<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Potila Magnum Plus

Joustopiikkiäkeiden kuningas

Magnum Plus joustopiikkiäes

Magnum Plus äkeessä on yhdistetty Master Pro- ja Maxer -äkeiden parhaat ominaisuudet.

Lopputuloksena on raskaan sarjan tehoäes, jolla saavutetaan tasainen ja laadukas muokkaustulos kynnetylle tai kevytmuokatulle maalle kovimmissakin muokkausolosuhteissa. Äkeen maksimi työsyvyys on 10-12 cm.

HubSpot Video

 

Markkinoiden tehokkain äes kylvömuokkaukseen

Magnum Plus äkeessä on piikit 9 piikkiakselilla ja piikkiväli on vakiona 8 cm. Rungon pituuden ansiosta äkeen läpäisykyky on erittäin hyvä. Tämän ansiosta Magnum Plus äkeisiin on saatavilla lisävarusteena tihennetty piikkiväli, 6,5cm. Tällä saavutetaan poikkeuksellisen tasainen muokkauspohja.

Magnum Plus mallin piikki on järeä 11x45mm Potila-piikki. Potila testaa joustopiikkien laadun jokaisesta toimituserästä, jotta äkeiden piikit ovat parasta laatua.

Tämä koskee myös alkuperäisiä, varaosina myytäviä Potilan joustopiikkejä.

 

IMG_2087

 

IMG_1903

 

Tehokasta pellontasausta ja helppoa säädettävyyttä

Etujoustolata muokkaa, murentaa ja tasaa pellon pintaa. Vahva 10 x 80 jousi sekä muotoiltu kärkiterä yhdistettynä äkeen painoon mahdollistavat pellon pinnan tasoittumisen sekä kokkareiden murustumisen. Etulata voidaan tarpeen tullen varustaa myös jäykistintangolla, jolloin etulata toimii palkkimaisesti.

Rungon vaakasuoruus muuttuu aina, kun äestä vetävää traktoria vaihdetaan. Vaakasuoruus on kuitenkin helppo säätää äkeen etuosassa olevalla työntövarrella. Myös sivulohkojen säätö samaan tasoon keskiosan kanssa onnistuu helposti. 

Tarkka työsyvyyden hallinta

Työsyvyyden säätö on täysin hydraulinen ja perustuu ns. muistisylinteriin. Siinä yhdellä hydrauliikkapiirillä säädetään haluttu muokkaussyvyys ja toisella hydraulipiirillä hoidetaan normaali äkeen nosto-lasku -toiminto. Työsyvyyden säätö perustuu hydrauliikkaan, joten se on varmatoiminen ja mahdollistaa tarkan säädön traktorin ohjaamosta poistumatta.

Työsyvyys osoitetaan näyttävällä keltapohjaisella osottimella äkeen päältä. Osoitin ja asteikko ovat niin kookkaat, että ne näkyvät selkeästi hyttiin. Ratkaisu on yksinkertainen, mutta selkeydessään arvostettu.

Äkeissä käytetään erittäin vahvaa ja järeää 3D-runkoa, joka takaa äkeelle pitkän iän haastavissakin olosuhteissa. Runko on erittäin pitkä ja piikit on jaettu 9 -piikkiakselille, mikä takaa hyvän oljenläpäisevyyden sekä tasoittaa pellon pintaa tehokkaasti, jolloin kylvöalusta on tasaisempi pinnanmuotojen sekä kosteusolojen suhteen.

 

IMG_1978

 

IMG_1963

 

Kantava rengastus ja ideaalinen telien sijoittelu

Joustopiikkiäkeen pyörät ovat sijoitettu neljälle akselilinjalle, jotta äkeen kulku olisi tasaista. Eri akselilinjoille sijoitetut pyörät estävät äkeen nyökkymisen, eli äkeen etuosan ylös – alas liikkeen äestämisen aikana. Äkeen tasainen kulku pellolla varmistaa tasaisen muokkaustuloksen syntymisen.

Magnum Plussassa on 340/55-16 renkaat, jotka estävät pyörien painumisen pehmeissäkin olosuhteissa. Kantavat pyörät lisäävät entisestään äestystarkkuutta, kun äkeenrunko on samalla korkeudelle pellon olosuhteista riippumatta. Äkeessä on käytössä erittäin järeät kartiorullalaakeroidut navat sekä telit. 

Potila Magnum on piikkipainoltaan markkinoiden kuningas. Tämä yhdistettynä pitkään runkoon saavutetaan paras muokkaustasaisuus olosuhteissa, joissa äkeeltä kysytään paljon.
Magnum Plus etulata, työsyvyyden säätö muistisylinterillä ja pitkä runko yhdessä juhlallisen piikkipainon ja jäykän rungon kanssa tekevät Magnum Plus äkeestä suorituskykyisen joustopiikkiäkeen. Ei ihme, että tämän äkeen kysyntä lisääntyy.
Runko, 3D rakenteella takaa jäykän rungon. Neljä teliakselia tähän runkoon yhdistettynä takaa kokonaisuuden, joka toimii jäykilläkin mailla. Lisävarusteena myös 12x65mm jäykkä piikki jäykimmille savimaille kahteen etummaiseen piikkiakseliin ja taas toimii.
Magnum on tehty kestämään. Se on lisäksi suorituskykyisin joustopiikkiäes, mitä on olemassa.
POTILA_Magnum800_Plus5 pikkukuva

Potila esite

Etsi lähin jälleenmyyjä

KYSY LISÄTIETOJA

Täytä lomake, niin saat kätevästi yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia siitä esittelyn.