismi, mikä palauttaa koneen automaattisesti takaisin niittoasentoon väistön jälkeen. 

Niittopalkki on rakenteeltaan hitsattu ja samanlainen kuin ammattilaisluokan niittomurskaimissakin. Isot erikoismuotoillut hammaspyörät takaavat värinättömän ja hiljaisen käynnin. Hitsattu niittopalkki on siro, mutta kestää rasitusta hyvin ilman vuotoriskiä. Niittopalkin sisällä on paljon öljytilaa, mikä pidentää öljynvaihtoväliä ja parantaa jäähdytystä. Näin ylikuumeneminen ei ole riski.

Kone nostetaan päisteessä helposti koneen omalla hydraulisylinterillä. Herkkä kevennys on mekaaninen.

Poistamme viimeiset ylivuoteiset varastokoneet eri puolilta jälleenmyyjäliikkeitä, kysy omaasi. Varusteena lyhyt luokolauta ja 40mm jalakset.

Suositushinta 7 481€

Tarjoushinta 5 629€

Alv. 0% + toimituskulut

Kverneland 2832FS karhottava etuniittokone

Kverneland 2832FS on markkinoiden ainoa oikeasti karhottava etuniittokone. Karhotinruuvit ja pellit tekevät nätin laatikkokarhon, joka on parhaimmillaan vaikka paalaimelle tai noukinvaunulle. Karho voidaan tehdä kolmelle leveydelle, 1,0m, 1,15m ja 1,3m sekä levälleenniiton mahdollisuus.

Kone on kevyt ja sirorakenteinen, joten se kulkee kevyelläkin traktorilla. Työleveys on 3,2m kahdeksalla lautasella.

Etuniittokoneen kevennys on selkeä ja yksinkertainen. Esteeseen osuessaan palkki väistää takaviistoon ylös, samalla niittopalkin kärki nousee ylöspäin. Pyöritysnopeuksia on kaksi, ns. eco-750rpm ja 1000rpm. Eco on sopiva, mikäli halutaan ajaa matalammilla kierroksilla eikä tehosta ole pulaa. Koneen tehontarve on matala, vain noin 50 hp.

Poistomyynnissä viimeiset varastokoneet, vuosimalli 2019. Varusteena 60mm jalakset riittävän pitkän niittosängen ja hyvän niitonjälkeisen kasvun takaamiseksi.

Suositushinta 14 141€

Tarjoushinta 11 459€

Alv. 0% + toimituskulut

Kverneland 5087M ja 5087MN perhoset

Poistamme erikoishinnoin viimeiset Kverneland perhoset. Pelkkiä niittäviä, ns. suoraniittoperhosia on enää yksi 8,7m työleveydellä, vuosimallia 2018. Kone sijaitsee Torniossa. Kverneland 5087MN niittomurskainversioita on enää muutama yksilö eri puolilla Suomea.

Kverneland 5087-sarjan perhoset ovat markkinoiden keveimpiä perhosia. Suoraniitossa työleveys on 8,7m, joka saadaan aikaan vain 120hp-tehoisella vetokoneella! Niittomurskainversiona rehu saadaan nätisti karholle tai tarvittaessa myös levälleen niitettyä, mikäli kuivumisaika halutaan mahdollisimman lyhyeksi ennen karhotusta ja korjuuta.

Mekaaninen kevennys takaa herkän reagoinnin ja erikoisuutena hydraulinen kevennyksen säätö, jolla kevennysjousien kireyttä voidaan säätää hytistä ajon aikana.

5087MN niittomurskain on varustettu nailonsormilla maksimaalisen keveyden aikaan saamiseksi. Niittomurskainversionakin kone painaa vain noin 2000kg.

Perhosten suositushinnat alkaen 27 137€

Tarjoushinnat alkaen 20 682€

Alv. 0% + toimituskulut

Kverneland 8452 pöyhin

Kverneland 8452 on nostolaitekiinnitteinen 5,2m työleveydellä oleva pöyhin. Koneessa on neljä roottoria ja jokaisessa roottorissa on 6 vartta. 8452 on kevytrakenteinen ja painaa vain 530kg, joten sitä voidaan käyttää pienellä traktorilla.

Koneessa on varusteina rinnevakautin, Cat II kiinnikkeet sekä hydraulinen reunapöyhintävarustus. 

Suositushinta 6 742€

Tarjoushinta 5 865€

Alv. 0% + toimituskulut

Kverneland CLC Pro Classic 300 kultivaattori.

Putkiprofiilirakenteinen, lämpökäsitelty jäykkä ojas, jossa ainutlaatuinen lehtijousilaukaisu, jonka laukaisuvastuskäyrä on ainoa oikea markkinoilla. Lehtijousilaukaisun lisäksi ojaksen ainutlaatuinen suunnittelu mahdollistaa pienemmän vaurioriskin kivisessä maassa. Ojas mahdollistaa keskimääräistä pienemmän polttoainekulun. Actiflex on tehokkaasti sekoittava jyrä kaikille maalajeille. Tasoitusviikset tekevät oikein säädettynä aina täydellisen työjäljen, eivätkä tukkeudu. Kultivaattori käyttää samoja kärkiä kuin Kverneland auroissa, kärjen taakse pultattava siipivannas mahdollistaa läpileikkauksen. Demokone, työnäytöksissä käytetty. Hintaan kuuluu uudet kärjet ja siipivantaat veloituksetta. Vuosimalli 2016. Kempele.

