<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ajankohtaista

NH maanrakennuskoneet

New Holland -myynti

new_holland_pyorakuormaaja_648 (6)

Agritek aloittaa New Holland -maanrakennuskoneiden myynnin Suomessa. Valikoima kattaa minikaivinkoneet, kompaktit pyöräkuormaajat, raskaammat pyöräkuormaajat ja traktorikaivurit.

New Holland -maanrakennuskoneet sopivat erittäin hyvin uutta liiketoimintaa hakeville maatiloille ja maaseudun urakoitsijoille. Erilaisen materiaalin, kuten viljan, lannan ja rehun käsittely ja kuormaaminen sekä rakentaminen vaativat nykyaikaiselta maatilalta uudenlaista kalustoa.

Maatalousasiakkaat hakevat yhä enemmän liiketoimintaa myös perusmaatalouden ulkopuolelta. Esimerkkeinä voi mainita kiinteistönhoidon, tienhoidon, viherrakentamisen ja erilaiset urakointipalvelut. Edellä mainittuihin käyttökohteisiin ei välttämättä tavallinen etukuormaimella varustettu maataloustraktori enää riitä, vaan tarvitaan erityiskäyttöön suunniteltuja koneita. Ja tähän tarpeeseen New Holland -maanrakennuskoneiden valikoima tuo nyt ratkaisun.

new_holland_pienkaivuri_648 (2)

New Hollandilla on ennestään merkkinä vahva ja tunnettu asema myös maanrakennuskoneissa. Myyntiverkoston lisäksi maan kattava huolto- ja varaosaverkosto on valmiina, ja konemyynnin sekä jälkimarkkinoinnin järjestelmät ovat samat kuin maatalouskoneissa. Myös varaosat ovat maatalous- ja maanrakennuskoneissa pitkästi yhteisiä, esimerkkinä molemmissa käytössä olevat FTP-moottorit.

Koneet ovat ensimmäistä kertaa kattavasti esillä ja ennakkomyynnissä Maatalouskonemessuilla Helsingissä 15.-17.11.2018

Kysy lisätietoja

Messuista ja esillä olevista koneista saat lisätietoja täyttämällä oheisen lomakkeen.