<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

iMFarming?

Kun teknologia ratkaisee

Kverneland tänään

Kverneland tunnetaan Suomessa eniten auroista ja heinäkoneistaan. Takavuosina Kvernelandin mallisto on pikkuhiljaa laajentunut. Tänäkin syksynä esitellään uusia malleja ja parannuksia Suomen olosuhteisiin.

Ensimmäiset Kverneland kasvinsuojeluruiskut tuotiin maahan noin neljä vuotta sitten. Samalla aloitettiin kultivaattoriprojekti, jonka tavoitteena oli optimoida Suomeen soveltuva ratkaisu. Nykyisin mallistossa on CLC Pro Classic, CLC Pro sekä nyt syksyllä esiteltävä Turbo, jonka nimi on monelle entuudestaan tuttu. Myös ensimmäiset kerta-ajolla selvää jälkeä tekevät hinattavat CTC-kultivaattorit on tuotu maahan.

Lautasmuokkainten kysyntä on kasvanut jälleen, johon Kverneland vastaa Qualidisc Farmer ja Pro mallistollaan, joissa molemmissa on sekä nostolaite-, että hinattavat mallit.

Rehukonepuolella on ensimmäiset tuhannet hehtaarit takana uusilla mullistavilla ISOBUS perhosella sekä neliroottorisella karhottimella. Samalla isäntälinjan uutuus mullistaa perhosten painokäsitteen, ensimmäiset koneet näistä ovat jo töissä.

Kesantomurskaimissa kirkkaimpia tähtiä ovat piennarmurskain FHP Plus -malli, sekä FXZ oikein tosikäyttöön.

Ole Gabriel Kverneland oli 25-vuotias, kun hän perusti kyläsepän pajan Etelä-Norjassa lähellä Stavangeria vuonna 1879. Hän oli kasvanut maatilalla ja hänellä oli maatalouden koulutus. Hän tiesi, mikä on koneellistamisen merkitys maataloustuotannolle. Teräksen lämpökäsittelyn avulla seppä takoi ensimmäisen Kverneland auran, ja siitä lähtien lämpökäsittelyosaaminen on ollut avainasemassa Kvrenelandin auroissa. Näin konsernin tarina alkoi.

Nykyisin Kverneland Group on monikansallinen työkoneita valmistava yhtiö, joka panostaa teknisissä ratkaisuissaan siihen, että koneet puhuvat puolestaan, erityisesti heille joille viljeleminen on liiketoimintaa. When farming means business...

Kultivaattorit

Kultivaattoreita on viisi mallistoa. Turbo, CLC Pro Classic, CLC Pro, CLC Pro Cut sekä CTC.

Kyntöaurat

Sarka-aurat, paluuaurat, puolihinattavat aurat, sekä aurojen omainaisuudet.

Kylvö

Kverneland, puhallinkoneita jo 60.000 kpl kokemuksella!

Pintalevittimet

Kverneland Exacta lannoitteen pintalevittimet sijoittavat jokaisen rakeen oikeaan paikkaan!

Lautas­muokkaimet

Kverneland Qualidisc Farmer ja Pro ovat nostolaitekiinnitteisiä lautasmuokkaimia. Hinattava mallisto jakautuu Qualidisc Farmer T ja Pro T rinnakkaismalleihin.

Rehukoneet

Niittokoneet ja niittomurskaimet nostolaitteisiin eteen ja taakse sekä hinattavat mallit. Pöyhimet työleveyksiltään 5,2 - 11m, karhottimet 3,9 - 15m leveinä, 1-4 roottorisina malleina.

Kasvinsuojelu­ruiskut

Kvernelandin ruiskuissa on aina valmius lohko-ohjaukselle. Nostolaitemalleissa iXter A on perusmalli. iXter B on tekninen taidonnäyte, iXtra etusäiliöllä varusteltava malli, jolla tilavuuskin voi olla jopa 2900 l yhteensä. Hinattavissa malleissa Ikarus on 2800 - 3800 litraa, sekä täysin uusi iXtrack T3 -malli on 2600 - 3200 litraa.

Jyrsimet ja kesanto­murskaimet

Jyrsinvalikoimasta löytyy kelajyrsimet ja tasojyrsimet. Murskainvalikoimassa on malleja niin traktorin eteen kuin taakse kytkettäväksi.

ISOBUS ja täsmäviljejy

Kverneland tarjoaa kattavan valikoiman työkaluja täsmäviljelyyn ja työkone-ohjaukseen

Kysy lisätietoja

Täyttämällä viereisellä lomakkeella saat kätevästi yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia siitä esittelyn.