Suositushinta 14 005€
Tarjoushinta 11 624€
Alv. 0% + toimituskulut

Uusi Kverneland Turbo S 3500

Reflex joustopiikeillä työleveys 3,5m. Turbo on taas täällä, uudistuneena. Uusi jäykkä joustopiikki mahdollistaa entistä syvemmän kultivointisyvyyden niin, että työsyvyys säilyy. Joustopiikin profiili pitää työsyvyyden erinomaisesti. Samalla joustopiikin värinä murustaa tehokkaasti. Kone sopii niin kultivointiin kuin murustavaan kylvömuokkaukseenkin. 17 piikkiä. Actiflex tehokkaasti sekoittava jyrä kaikille maalajeille. Jyrän ja piikkien välissä on tasoituspiikit mekaanisella korkeuden säädöllä paremman työjäljen aikana saamiseksi. Esittelykoneena käytetty yksilö, käännettävät 55 x 15 kärkipalat. Vuosimalli 2018. Kouvola.

Suositushinta 15 483€
Tarjoushinta 12 690€
Alv. 0% + toimituskulut

Kverneland GEOSPREAD CL 2300, (1300l + 2 x 500l)

Pintalevitin 4 vaaka-anturilla ja ainutlaatuisella referenssianturilla, joka antaa markkinoiden tarkimman vaaitustuloksen ajo-olosuhteista riippumatta. Ainutlaatuinen Centre Flow lautasen rakenne saa jokaisen lannoiterakeen lentämään haluttuun suuntaan samalla nopeudella jolloin levitystasaisuus ja -tarkkuus on paras. Kun kone ei pölise levitettäessä, se kertoo etumatkasta. Koneessa on täsmäviljelyvalmius. GPS antennin ja tarvittavien lisenssien myötä kone osaa kaventaa levitysleveyttä paikkatietokannan perusteella päällekäinajon ja levitystarkkuuden optimoimiseksi. Varusteina ledivalot, EXACTLINE reunalevitys, pressu, askelmat, tyhjennyssarja, kolmio, varastointipyörät, levityssiivet 27/33m, sekä IsoMatch TellusGO virtajohdotuksella joka sopii myös ei-ISOBUS-traktoreihin. Ohjaimen voi vaihtaa muuhunkin. Vuosimalli 2018. Kempele / Ylivieska.

Suositushinta 17 240€
Tarjoushinta 14 309€
Alv. 0%. + toimituskulut

Kverneland iXterA 1200 litraa nostolaiteruisku

HOSA 15m alumiinipuomilla, viidessä ruiskutuslohkossa ja FMC ohjaimella. Kaikissa iXter A ruiskuissa on valmius automaattiseen lohko-ohjaukseen, jos ohjaimeen kytketään lisävarusteena myytävä Kverneland Starguide IV laitteisto, mikä pitää sisällään myös GPS antennin. Lisenssejä ei tarvita. Automaattinen paineen säätö nopeuden mukaan, perustuu virtausmittariin. Painopiste lähellä traktoria, kompakti ja tyylikkäästi suunniteltu ruisku. Sisään taittuva kemikaalimixeri käytännöllisillä käyttövivuilla ja huippuominaisuuksilla. Pumppu 150l/min, trijet suutinrungot kolmelle eri suuttimelle, esivalintahydrauliikka, erillinen kasaantaitto vasen/oikea. Hinta ei sisällä suuttimia. Vuosimalli 2017. Seinäjoki.

Suositushinta 21 289€
Tarjoushinta 14 800€
Alv. 0% + toimituskulut

Kverneland iXterA 1200 litraa nostolaiteruisku

HOSA 15m alumiinipuomilla, viidessä ruiskutuslohkossa ja FMC ohjaimella. Kaikissa iXter A ruiskuissa on valmius automaattiseen lohko-ohjaukseen, jos ohjaimeen kytketään lisävarusteena myytävä Kverneland Starguide IV laitteisto, mikä pitää sisällään myös GPS antennin. Lisenssejä ei tarvita. Automaattinen paineen säätö nopeuden mukaan, perustuu virtausmittariin. Painopiste lähellä traktoria, kompakti ja tyylikkäästi suunniteltu ruisku. Sisään taittuva kemikaalimixeri käytännöllisillä käyttövivuilla ja huippuominaisuuksilla. Pumppu 200l/min, trijet suutinrungot kolmelle eri suuttimelle, esivalintahydrauliikka, erillinen kasaantaitto vasen/oikea. Hinta ei sisällä suuttimia. Vuosimalli 2017. Kempele.

Suositushinta 21 414€
Tarjoushinta 14 900€
Alv. 0% + toimituskulut

Kysy oma tarjouksesi

Täytä oheinen lomake, saat yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.

Muista kertoa, mistä koneesta olet kiinnostunut.

Olemme yhteydessä!