<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ajankohtaista

Uudet 6-sylinteriset T6.180 Dynamic Command ja Auto Command

 Uudet 6-sylinteriset T6.180 Dynamic Command ja Auto Command -mallit vahvistavat New Hollandin asemaa keskitehoisten traktoreiden luokassa

  • T6-malliston uusi Dynamic Command™ 24+24 -vaihteisto on nyt saatavana myös asiakkaiden toivoma 6-sylinterisenä vaihtoehtona
  • T6-traktorin kompakti koko ja 6-sylinterinen moottori on yhdistetty portaattomaan
    Auto Command™-vaihteistoon

Dynamic Command ominaisuuksia

new-holland-traktori-T6180-648-3

New Holland laajentaa T6-traktoreiden ennestään kattavaa valikoimaa uusilla kuusisylinterisillä malleilla T6.180 Dynamic Command ja T6.180 Auto Command. Ne tuovat mukanaan aivan uutta vääntöä ja suorituskykyä, mutta kohtuullisessa koossa ja järkevän painoisena.

Koneesta löytyy vääntöä yli 10 % enemmän kuin tässä luokassa tavallisissa 4-sylinterisissä, sillä 6,7 litran 6-sylinterinen SCR-moottori tuottaa jopa 740 Nm:n vääntömomentin.

Uusilla malleilla New Holland lujittaa historiallisesti vahvaa asemaansa keskitehoisissa yleistraktoreissa. Edeltävät mallissarjat olivat aikaan koko traktorimaailman tunnetumpia tuotteita. Jokainen traktoreista kiinnostunut muistaa 10-sarja Fordit ja myöhemmin New Holland 40-sarja sekä TS/TSA/T6000-mallit. Näiden traktoreiden suosiosta iso osa  perustui väkeviin kuutoskoneisiin.

Nykyään lähes kaikki traktorimerkit voivat tarjota tähän teholuokkaan vain 4-sylinterisiä vaihtoehtoja, joten 6-sylinterisen moottorin ystäville New Holland T6.180 on enemmän kuin harkinnan arvoinen vaihtoehto.

T6_Dynamic_Command_mainosvideo

KIINNOSTUITKO?

OTA YHTEYS MYYJÄÄSI JA SOVI ESITTELY

New Hollandin keskikokoisten traktoreiden tuotepäällikkö Michael Cornman valaisee taustaa: “New Hollandilla on takanaan kunniakas historia tässä traktoriluokassa, jossa meillä on aina ollut laaja valikoima ja runsaasti valinnanvaraa. Uudet 6-sylinteriset mallit tuovat lisää suorituskykyä ja monipuoliset uudet traktorit, joissa on enemmän vääntöä, parempi vaste kuormitukseen sekä lisää vakautta ajamiseen."

T6-traktoreista löytyy nyt vaihtoehtoja enemmän kuin koskaan mitä moninaisempiin käyttötarkoituksiin.

new-holland-traktori-T6180-648-4

Haluttua 6-sylinteristä suorituskykyä uudella Dynamic Command™-vaihteistolla

T6.180 Dynamic Command -vaihteistossa on kolme aluetta ja jokaisella niistä 8 Powershift-vaihdetta, eli yhteensä 24 nopeutta eteen ja taakse. Vaihteiston rakenne perustuu kokoluokassaan ainutlaatuiseen kaksoiskytkimellä toteutettuun tekniikkaan, jossa vaihteet vaihtuvat saumattomasti suorakytkennällä. Seuraava vaihde on ikään kuin valmiiksi päällä, ja monilevykytkin hoitaa varsinaisen vaihdon.

Uuden vaihteiston rakenteessa ehdottomina etuina ovat käytännölliset lisäominaisuudet, jotka on ollut helppo toteuttaa hyvällä hyötysuhteella. Niistä esimerkkeinä ovat alueiden laaja limitys, vähäinen aluevaihdon tarve, pysäytys jarrupolkimesta ja monipuolinen automatiikka.

Dynamic Command ominaisuuksia

new-holland-traktori-T6180-648-1

Kompaktin 6-sylinterisen T6-traktorin ominaisuudet yhdistetty portaattomaan Auto Command™-vaihteistoon

Uusi T6.180 Auto Command on paino- ja kokoluokassaan yksi harvoja 6-sylinterisiä traktoreita, joka on saatavana portaattomalla vaihteistolla. Se on siksi täydellinen vaihtoehto asiakkaille, jotka hakevat suorituskykyistä kohtuullisen kokoista traktoria ja erinomaista teho-paino-suhdetta sekä vaativat portaattoman voimansiirron täsmällisyyttä.

Auto Command -vaihteistolla ajaminen on helppoa joko ajokahvasta tai polkimella, ja kokeneemmalle käyttäjälle on tarjolla runsaasti lisäominaisuuksia. Varustetaso on huikean hyvä, sillä Sidewinder-käsinoja Joystick-ohjauksella sekä Intelliview-värimonitori ovat vakiovarusteita.

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous

T6 traktoreista saat lisätietoa täyttämällä oheisen lomakkeen.
Voit myös kätevästi pyytää myyjältäsi esittelyä tai tarjouksen koneesta.