<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Kultivaattorit ja äkeet

Kultivaattorit

Kun yhdistetään sanat Kverneland ja muokkaus tulevat ensin mieleen luonnollisesti aurat. Samaa huippuosaamista teräksen käsittelyssä hyödynnetään myös muissa Kvernelandin muokkauskoneissa.
 
Kultivaattorit sänkimuokkaukseen
Kvernelandin monipuolisesta muokkauskonevalikoimasta Suomeen tuodaan nostolaitekiinnitteisiä CLC pro ja hinattavia CTC kultivaattoreita joissa on varmatoimiset, Kverneland auroista tutut lehtijousilaukaisut piikeissä sekä laaja varustevalikoima. 

Kultivaattorimallistoon tekee nyt paluun jousipiikkiset Turbo kultivaattorit, joita myytiin Suomessakin aina 1990-luvun loppuun saakka. Turboja löytyy niin nostolaiteversioina kuten myös hinattavina malleina. 

 

Joustopiikkiäkeet kylvömuokkaukseen

Kotimaiset Kverneland Tiger äkeet on kehitetty vastaamaan vaativien viljelijöiden vaatimuksia sekä muokkausominaisuuksien että kestävyyden suhteen. Tasainen kylvöpohja saavutetaan vähällä ajamisella, ja äes kestää kovissa olosuhteissa vuosi vuoden jälkeen.

 

 

CLC_ProClassic-image-29

Kultivaattorit

Kultivaattorimallisto koostuu useista eri malleista kuten hinattavista CTC-kultivaattoreista, joustopiikkisistä Turbo kultivaattoreista sekä nostolaitekiinnitteisistä CLC Pro malleista joita on saatavana useita erilaisia variaatioita eri muokkaus tarkoituksiin. 

Löydä lähin jälleenmyyjä

 

Kysy lisätietoja

Täyttämällä viereisellä lomakkeella saat kätevästi yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia siitä esittelyn.