New Holland -varaosapalvelu - sinun turvasi

Petronas F1

Varaosien ja huollon saatavuus on tärkeä tekijä jokaisen koneen toiminnalle. Agritekin toimittamien tuotteiden takana on koulutettu henkilökunta, joka huolehtii siitä, että varaosahuoltomme toimii mahdollisimman moitteettomasti. Suomessa varaosatoiminnot rakentuvat valtuutetujen jälleenmyyjien ja yli 100 huoltoyrittäjän ympärille.

Aina lähellä


New Holland -jälleenmyyjä tai huoltopiste ei ole koskaan kaukana. Heiltä saat aina nopeasti apua kaikkiin New Holland -maatalouskoneisiin. Sesongin kuumimpinakin hetkinä jälleenmyyjämme on valmis palvelemaan Sinua. Huolto-osat samoin kuin Ambra-merkkiöljyt saat yleensä suoraan varaosamyymälästä. Ne varaosat, joita jälleenmyyjällä ei ole varastossaan, hän tilaa tietokoneella keskusvarastosta Vantaan Koivuhaasta. Osat toimitetaan tarvittaessa pikatilauksena liikkeisiin joka puolelle Suomea.

Harvinaisemmat osat tulevat ulkomailta jopa parissa kolmessa arkipäivässä. Reaaliaikainen tietojärjestelmämme on jälleenmyyjiemme käytössä vuorokaudet ympäri, kaikkina viikon päivinä.

Trygg-ketjut

Fast Trac -ketjujen asennusohje oikeaoppiseen asennukseen (pdf-tiedosto). Valmistajan sivuilla on asennusohjeita myös muita ketjumalleja varten videoina.

Defa lämmittimet

Defan sivuilla olevan hakukoneen avulla löydät juuri sinulle sopivan lämmittimen.

SGN Battery -akut

SGN Battery akut yhteistyössä Exiden kanssa.