<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

IsoMatch Tellus + GEOCONTROL

ISOBUS, ISO 11783-standardi

Mitä ISOBUS-laitteet ja toiminnot tekevät määritellään ISO 11783 standardissa. Väyläohjauksen avulla käytettäviä laitteita on tehty jo pitkään mutta vuodesta 2001 eteenpäin valtaosa on tehty ISO11783 standardiin pohjautuen. ISOBUS on itse asiassa yksi yhteinen termi maatalouskoneissa käytettävälle väyläohjaukselle.

IsoMatch Tellus Pro

IsoMatch Tellus Pro on Kverneland Groupin edistyksellisin ISOBUS-työkoneitten hallintaan tarkoitettu ohjain. Tällä ohjaimella voit ohjata kaikkia ISOBUS-työkoneita. Helppokäyttöinen kosketusnäyttö on suunniteltu jatkuvaan käyttöön. Yhdellä näytöllä näkyy kaksi eri näkymää, joiden avulla voit seurata ja hallita työkoneen toimintaa.

Edut

 • Näet kerralla mitä työkoneen ohjauksessa tapahtuu
 • Kaikkien toimintojen hallinta yhdeltä ohjainlaitteelta
 • Monitoiminen, ergonominen, käyttäjäystävällinen suunnittelu
 • Käytettävissä kaikkien ISOBUS yhteensopivien laitteiden kanssa
 • Yhteensopiva GEOCONTROL -täsmäviljelyohjelman kanssa
Ominaisuudet
 • AEF sertifioitu Universal Terminal
 • IsoMatch Tellus ohjaimella voidaan ohjata kaikkia ISOBUS-työvälineitä
 • Pelkästään Kverneland Groupin valmistamia ISOBUS-työvälineitä on yli 50 eri mallia
isomatch_tellus_pro_648px_43

IsoMatch Tellus GO

exacta_cl_ew_648px_31

IsoMatch Tellus GO on isoveljensä tapaan ISOBUS-työkoneitten hallintaan tarkoitettu ohjain. Tällä ohjaimella voit myös ohjata kaikkia ISOBUS-työkoneita. Helppokäyttöinen kosketusnäyttö on suunniteltu jatkuvaan käyttöön. Ohjaimen 7 tuuman näytöllä näkyy yksi näkymä, jonka avulla voit seurata ja hallita työkoneen toimintaa.

Edut

 • Helppokäyttöinen
 • Pieni ohjain on kevyt ja helppo käsitellä
 • Kosketusnäyttö, fyysiset kosketuspainikkeet ja pyöritettävä valintarulla
 • Käytettävissä kaikkien ISOBUS yhteensopivien laitteiden kanssa
 • Yhteensopiva GEOCONTROL -täsmäviljelyohjelman kanssa
 • AEF sertifioitu Universal Terminal
IsoMatch Tellus, ruiskun FMA ohjelma
Pintalevitin lohko-ohjauksella

IsoMatch Global GPS antenni

exacta_tlx_geospread_648px_6

GPS antenni on olennainen varuste GEOCONTROL -ohjelman käytössä

IsoMatch Global on DGPS tarkkuudella toimiva antenni. Yhdessä GEOCONTROL-ohjelmiston kanssa saadaan käyttöön paikkatietopohjainen lohko-ohjaus, määränsäätökartat, manuaalinen ajo-opastus ja lohkotietojen tallennus.

IsoMatch InLine

IsoMatch InLine on manuaalinen ajo-opastin, mikä voidaan kytkeä niin Tellus Pro kuin Tellus GO näyttöjen yhteyteen ja se näyttää helppolukuisesta valopalkista oikean ajolinjan.

IsoMatch InLine ajo-opastimen (ja GPS antennin) avulla oiken ajolinjan löytäminen on helppoa. Sen voi asentaa näkökentälle ratin taakse jolloin oikean ajolinjan näkee jatkuvasti. Valopalkissa näkyy mihin suuntaan konetta tulisi ohjata, että pysytään oikealla linjalla ja etäisyyden oikeasta ajolinjasta metreinä. LED valot voidaan himmentää yökäyttöä varten.

isomatch_648px_3

Kamerasarjat

isomatch_multieye_648px_1

IsoMatch Eye on kamera, jonka näkymän saa välitettyä IsoMatch Tellus Pro tai GO ohjainterminaaliin.

Kamera voidaan asentaa esimerkiksi koneen taakse helpottamaan peruuttamista, tai lisäämään näkyvyyttä katvealueisiin. Kamerassa on myös sisäänrakennetut LED valot, jotka mahdollistavat selkeän kuvan näkymisen myös pimeällä. Valojen avulla kamera toimii myös yökäytössä.
 
IsoMatch MultiEye avulla voidaan kytkeä neljä kameraa samaan ohjainterminaaliin. Mukana tulevan kaukosäätimen avulla voidaan valita minkä kameran kuva terminaalissa näkyy. 
 
 

IsoMatch Grip

IsoMatch Grip on joystick-lisälaite ISOBUS-väylälle, ja se on suunniteltu erityisesti toimimaan IsoMatch Tellus, Tellus PRO ja Tellus GO ohjainten kanssa.

Lisäohjaimen painikkeet ovat ohjelmoitavissa ja toimintoja voi olla yhteensä 44 kpl. Ohjelmoidut toimintuvat tallentuvat työkonekohtaisesti, ja aktivoituvat käyttöön kun ISOBUS-työkone kytketään.

Grip-ohjaimen takana on erillinen turvakytkin mitä käyttämällä voidaan ehkäistä tahattomat toiminnot. Työtiloja on 4 kpl ja näistä jokaisessa ohjelmoitavissa 11 toimintoa.

IsoMatch Grip tukee kaikka AUX-N yhteensopivia ISOBUS-työkoneita.

ixtrack_t3_648px_119

Johtosarjat

ISOBUS-työkone voidaan kytkeä mihin tahansa traktoriin.

Tilanteesta riippuen tarvitaan erillinen virtajohtosarja, missä ISOBUS-väylä on erillään muista traktorin toiminnoista. Johtosarjan toinen pää kytketään akulle ja toinen pää ISOBUS-ohjaimeen, Näitten välissä on pistorasia, mihin työkoneelta tuleva ISOBUS-pistoke liitetään. 
Toinen tilanne on se että traktori on jo valmiiksi varusteltu ISOBUS-väylällä ja terminaali kytketään traktorin ohjaamossa olevaan 9-pin liitäntään.

Virtajohtosarjoja saa myös erikseen, jolloin yhtä ohjainta voidaan tarpeen tullen siirtää koneesta toiseen.

im_farming_648px_270

AEF tietokanta

AEF on yhteinen tietokanta kaikille ISOBUS-sertifioiduille laitteille ja Kverneland on ollut sen jäsen alusta alkaen.

AEF tietokannasta voidaan helposti selvittää eri laitteitten yhteensopivuudet toistensa kanssa, ja näin varmistua että laitteet toimivat hyvin yhteen.

 Kuvaa klikkaamalla pääset AEF:n sivuille.

aef_logo_648px_1

Löydä lähin jälleenmyyjä

background

Käyttäjän käsikirjat

Varaa esittely tai kysy lisää tietoja

Täyttämällä viereisellä lomakkeella saat kätevästi yhteyden lähimpään jälleenmyyjääsi.

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia siitä esittelyn.