<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ajankohtaista

Uusi T5 Auto Command

Uusi T5 Auto Command - portaaton traktori uuteen kokoluokkaan

Jos tarvitset traktorin, joka on kompakti käsitellä, niin miksi pitäisi tinkiä muista ominaisuuksista tai mukavuudesta?

T5 Auto Command -mallien myötä New Holland tuo portaatonta huipputeknologiaa kokonaan uuteen 120-140 hv teholuokkaan. Uusi traktorisarja on ideaalinen vaihtoehto äärimmäisen monipuolista yleistraktoria hakevalle, joka vaatii portaattoman  voimansiirron ominaisuuksia, mutta järkevän kokoisena.

On vaikea kuvitella parempaa etukuormaintraktoria niille, joille vain paras kelpaa. T5.140-malliin saatava Blue Power -erikoisväri viimeistelee kokonaisuuden.

new-holland-traktorit-t5-ac-648 (4)

OTA YHTEYS MYYJÄÄSI JA SOVI ESITTELY

Hallittavuus ennen kaikkea

 Vaihteiston hallinta ei voisi olla enää helpompaa. Monitoimivipua liikuttamalla muutetaan ajonopeutta tai suuntaa, ja poljinajoon voi siirtyä milloin tahansa ilman ylimääräisiä valintoja. Se on erityisen kätevää etukuormaintyössä, jossa suuntaa voi vaihtaa joko ratin alta tai  onitoimivivusta.

Nopeuden säätörullasta muutetaan portaattomasti muistiin tallennettuja ajonopeuksia ajon aikana - kätevää vaikkapa rehunteossa karhon paksuuden vaihdellessa.  Erikoisviljelyyn portaattomuus tuo aivan uusia ulottuvuuksia.

Auto Command -vaihteistolla ajaminen on helppoa joko ajokahvasta tai polkimella, ja kokeneemmalle käyttäjälle on tarjolla runsaasti lisäominaisuuksia. Varustetaso on huikean hyvä, sillä Sidewinder-käsinoja Joystick-ohjauksella sekä Intelliview-värimonitori ovat vakiovarusteita.

new-holland-traktorit-t5-ac-648 (5)

Uusi 4,5 litran Stage 5 -moottoriperhe

T5 Auto Command -traktoreissa käytetään ensimmäistä kertaa uusimpia 4,5 litran Stage 5 -moottoreita. ECOBlue™ HI-eSCR2 -teknologian ansiosta päätöt on saatu minimiin, polttoainetta
säästyy, mutta tehoa ja vääntöä löytyy runsaasti. Järjestelmä on käytännössä huoltovapaa, ja kaikki komponentit on pakattu konepeiton alle näkyvyyden kärsimättä. Päästöt hoidetaan tehokkaassa SCR-katalysaattorissa AdBue-lisäaineen avulla ilman pakokaasujen takaisinkierrätystä.

new-holland-traktorit-t5-ac-648 (1)

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous

T6 traktoreista saat lisätietoa täyttämällä oheisen lomakkeen.
Voit myös kätevästi pyytää myyjältäsi esittelyä tai tarjouksen koneesta.