Potila SK 450

SK 450

Potila SK 450 on erinomainen valinta pienemmille peltolohkoille, pinta-aloille sekä erikoiskasviviljelyyn. SK 450:ssä on neljän piikkirivinsä johdosta kompakti rakenne, joka mahdollistaa muokkaustyön pienemmilläkin lohkoilla. Nostolaitekiinnitteisyytensä johdosta äes on helppo nostaa ilmaan ja peruuttaa pellon kulmaan, jolloin neliötäkään pellosta ei jää äestämättä. 

10 cm:n piikkijako tekee äkeen rakenteesta avaran. Muokkauspohja saadaan tasaiseksi vähillä ajokerroilla. Piikki ja muut komponentit pohjautuvat samaan, kuin muutkin Potila mallit. Äkeen edessä on joustoetulata, jolla pellon pintaa saa tasattua sekä suurimpia kokkareita hienonnettua.

SK450-2

 

SK450-3

 

Potila SK 450 -äkeissä on 200/60-14,5 renkaat, jotka äkeen paino huomioon ottaen, pitävät äkeen pellon pinnalla. Lisäksi nostolaitekiinnitteisyys mahdollistaa sen, että pahan paikan tullen äestä voi keventää nostolaitteilla. Kautta historian Potilan nostolaiteäkeissä vetolaite on ollut kääntyvä, joka mahdollistaa äkeen seuraamisen myös kurveissa.

Äes varustellaan tarpeen mukaan joko jälkiharalla tai varpajyrällä. Jälkihara järjestelee maa-aineksen oikeaoppisesti, jolloin kosteuden pysyminen taataan, mutta estetään myös kuorettuminen. Varpajyrällä karkeaa maa-ainesta saadaan hienonnettua, jolloin voidaan säästää jopa yksi äestyskerta.

Potila SK 450 on pitkäikäinen sijoitus, joka yllättää toiminnallaan. SK on oikea vaihtoehto, mikäli tilalla ei ole tarvetta suuremmalle hinattavalle äkeelle.

Herkules pintaäes648

Potila esite

Etsi lähin jälleenmyyjä

KYSY LISÄTIETOJA

Täytä lomake, niin saat kätevästi yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia siitä esittelyn.