<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

iXter B18

Nostolaiteruiskut

Suomeen tuotavien Kverneland nostolaiteruiskujen valikoimassa on mallit iXter A, iXter B, sekä etusäiliöt iXtra ja iXtra LiFe.

Ohjaukseen voidaan valita FMC perusohjain tai täysi ISOBUS ratkaisu, FMA.

iXtra

Tilavuudeltaan 1100 litrainen iXtra etusäiliö voidaan yhdistää helposti iXter B ruiskuun. Yhdessä suurimman iXter B mallin kanssa yhteistilavuus on lähes 3000 litraa. 

Edut

 • Kaksi säiliötä tuo joustavuutta
 • Etusäiliöön voidaan sekoittaa eri seos kuin takasäiliöön
 • Osat sijoitettu koneen rakenteisiin, ei takerru kasvustoon
 • Helppo käyttää
 • Saatavilla ISOBUS ja ei ISOBUS yhteensopivalla hallintajärjestelmällä
 • Mahdollista käyttää IsoMatch GEOCONTROLin kanssa

Kahden säiliön käyttäminen
Kaksi säiliötä mahdollistaa kahden erillisen seoksen käyttämisen, tai yhden yhtenäisen seoksen käytön ja säiliötason tasaamisen kahden säiliön välillä ruiskutuksen aikana. Nestettä voidaan liikuttaa kumpaankiin suuntaan säiliöistä toiseen.

Käyttötavat:

- Saman seoksen käyttäminen: Kun käytetään samaa seosta, saadaan ruiskutusyksikön ruiskutustilavuutta nostettua vähintään 60%, riippuen takasäiliön koosta.

- Kahden seoksen käyttäminen: Kun käytetään kahta erilaista seosta, etu- ja takasäiliötä voidaan käyttää erillisinä säiliöinä ja ruiskuttaa erilaiset seokset eri alueille.

- Käyttö varasäiliönä: Kun etusäiliö täytetään pelkällä vedellä, voidaan sen avulla sekottaa takasäiliöön uusi seos, esimerkiksi uudella pellolla tai kasvustolla.

ixtra_648px_18ixtra_648px_22

iXtra LiFe

iXtra Life näyttää päällepäin samalta kuin pelkkä iXtra etusäiliö mutta on itsessään täysin toimintavalmis ruisku. iXtra Life malli on tarkoitettu nestemäisten lannoitteitten levitykseen, jas se voidaan yhdistää erilliseen ruiskutuspuomiin, kultivaattoriin tai vaikka tarkkuuskylvökoneeseen.

Tilavuus on sama 1100 litraa kuin perus iXtrassa, puomistossa voi olla lohkoja 4-18 kpl, aina kuitenkin parillinen määrä. iXtra LiFe on täysin ISOBUS-ohjattu ja näin myös täysin yhteensopiva GEOCONTROL lohko-ohjauksen kanssa.

ixtra_life_648px_0
iXtra
iXterB + iXtra
iXtra

iXter B

Yleistä

iXter B malleja on saatavilla neljää eri versiota B10, B13, B16 ja B18, tilavuuksiltaan 1000-1800 litraa. Jokaisessa mallissa on 180 litran puhdasvesisäiliö sekä 18 litran käsienpesusäiliö. Pumppuvaihtoehtoja on kolme 150, 200 ja 260 l/min. Puomistoja on 3 eri mallia: alumiinipuomi HOSA, teräspuomit HC ja HPT.

Edut

 • Saatavilla teräs tai alumiinipuomein
 • Painopiste lähellä traktoria
 • Saatavilla ISOBUS tai ei ISOBUS yhteensopivana
 • Täysin integroitu yhtenäiseksi paketiksi. Myös ohjausyksikkö
 • Mahdollista käyttää yhdessä GEOCONTROLin kanssa
 • Mahdollista käyttää yhdessä iXtra etusäiliön kanssa
ixter_b_648px_20ixter_b_648px_18
ixter_b_648px_30

iXter kasvinsuojeluruiskut ovat yhtenäiseksi integroitu konsepti, kaikki hallintalaitteet ovat saatavilla yhdessä Easy Set hallintapaneelissa. Ruiskuihin on saatavilla sekä ISOBUS että ei-ISOBUS ohjainlaitteisto

iXter ruiskujen hallintaventtiilit ovat hyvin suojattuina ruiskun vasemmalla puolella. iXclean Comfort (sähköinen imuventtiili) tai iXclean Pro (sähköinen imu- ja paineventtiili) saatavilla lisävarusteena.

iXter B teräspuomistolla
iXter B
FMA ohjelmisto
IsoMatch Grip

iXter A

iXter A malleja on saatavilla kolmea eri versiota A8, A10 ja A12, tilavuuksiltaan 800-1200 litraa. Jokaisessa mallissa on 130 litran puhdasvesisäiliö sekä 18 litran käsienpesusäiliö. Pumppuvaihtoehtoja on kolme 100, 150 ja 200 l/min. Puomistoja on 2 eri mallia: alumiinipuomit HOSA ja teräspuomit HC.

Edut
 • Saatavilla teräs tai alumiinipuomein
 • Painopiste lähellä traktoria
 • Täysin integroitu yhtenäiseksi paketiksi. Myös ohjausyksikkö
ixter_a_648px_9

Myös iXter A malleissa toimintojen ohjauksen hallintapaneeli on siististi yhdellä puolen ruiskua helposti käytettävissä. Kemikaalien lisäykseen käytettävä sekoitussäiliö kääntyy sivulle 

iXterA_venttiilit1

iXterA_venttiilit2

Ruiskutustietokoneeksi iXter A malleihin ainoa vaihtoehto on perinteisempi FMC ohjain; tähän voidaan yhdistää Starguide IV jolloin saadaan myös iXter A:sta lohko-ohjattu. 

ixter_a_648px_8

Löydä lähin jälleenmyyjä

background

Tekniset tiedot

background

Tekniset tiedot

background

Käyttäjän käsikirjat

Kysy lisätietoja

Täyttämällä viereisellä lomakkeella saat kätevästi yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia siitä esittelyn.