<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Potila Jyrät

Potila JH Jyrät

Potila JH jyrät ovat monikäyttöisiä. Ne sopivat niin kylvön jälkeiseen maan tiivistykseen, kivien maahan painamiseen kuin syysviljakasvustojen keväiseen tiivistykseen.

Etuladalla varustettuna jyrä toimii tehokkaana muokkaimena kynnetyillä mailla murskaten ja tasoittaen maata. Etulata on saatavana lisävarusteena ja se on säädettävissä hydraulisesti traktorista käsin. Jyrään on asennettavissa piensiementen kylvölaite, jolloin jyrästä kasvaa kylvöyksikkö esimerkiksi heinän kylvöön.

IMG_2147 1980

 

IMG_2211

 

Potilan JH jyriin saa lisävarusteena kivilaatikot, mikäli sattuu niin isoja, ettei ne painu jyrän alla maahan. Kuljetusasentoon käännettäessä kivilaatikot tyhjentyvät automaattisesti.

Etulataan saa äkeiden tavoin jäykinstintangon, joka muuttaa ladan tominnon palkkiladan tyyppiseksi, eli piikit kytketään tangolla yhteen.

Joskus voi erikoisolosuhteissa etulataan tarvita veitsiä, joilla kuorettumaa voidaan rikkoa. Veitset kiinnitetään etuladan piikkeihin tehdasasennuksena.

JH peltojyrä pääkuva 648

Potila esite

Etsi lähin jälleenmyyjä

KYSY LISÄTIETOJA

Täytä lomake, niin saat kätevästi yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia siitä esittelyn.