<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

äeskauden startti potilaLLa.
tehtaan avoimet ovet 4.10.

Tule mukaan starttaamaan uusi äeskausi tutustumalla Potilan tuotantoon, tuotteisiin sekä historiaan. Vapaa pääsy tehtaalle koko päivän ajan. Lisäksi päivän aikana järjestetään ajankohtaisia seminaareja sekä huutokauppa. Mukana ovat myös New Holland ja Case IH traktorit ja puimurit.

PAREMPAA MAAN MUOKKAUSTA VUODESTA 1967

OHJELMA

Kiikoistentie 7, Sastamala (Google kartta)

9.30 – 9.45 Tilaisuuden avaus, toimitusjohtaja Mikko Mäkimattila, Potila Tuotanto Oy ja toimitusjohtaja Tomi Niemi, Agritek Oy

Seminaari Osa I

10.00 – 10.45 Mitä tiedämme Suomen peltomaiden hiilivarastoista? Viljelykierron ja –menetelmien vaikutukset maaperään, tutkimusprofessori Kristiina Regina Luonnonvarakeskus

10.45 – 11.30 Uuden maatalouden tukiohjelmakauden painotuksia, neuvotteleva virkamies Martti Patjas, Maa- ja metsätalousministeriö

12.00 – Huutokauppa, meklari Markku Värjönen

Huutokaupataan uusi Potila Master 600-joustopiikkiäes ja lavoittain tehtaan ylijäämävarastoa.

Seminaari Osa II

13.00 – 13.45 Uudet tieliikenteen vaatimukset maatalouskoneille, ylitarkastaja Harri Tenhunen, Traficom

13.45 – 14.20 Potilan tuotteet ja uutuudet, myyntipäällikkö Juho Perävainio, Potila Tuotanto Oy

14.20 – 15.00 Agritek-tuotteet ja uutuudet, myyntipäällikkö Sebastian Baarman, Agritek Oy

Varpajyrillä minä aloitin. Olin toki pelannut raudan kanssa verstaassani kymmeniä vuosia ja tehnyt monenlaista.
1966 tein itselleni äkeen ja naapuritkin kiinnostuivat siitä.
1.9.1967 perustettiin "M.Potila" Kokemäelle. Tehtiin äkeitä ja teräsrakenteita.
Kasvun myötä perusteltiin toinen tehdas Kiikoisiin 1974.
Nyt ollaan saavutettu päälle 50 vuotta.

Kartta

Ennakkoon!

Potilan ennakkomyynti on täydessä vauhdissa. Nopeimmat päätöksentekijät saavat luonnollisesti parhaimmat edut äeskaupalleen, oikean hinnan ja toimitusajan, ennen kuin tuotantokapasiteetti on täynnä. Nyt kannattaa olla nopea!

caseih puimuri axial flow 648

Case IH Axial Flow puimuri

Olemme kiertäneet Case IH Axial Flow 6140 rumpupuimurin kanssa ympäri Suomea. Koneella on puitu ohraa, vehnää ja kauraa vaihtelevissa, välillä todella kosteissakin olosuhteissa. 

Esittelykoneena toiminut Axial Flow 6140 myydään tarjoushinnalla. Katso koneen tarkemmat tiedot ja pyydä tarjous. Kone on paikalla Potilan avoimien ovien päivässä!

New holland T7.270 Autocommand

New Holland T7.260 Autocommand

New Holland T7.260 AC tulee paikalle Potilan avoimien ovien päivään. Koneen maksimiteho on 270 hv ja vääntö 1 160 Nm.

Vaihteistona on portaaton Auto Command. T7-mallisto on saatavana kolmella eri vaihteistolla kahden eri akselivälin kokokuokassa.

CaseIH Optum ohjaamo

Case IH Optum CVX

Case IH Optum 300 CVX on Potilan avoimien ovien päivänä paikalla. Koneen teho on 313hv ja maksimivääntö 1 282Nm. Optumia saa kolmea mallia, 250, 270 ja 300. Optumissa yhdistyy valtava voima, teho, ajettavuus, tyylikäs ulkonäkö ja tähän kaikkeen nähden edullinen hinta. 

new_holland_leikkuupuimuri_CX5_6_648 (10)

New Holland CX5 ja 6 puimurit

New Holland CX5/6 muuntuvat markkinoilla parhaiten viljalajilta toiselle kehittyneen puintikoneiston ansiosta. Lajikohtaiset asetukset ja säädöt tekevät CX -puimurista vaihtoehdon, joka ei jätä ketään kylmäksi haastavissakaan olosuhteissa. Varustetasokin on omaa luokkaansa. Luonnollisesti New Holland CX-puimuri on nähtävillä Potilan avoimien ovien päivässä!

Kverneland EO On-Land aura 34-muovisiivin

Kverneland EO - On-Land aura

"Pohjoisessa he keksivät, että laitetaan paripyörät ja kynnetään sängeltä. Painoa kompensoitiin muovisiivillä, jotka olivat turvemailla muutenkin välttämättömät, ettei tarttuisi siipiin. Kiekot jäivät myös painon vuoksi pois. Kärkipalojen alle tulevien veisten sijasta, he asensivatkin maapuolen veitset ja muoviset esiaurat, veitsen kylkeen kiinni." Tule katsomaan Kuningas-Casen perässä 7-siipistä EO On-Land auraa, esiauroilla, luonnollisesti.

Haluatko tietää lisää?

Tästä voit kätevästi kysyä lisätietoa tai antaa palautetta haluamastasi aiheesta.

Viesti välittyy halutessasi valitsemallesi jälleenmyyjälle.