Ajankohtaista

Kverneland pintalevittimille uudistuneet levitystaulukko-ohjelmat ja sivusto

Agritek myynti

Uudistuneen navigoinnin ja ulkonäön saaneet levitystaulukot ovat helppoja käyttää, taulukko-ohjelmat ovat ladattavissa Android ja Apple puhelimille ja toimivat myös internetselaimella. 

Taulukkoon syötettyjen arvojen perusteella saat Kverneland-levittimellesi oikeat asetusarvot. Ohjelma ohjaa muutamassa vaiheessa täyttämään kaikki tarpeelliset tiedot, jotta parhaat asetukset löydetään. Levitysleveyden ja -määrän lisäksi kaikista tärkein asia on lannoitteen ominaisuudet: lannoitteen kokojakauma ja ominaispaino. Kokojakauma testataan levittimen mukana toimitettavalla rasialla. Ravistustesti on hyvä tehdä samastakin lannoitteesta, sillä eri valmistuserien välillä voi olla eroja.

kvg_spreadchart01 

Kvernelandin pintalevittimien osaamiskeskus Hollannissa testaa jatkuvasti uusia lannoitteita ja tuottaa testien perusteella levittimien säätöohjeet ja taulukot. Tiedot julkaistaan neljällä eri alustalla: älypuhelimille ja tableteille tarkoitetut ohjelmat, internetsivusto, levittimien mukana toimitettava kirjanen sekä AutosetApp-ohjelmisto. AutosetApp löytyy Kvernelandin IsoMatch Tellus sarjan ohjaimista ja sen avulla voit muuttaa levittimien asetuksia ohjaamosta poistumatta.

 

kvg_spreader_02

Linkit:

  Levitystaulukot-sivusto    Kverneland Spreading Charts

Mobiiliohjelma Androidille  Kverneland Spreading Charts

   Mobiiliohjelma Applelle    Kverneland Spreading Charts

 

Kysy lisätietoja

Täyttämällä viereisellä lomakkeella saat kätevästi yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia siitä esittelyn.