<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Muokkauskoneiden kampanjasivu

Täällä ovat kaikki erikoishintaiset muokkauskoneet ja aurat

turbo_648px_24

Turbo kultivaattori

Kverneland Turbo tuo ominaisuudet, joita ei vielä ole kultivaattoreissa nähty. Piikki on voimakkaasti värisevä, mikä tuo mahdollisuuden käyttää kultivaattoria vaikka kylvömuokkauksessa, sillä murustusvaikutus on tehokas.

Toisaalta piikki on erittäin jäykkä, mikä salliin kultivaattorin käyttämisen työsyvyyksissä, joihin joustopiikkiratkaisuilla ei ole aiemmin päästy. Turbo toimii normaaleilla maalajeilla erittäin hyvin noin 15cm työsyvyyksiin saakka.

Kolmantena murustusvaikutuksen ja jäykän piikin lisäksi on piikin joustogeometria. Piikin 15cm jousto taaksepäin nostaa piikin kärkeä vain 7 mm! Ollaan siis käyttöalueella, johon ei joustopiikkikultivaattorilla ole ennen päästy. Turbo hoitaa siis kohtuullisen hyvin niin kultivoinnin, viljan sänkimuokkauksen kuin kylvöä edeltävän kylvöpohjan teon.

clc_proclassic_648px_29

CLC kultivaattori

CLC on muodostunut jo ikoniksi jäykkäpiikkisissä kultivaattoreissa. Ojas tulee suoraan auratehtaan masuuneista, jossa teräksen lämpökäsittelymenetelmät ja käytetyt teräslaadut ovat tarkkaan varjeltuja salaisuuksia.

Ojas on poikkeuksellisen kevyt putkiprofiilirakenteinen ratkaisu. Ojas pystyy kiertämään pellossa olevia esteitä myös sivusuunnassa, mikä on uniikki ominaisuus jäykkäpiikkisissä kultivaattoreissa. Lisäksi CLC käyttää kymmeniä vuosia käytössä ollutta lehtijousilaukaisua, jossa laukaisuvaste on suurin juuri siellä, missä sitä tarvitaan. Tämä säätää koneen ja traktorin runkoa ja kuitenkin jälki on sitä mitä pitääkin.

Kolmas erikoisominaisuus on CLC:n piikkien työskentelykulmat, joilla saavutetaan merkittäviä etuja polttoainekulussa, sekoitustehossa, sekä maahakuisuudessa. CLC-kultivaattoreista on nyt voimassa erikoishinnoittelu, joten asiasta kannattaa olla nyt kiinnostunut. 

qualidisc_farmer_648px_2

Qualidisc Farmer

Qualidisc Farmer täyttää lautasmuokkaimelta vaadittavat normit tappiin saakka.

Lautanen on kartiomallinen, mikä säilyttää aggressiivisuutensa vuosien kulumisesta huolimatta. Lautanen on karkaistu kulutuspinnaltaan kovimmaksi, mitä markkinoilla löytyy. Lautasen muotoilu säilyttää pyörimis ja leikkauskyvyn.

Lautasmuokkaimen toiminnassa on erittäin kriittistä, jotta lautanen leikkaa koko maaprofiilin kokonaan irti. Tällöin itävät rikat kuivuvat nopeasti. Sänkimuokkauksen yhteydessä kasvijätteet sekoitetaan maahan, jotta kaikki maatuu nopeasti ja tasaisesti.

Lisäksi on mielenkiintoista, miten lautasmuokkaimella saadaan lautasten kulumisesta huolimatta profiili leikattua kokonaan auki. Asiaan tulee tutustua.

Kverneland Qualidisc Farmer on nyt kampanjahinnoiteltu rajoitetun erän verran. Kysy omasi!

ed_648px_20

ED paluuaura

Kverneland ED esiteltiin Suomessa, kun ikoniksi muuttunutta EM-mallia ei enää valmistettu. EM oli jäykkä paluuauramalli ja sillä oli järeytensä ja edullisen hintansa vuoksi oma vankka kannattajakuntansa. EM:n kysyntä oli kuitenkin laskenut, mutta samalle käyttäjäkunnalle tarvittiin jokin vastine.

Siispä ED esiteltiin. Näin voitiin tarjota malli, joka on myös edullinen, mutta työleveyssäädön ansiosta aura voitiin sovittaa kulleiseenkin vetokoneeseen tai käyttötarpeeseen niin, että sen jälleenmyyntiarvo oli selkeästi EM:ää parempi.

ED on siis tappisäätöinen paluuaura, jossa työleveyden muuttaminen onnistuu puolessa tunnissa. ED on myös erittäin järeä, koska pystytuki on sama kuin ES200 ja EG200 malleissa. ED-mallia saa siis 200 pystytuella 4 ja 5 siipisinä malleina, joissa on vakiona 85cm:n ojasväli.

ED-kampanjamalliin voidaan kytkeä kaikki halutut siipivaihtoehdot, 28-teräs, 34-muovi, sekä 30-sälesiipi. ED- on oikea vastaus asiakkaalle joka haluaa yksinkertaisen, edullisen ja järeän auran. Erikoista on myös se, että ED on poikkeuksellisen kevyt, kun otetaan huomioon, että se on mitoitettu 200hp:n traktoreille.

Haluan tarjouksen

Täytä lomake, niin olemme yhteydessä.

Voit kysyä lisätietoja tai sopia esittelyn. Kerrothan viestikenttään, mistä koneesta olet kiinnostunut.

Löydä lähin jälleenmyyjä