<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

SMT Standard

Yleisketju käyttöön kuin käyttöön

Trygg_SMT_standard_13-19mm_648

SMT Standard

SMT Standard on yleisketju joka soveltuu käytettäväksi niin maataloudessa, metsätaloudessa kuin lumen aurauksessakin. Ketjussa on erinomainen pito, mutta silti se on pehmeä ajettava.

SMT ketjut on kehitetty sopimaan erinomaisesti renkaan muotoihin. Tämä yhdistettynä ketjun erinomaiseen kulutuskestävyyteen takaa huolettomat ajohetket. SMT ketjuja on saatavana ainevahvuuksilla 8, 9,5, 11, 13, 16 ja 19mm.

Ketjun asennus on myös helppoa, sillä SMT Standard ketjuja  valmistetaan jokaiselle rengaskoolle. Asennettaessa ketjuja sinun ei siis tarvitse lyhentää ketjua. 

Lisäksi asennusta helpottava kiristysketju on vakiovaruste profiilin 55 ja sitä matalammissa renkaissa. Muihin rengaskokoihin se on saatavana lisävarusteena. 

Ketjua voidaan myös tarvittaessa pidentää mikäli traktorin rengaskokoa muutetaan. 

 

 

Yksityiskohdat

SMT Standard ketjun nasta on tavallista suurempi, joka mahdollistaa erinomaisen pidon ja toisaalta myös erinomaisen kulutuskestävyyden.

SMT-ketju on koottu erilliskarkaistuista lohkoista, joiden väliset liitokset ovat hitsattuja. Tämä varmistaa ketjun erinomainsen kestävyyden. 


Trygg_SMT_standard_9-11mm_det_648
Trygg_smt_flexi_8mm_det_648

Kokotaulukko

Trygg_smt_flexi_8mm_det_648

Asennusvideo

Trygg_smt_flexi_8mm_det_648

Jälleenmyyjät

Trygg_smt_flexi_8mm_det_648

osta tästä

Anna palautetta tai kysy lisää tietoja

Jätä yhteystietosi oheisen lomakkeen kautta, niin otamme Sinuun viipymättä yhteyttä!