<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

kverneland ixter a

Suuret ominaisuudet kompaktissa paketissa!

Ominaisuudet

Kverneland iXter A:ssa yhdistyvät kompakti koko ja monipuoliset ominaisuudet. iXter A:n kompaktien ulkomittojen ei kuitenkaan pidä antaa hämätä, iXter on samaa korkeaa laatua kuin isoveljensäkin. iXter A: suunnittelussa on keskitetty säiliön sijoittamiseen mahdollisimman lähelle traktoria, jotta painopiste pysyy lähellä traktoria. Tämä puolestaan mahdollistaa pienemmän traktorin käyttämisen ruiskun edessä. iXter A on suunniteltu juuri sinulle, joka haluat kompaktin ja hintansa arvoisen kasvinsuojeluruiskun, laadusta tinkimättä!

HubSpot Video

 

Puomit

Kverneland iXter A -sarjan ruiskuihin on saatavan kahdenlaisia puomistoja. Pienemmät, 12 ja 15 metrin puomit ovat Z-taittoisia alumiinipuomeja. Isommat, 18, 20 ja 21 metrin puomit ovat pystytaittoisia HC -mallin puomeja. Nestelinjastot kulkevat puomien sisässä, mikä suojaa niitä tehokkaasti iskuilta, välttäen näin harmillisia rikkoutumisia silloin, kun työn tekemisen mahdollistava ikkuna on auki.

Puomien taittokohdat on nivelletty kartiomallisilla tapeilla, joten liitosten kiristäminen onnistuu mahdollisen kulumisen jälkeen. Lisäksi tapeissa on rasvanipat elinikää lisäämässä.

ixter_a_648px_9

 

enfo

ENFO, eli Environmental Focus, on Kvernelandin kehittämä nestelinjastojen esitäyttömekanismi. Mekanismi perustuiu siihen, että ruiskutusta aloitettaessa ei nestettä paineta nestelinjastoihin enää perinteiseen tapaan "tarpeeksi", kunnes vaikuttava aine varmasti on saavuttanut suuttimet. ENFO laskee kuinka paljon kukin suutinlohko tarvitsee nestettä, jotta se vaikuttava aine saavuttaa suuttimen ja painaa jokaiselle lohkolle juuri tuon tarvittavan määrän nestettä.

Samaa toimintoa voi käyttää, jos ruiskutus täytyy syystä tai toisesta keskeyttää kesken kaiken. Napin painalluksella voidaan tuolloin työntää jokaiselle suutinlohkolle tarvittava määrä vettä, jotta kemikaalia ei enää ole putkistossa. Tämä ehkäisee sakkautumista nestelinjastossa. 

ENFO on vakiovaruste kaikissa Kvernelandin kasvinsuojeluruiskuissa.

HubSpot Video

 

helppokäyttöisyys

Myös iXter A malleissa toimintojen ohjauksen hallintapaneeli on siististi yhdellä puolen ruiskua helposti käytettävissä. Kemikaalien lisäykseen käytettävä sekoitussäiliö kääntyy sivulle 

iXterA_venttiilit1

iXterA_venttiilit2

Ruiskutustietokoneeksi iXter A malleihin ainoa vaihtoehto on perinteisempi FMC ohjain; tähän voidaan yhdistää Starguide IV jolloin saadaan myös iXter A:sta lohko-ohjattu. 

ixter_a_648px_8

Tekniset Tiedot

 

A8

A10

A12

Säiliön nimellistilavuus (l)

800

1000

1200

Säiliön maksimitilavuus (l)

965

1185

1395

Puhdasvesisäiliö (l)

130

130

130

Käsienpesusäiliö (l)

18

18

18

Kemikaalitäyttöastia (l)

30

30

30

Pyydä lisätietoja tai tarjous

Täyttämällä tietosi oheiseen lomakkeeseen saat yhteyden Agritekiin tai omaan jälleenmyyjääsi.

Lisäksi saat tietoa Agritekin tuoteuutuuksista sekä kampanjoista.