<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ajankohtaista

Uusi kompakti traktori T4S

Kätevä ja pätevä uusi T4S

New Holland T4S on uusi pätevä ja kätevän kompakti traktorimallisto, joka tarjoaa ajomukavuutta moneen käyttöön. T4S sopii maatilan kevyempien töiden lisäksi mainiosti myös kunnalliskäyttöön ja viherrakentamiseen. Uudet taloudelliset ja vääntävät moottorit sekä viihtyisä ohjaamo tekevät T45-traktorista mukavan kumppanin joka lähtöön. Eikä hintakaan päätä huimaa.
Tästä saat tarjouksen

new-holland-traktori-t4s-648-05

Mutkatonta menoa moneen käyttöön

T4S sopii monenlaisiin tehtäviin sekä maatiloilla että lukemattomissa muissa kohteissa. Moottorit ovat kolmesylinterisiä ja tilavuudeltaan 2,9-litraisia. Niissä on kaikissa kokoisekseen huikea suorituskyky, sillä ne ovat sekä turboahdettuja että välijäähdytettyjä. Suurin vääntömonetti saadaan aikaiseksi matalilla 1400 r/min moottorin kierroksilla, ja väännön nousu on esimerkiksi T4.55S mallissa huikeat 54 %. Moottori vastaa hyvin kaasuun ja lisäksi se on erittäin taloudellinen.

Polttoainetaloudellisuus ja yksinkertaiset päivittäiset huoltotoimet ja tarkastuskohteet tekevät traktorin ylläpidosta helppoa ja edullista. Yhtenäinen konepeitto tuo huoltokohteet helposti esille. Vaihteistoissa on tarjolla mutkatonta käytettävyyttä ja selväpiirteisyyttä kolmena eri vaihtoehtona. Vaihteisto on rakenteeltaan 12+12, eli neljä vaihdetta kolmella nopeusalueella. Ratin alle sijoitettu hydraulinen suunnanvaihto mahdollistaa sujuvan suunnanvaihdon. 

T4S mallistosivulle

new-holland-traktori-t4s-648-09

Käteen sopivaa suunnittelua

T4S traktorissa on yhdistetty perinteinen kompaktin traktorin suunnittelu ja moderni ergonomia. Ohjaamo on tämän kokoiseksi traktoriksi hämmästyttävän tilava ja avaran tuntuinen.  Sen 4-pilarinen rakenne mahdollistaa mainion näkyvyyden joka suuntaan, ja hallintalaitteet on sijoitettu käden ulottuville.

Yksinkertaiset hallintalaitteet nopeuttavat päivtitäistä työtä ilman aikaa vievää opiskelua. Vaihteiston vivut, käsikaasu, hydrauliikan venttiilit, nostolaitteen hallinta, voimanotto ja sähkökatkaisimet ovat kaikki ryhmitelty luontevasti paikoilleen juuri sinne missä oletat niiden olevan. Ilmastointi ja ilmajousitettu istuin ovat saatavana tehtaalta kohtuullisen lisähintaan mukavuutta lisäämään.

Runsas lasipinta-ala avaa huikeat näkymät joka suuntaan.
Vakiovarusteinen läpinäkyvä kattoikkuna tekee T4S-traktorista huippuvalinnan tarkkaan etukuormaintyöskentelyyn. A-pilarin suojaan viety pakoputki viimeistelee esteettömät näkymät.

new-holland-traktori-t4s-648-06

 

Tästä lisätietoja

Täyttämällä lomakkeen saat kätevästi yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.
Voit kysyä lisätietoja tai sopia esittelyn.