<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Potila KKPlus-kultivaattorit

KK 13-15 Plus

KK 13 ja KK 15 Plus ovat perinteikkään KK-malliston päivitettyjä versioita. Suurimmat muutokset uudessa mallissa ovat jälkivarusteiden säädön helpottuminen, rengaskoon suurentuminen sekä rungon rakenteen järeytyminen – KK Plus malli tarjoaa entistä paremman muokkausjäljen yhä suuremmille pinta-aloilla.

KK Plus -kultivaattori mallissa on 250/65-14,5 -renkaat, jotka varmistavat kultivaattorin tasaisen kulun sekä muokkaussyvyyden muuttumattomuuden. Jälkivarusteiden ottokulmaa sekä korkeutta saadaan helposti säädettyä mekaanisten veivien avulla. Myös kultivaattorin työsyvyys säädetään mekaanisten veivien avulla, jolloin kone on hyvin pitkälti huoltovapaa.

HubSpot Video

 

IMG_3340_1

 

KK Plus -mallilla voidaan työskennellä 5-15 senttimetrin syvyyksillä. Ajonopeuden suhteen värisevä piikki ei ole kovinkaan tarkka, vaan se muokkaa hyvin sekä alhaisemmilla että kovemmillakin nopeuksilla. Laajan nopeusalueen sekä kevyen rakenteensa ansiosta kultivaattori sopii myös pienempien traktoreiden perään.

Potila KK -kultivaattori luo vesitilaa peltoon, jättäen samalla kuohkean ja sopivan karkean pellonpinnan. Karkealla pellonpinnalla on suurempi pinta-ala täysin tasaiseen verrattuna, jolloin kuivuminen tapahtuu keväällä nopeammin. Myös kuohkeus nopeuttaa kuivumista. Kärkivaihtoehtoina piikkeihin on valittavissa joko nuolenkärkiterät tai siipiterät, jolla juolavehnän juurien leikkaaminenkin on mahdollista.

Jälkivarusteena kultivaattorissa on pyörivät mikserit. Mikseri on parhaimmillaan olosuhteissa, joissa maa murustuu hieman ja olkea on runsaasti.

Herkules pintaäes648

Potila esite

IMG_3349_1

KK-kultivaattori

Etsi lähin jälleenmyyjä

KYSY LISÄTIETOJA

Täytä lomake, niin saat kätevästi yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia siitä esittelyn.