<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ajankohtaista

Kauden kovimmat kaupat Kannuksessa!

Ollikkalan Maatalousmessut järjestetään Kannuksessa perjantaina ja lauantaina 23. - 24.8.2019. Siis tällä viikolla! Nähdään siellä!

5087_mn_648px_17

Kannuksen rehukoneiden työnäytöksessä on ajossa perhosniittomurskain Kverneland 5087MN. Mekaaninen kevennys on herkkä epätasaisessa maastossa. Niittoyksikön ripustus keskeltä mahdollistaa niittoyksikölle luontaisen liikehdinnän pellon pinnanmuotojen mukaisesti. Keveä, noin 2000kg kokonaispaino antaa mahdollisuuden pienemmällekin traktorille suoriutua niittourakasta kunnialla työleveydestä tinkimättä. 

Koneessa on vakiona laajalevityssiivet ja karhotuspellit, jotta kuivumisaste voidaan optimoida sopivaksi korjuuajankohdan ja sään mukaan. Lisävarusteena on hydraulinen kevennyksen säätö, mikä mahdollistaa kevennysjousien kiristämisen ajon aikana hytistä. Lue lisää perhosniittomurskaimista.

Perhosniittomurskaimet

3600_ft_-_fn_-_fr_648px_27

Etukoneena on Kvernelandin 3636FT etuniittomurskain. Yllä mainitun 5087MN perhosniittomurskaimen kanssa se muodostaa parin, joka sallii melko jyrkkiäkin käännöksiä lohkoja kierrettäessä ilman, että syntyy niittämättömiä kaistaleita, jotka vaatisivat peruuttamista. Näin työteho säilyy korkeana koko ajan. Kverneland etuniittomurskainten kevennyksen herkkyys ja niittoyksikön liikevarat ovat saaneet viljelijöiltä myönteistä palautetta. Sillä on helppo niittää. Lue lisää etuniittomurskaimista.

Kverneland nostolaiteniittomurskaimet

2800_fs_648px_0

Kannuksessa on myös ajossa Kverneland 2832FS karhottava etuniittokone. Karhotusvarustus on toteutettu ruuvilla, joka siirtää heinää karhotinpeltejä vasten. Koneella voi tehdä kolmea eri leveyistä särmää laatikkokarhoa, joka on erityisesti paalainmiesten mieleen. Koska kone on kevyt, se kulkee mukavasti myös tilan kakkostraktorilla, sillä tehontarve on vähäinen. 2832FS löytyy niittokonesivulta, alla linkki.

Kverneland niittokoneet

3332mt-3332mr-3336mt_648px_9

Etuniittokoneen parina on ilmiöksi noussut Race Car Suspension jousituksella varustettu Kverneland 3336MT. Se sallii täysin symmetrisen ripustuksen niittoyksikölle, eikä ole väliä tuleeko este sisäreunaan, keskelle vai ulkoreunaan, niittoyksikkö väistää yhtä herkästi. Ratkaisun ansiosta yhdistelmä tuo poikkeuksellisen hyvän ajomukavuuden ollakseen nostolaitekiinnitteinen niittomurskain. Ratkaisu on täysin ainutlaatuinen eikä vastaavaa ole markkinoilla näköpiirissä. Työleveydet ovat 3,2m ja 3,6m. Koneessa on myös Vario sivusiirto, mikä tehostaa niittoa entisestään ja pienentää peruuttamisen tarvetta. Linkistä pääset lukemaan lisätietoja Race Car Suspension niittomurskaimista.

Kverneland Race Car Suspension

9472_c_-_9472_c_hydro_-_9476_c_648px_46

Ennen korjuuta, heinät on kuitenkin karhotettava. Kannukseen on toimitettu Kverneland 9580C kaksiroottorinen karhotin. Jyrkkä, kovametallinen ohjainrata yhdessä DUO-piikkien ja taakse taivutettujen karhotinvarsien kanssa nostaa karhon koostumuksen uudelle tasolle. Tämä ilmenee paalaimen parempana suorituskykynä, kun karhon koostumus on oikea. Käännöksissä apuna on ohjaavat pyörät ja epätasainen maasto hoidetaan Terralink Quattro ripustuksella. Karhotus pitää siis olla puhdasta, tehokasta ja karhon on oltava optimaalinen korjuukoneelle, oli se sitten paalain tai noukinvaunu. Lue lisää karhottimista.

Kverneland karhottimet

Kannuksessa on lukuisia muitakin poistotarjouksia Kvernelandin koneista. Voit tutustua valikoimaan jo etukäteen siinä määrin, mitä koneita on vielä jäljellä Kverneland tarjoussivulla.

Kverneland tarjoussivulle

Kysy lisätietoja

Täyttämällä oheisen lomakkeella saat yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi jo ennen Kannuksen näyttelyä.

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia siitä esittelyn. Tavataan Kannuksessa!