<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ajankohtaista

Uusi New Holland T5 Dynamic Command

New Holland -myynti

New Holland T5 Dynamic Command™ yhdistää tehokkuuden ja verrattoman monipuolisuuden.

New Holland laajentaa suosittua T5-traktorivalikoimaansa uusilla Dynamic Command -malleilla. Ne ovat helposti käsiteltäviä traktoreita, jotka tarjoavat luotettavasti maksimaalisen tuottavuuden.

  • Alansa johtava tehokkuus Dynamic Command vaihteistolla ja  huoltovapaalla HI-eSCR2 -päästötekniikalla.
  • Verraton monipuolisuus ja kompaktien ulkomittojen tuoma käsiteltävyys.
  • Erinomainen mukavuus ja näkyvyys Horizon-ohjaamon ja uuden näkyvyyspaneelin avulla.

 

T5 Dynamic Command -mallit ovat kotonaan etenkin yhdistelmä- ja maitotiloilla, joissa kuormaustyöt ja kuljetus ovat avainasemassa päivittäisissä toiminnoissa. Yhtä lailla mainiosti sujuvat voimanottoa hyödyntävät työt kuten rehunteko, ruiskutus tai levitys.

new-holland-traktori-T5-dct-648-03

Traktorituotteiden tuotepäällikkö Sean Lennon kertoo:
”New Hollandilla on kunniakkaat perinteet ja johtava asema tässä kokoluokassa. T5 DCT on erittäin monipuolinen traktori, joka on ihanteellinen kotieläin-, lypsy- ja yhdistelmätiloille. Valinnanvaraa on paljon, jotta jokainen asiakas löytäisi traktorin, joka vastaa täydellisesti juuri hänen  vaatimuksiaan.

Nyt T5-mallistossa on valittavana kolme eri vaihteistoa: Electro Command, palkittu portaaton Auto Command ja uusi Dynamic Command. Ne sopivat täydellisesti pienille ja keskikokoisille tiloille, jotka etsivät korkean suorituskyvyn monikäyttöistä traktoria, joka tarjoaa korkeaa mukavuutta."

Verraton monipuolisuus, jota järkevät ulkomitat täydentävät

T5 Dynamic Command vie T5-sarjan tunnusmerkkinä olevan monipuolisuuden edelleen eteenpäin erittäin kompakteilla ulkomitoilla. Traktori on 2480 mm:n akselivälillä ja tiukalla 55 asteen kääntymiskulmalla ketterä ja helposti liikuteltava - selkeä etu pihalla työskennellessä tai kuormaustyössä millä tahansa maatilalla.

Erinomainen mukavuus ja ajettavuus Horizon™ -ohjaamon ja uuden näkyvyyspaneelin avulla

T5 Dynamic Command traktoreissa on tilava ja erittäin hiljainen Horizon™ -ohjaamo, joka tarjoaa luokkansa parhaan käyttöympäristön, ylivoimaisen ergonomian ja uusimman SideWinder™ -käsinojan intuitiiviset ominaisuudet. Uusi näkyvyyspaneeli tarjoaa yksiosaisen konepeiton ja laajojen lasipintojen kanssa saumattoman näkyvyyden koneen ympäri ylös nostettuun etukuormaimeen saakka - täydellinen kumppani kuormaustyöhön.

new-holland-traktori-T5-dct-648-30

8-portainen Dynamic Command vaihtaa nopeasti ja toimii hyvällä hyötysuhteella

24x24 Dynamic Command vaihteisto on rakenteeltaan  kahdeksanportainen Powershift, joka  on suunniteltu toimimaan hyvällä hyötysuhteella. Kolmen alueella sisällä on 8 vedon katkeamatta vaihdettavaa Powershift-vaihdetta laajalla nopeusaluella  Käytössä on juuri ne nopeudet, joita useimmin tarvitaan pellolla tai maantiellä.

Kuljettaja löytää täsmälleen oikean nopeudentyöhön kuin työhön ilman alueiden vaihtamista, mikä parantaa tuottavuutta ja lisää ajomukavuutta. Lisäksi alueen vaihto on robotisoitu ja hoituu luotettavasti nappia painamalla.

Dynamic Command ominaisuuksia

new-holland-traktori-T5-dct-648-15

Omat monilevykytkimet eteen ja taakse takaavat nopean reagoinnin ja lähes välittömän suunnanvaihdon. Se on ihanteellista jatkuvassa kuormauskäytössä, joka sujuu nyt nopeasti ja saumattomasti. Traktorissa on lukuisia uusia ominaisuuksia, kuten StartStop-pysäytys jarrua painamalla. Se mahdollistaa kytkimettömän kuormaajatyön kaikilla nopeuksilla, ja johtaa käyttömukavuuteen, vähempään rasitukseen ja parantuneeseen tuottavuuteen.

Uudet Stage V -moottorit ovat huoltovapaita

T5 Dynamic Command -traktorissa on FPT Industrialin kehittämä nelisylinterinen 4,5 litran moottori, joka saavuttaa T5.140-mallissa maksimitehoa 140 hv ja suurimman väännön 630 Nm . Tehokäyrä on optimoitu minimoimaan polttoaineenkulutus lisäämällä traktorin hyvää hyötysuhdetta tien päällä. Moottori täyttää Stage V -päästöstandardit FPT Industrialin kehittämällä HI-eSCR2-jälkikäsittelyllä. Lisäetuna se minimoi käyttökustannukset kompaktin ja huoltovapaan rakenteen ansiosta ilman pakokaasujen takaisinkierrätystä.

new-holland-traktori-T5-dct-648-17

KATSO ALTA VIDEO:

HubSpot Video

 

Tästä lisätietoja

Täyttämällä lomakkeen saat kätevästi yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.
Voit kysyä lisätietoja tai sopia esittelyn.