<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Teollisuusketjut

Trygg Teollisuusketjut: oikea valinta maansiirtokoneisiin ja trukkeihin

Trygg teollisuusketjut

TRYGG teollisuusketjujen valikoima kattaa ketjut maansiirtokoneisiin, trukkeihin ja muihin vastaaviin koneisiin. Valikoimasta ketjut SMT Standard- Beaver ovat maansiirtokoneisiin sopivia ketjuja. Trukkeihin sopivat ketjut ovat Helene, Forklift Square Link ja Standard Double Duty.

Maansiirtokoneketjujen valintataulukko

Ketjumalli Tieajo Maasto Paino (Keveys)
SMT *** **** ***
SM2D ** ***** **
Grouser *** * ***
Swiss *** *** ***
Square ***** ** *****
Lynx ** ***** **

 

Trukkiketjujen valintataulkko
Ketjumalli Sisätilat Ulkotilat Tarkkuus Pito
Square *** ** *** ***
Helene **** ***** **** ****
Studded * **** ** *****

SMT Standard

SMT Standard on yleisketju joka soveltuu käytettäväksi niin maanrakennuskoneissa, maataloudessa, metsätaloudessa kuin lumen aurauksessakin. Ketjussa on erinomainen pito, mutta silti se on pehmeä ajettava.

SMT ketjuja on saatavana ainevahvuuksilla 8, 9,5, 11, 13, 16 ja 19mm. Maanrakennuskoneisiin parhaiten soveltuvat SMT ketjut ovat kuvassa oleva SMT SM2D ketju, jota on saatavana ainevahvuuksilla 11-19mm, sekä SMT Excavator ketju, jota on saatavissa ainevahvuuksilla 8-9,5mm

Lisätietoja SMT Standard ketjusta löydät linkistä. Huom! linkki siirtää sinut teollisuusketjuista traktoriketjusivuille.

Trygg_SM2D_traktoriketju_648
Trygg_Grouser_metsakoneketju_648

Grouser

Grouser ketjussa on lumen aurauksessa ultimaattinen pito ja käyttömukavuus. Ketju on suunniteltu käytettäväksi päällystetyillä teillä. 

Ketjulenkkien välissä on taotut 9,5mm leveät pitopalat. Pitopalan leveyden ansiosta pala ei painu renkaaseen vaan puree alustaan. Pitopala ei myöskään vahingoita renkasta, sillä sen reunat on pyöristetty. 

Grouser ketjut ovat aina varustettu kiristysketjulla. Lisäksi ketjun asennuksessa on suositeltavaa käyttää ketjun kiristäjää oikean kireyden varmistamiseksi. 

Lynx

Lynx ketjut ovat  suunniteltu erityisesti maanrakennuskoneita ja metsäkoneita varten. Ketju soveltuukin pihakäytöstä aina raskaimpiin lumenauraustöihin. Ketjun perusrakenne on sama kuin Grouser ketjussa, mutta tässä ketjussa pitopalaan on tehty 3 neliskanttista nastaa prantamaan pitoa. 

Lynx ketjun avaran ketjukuvion ansiosta ketju puhdistuu itsestään myös mudassa ja lumessa. Ketjun matalan  profiilin ansiosta sen käyttö on mahdollista myös koneissa joissa renkaiden ympärillä on vähän tilaa. 

Lynx ketjut ovat aina varustettu kiristysketjulla. Lisäksi ketjun asennuksessa on suositeltavaa käyttää ketjun kiristäjää oikean kireyden varmistamiseksi. 

Trygg_Lynx_metsakoneketju_648
Trygg_Beaver_metsakoneketju_648

Beaver

TRYGGin  Beaver ketju on raskaaseen vetoon tarkoitettu ketju joka myös suoraa rengasta maanrakennus ja metsätalous käytössä. Ketjussa on tiheä kuvio, joka on rakennettu 13 mm ainevahvuudesta. Pitopaloissa olevat 3 neliskanttista nastaa parantaa sekä kestävyyttä että pitokykyä. Ketju on profiililta matala, joten sitä voidaan käyttää myös ahtaissa lokasuoja malleissa.  

Beaver ketjut ovat aina varustettu kiristysketjulla. 

Trygg_Helene_trukkiketju_648

Helene

Helene ketju on premium luokan ketju trukkeihin. Timantin mallinen ketjukuvio mahdollistaa hyvän ohjattavuuden ja pidon. Kuvion jatkuvuus helpottaa myös tarkkaa ajamista ahtaissa paikoissa. Ketju sopii myös ajoneuvoihin joissa renkaan ympärillä oleva tila on rajattu.  

Helene ketjuun on hitsattu kulutuspalat jokaiseen rengasta vasten olevaan ketjulenkkiin. Helene onkin hellävaraisempi betoni- ja asfaltti alustoille kuin perinteiset nastoitetut ketjut. 

Trygg_trukkiketju_STD_Double-Duty_648

Standard Double Duty

Standard Double Duty on Tryggin Standardi nastoitettu ketju kaikkiin renkaisiin. Double duty mallissa renkaan yli meneviä ketjuja on tuplamäärä normaalin verrattuna ja se soveltuukin sen ansiosta mainiosti trukkeihin, pieniin lumilinkoihin, ajettaviin ruohonleikkureihin jne. 

Double Duty ketjua on saatavana riippuen rengaskoosta usealla eri ainevahvuudella 5-13mm välillä. 

TRYGG_kuorma-autoketju_Super_dual_triple_det3

Asennusvideo

TRYGG_kuorma-autoketju_Super_det1

Jälleenmyyjät

TRYGG_kuorma-autoketju_Super_dual_triple_det1

Osta verkkokaupasta

Anna palautetta tai kysy lisää tietoja

Jätä yhteystietosi oheisen lomakkeen kautta, niin otamme Sinuun viipymättä yhteyttä!