Raven- automaatti-ohjaukset

Edistyneet automaattiohjaukset jokaiseen merkkiin

CRX- monitorit

Päivittämällä koneesi Ravenin CRX-monitorilla teet myös koneestasi ISOBUS yhteensopivan. Raven monitorilla pystyt ohjaamaan jopa viiden eri tuotteen levitystä yhdellä ajokerralla. Monitorin näkymä on täysin muokattavissa joka mahdollistaa laajat käyttömahdollisuudet. Voit esimerkiksi pitää ajourakartan näytön vasemmalla puolella ja oikealla puolella taas liitetyn työkoneen näkymän jolloin pystyt helposti seuraamaan työkonetta ja tekemään muutoksia tarvittaessa. 

Raven split2                                                                                      Raven Split1

Raven monitorit ovat skaalautuvia ja voit päivittää sen milloin vain. Et ehkä tarvitse automaattiohjausta vielä, mutta tarvitset monitorin työlaitteen ohjaukseen. Voit aloittaa pelkästään monitorilla ja GPS vastaanottimella joilla mahdollistat esimerkiksi tarkan lannoitteen levityksen. Voit seuraavana kautena kokeilla automaattiohjausta pelkästään päivittämällä tilauksen, jos koneesi on jo varusteltu automaattiohjauksella. Hallitset monitoria itse ja päätät mitä toimintoja tarvitset. 

CR7 ajo-opastin

CR7

Ravenin kevein ja kustannustehoikkain 7-tuumaisen näytön omaava CR7 on selkeä ja helppokäyttöinen monitori. Ajo-opastimen yksinkertainen sovellusten käyttö, helposti käytettävissä olevat asetusten säädöt, ISOBUS yhteensopivuus ja Task Controller tekevät tästä mahtavasta laitteesta edullisen plug-and-play järjestelmän.

CR12

CR12 on 12.1-tuumainen korkealaatuinen monitori joka erikoistuu tarkkuuteen ja monimutkaiseen reittien suunnitteluun, erityisesti reiteillä jotka eivät ole suoria tai ovat epätasaisessa maastossa. CR12 tarjoaa ensiluokkaisen ohjaamokokemuksen ja tarkkuuden joka sopii arvokkaiden viljelykasvien täsmäviljelyyn. 

 

CR12 keräämä tieto toiminnoistasi on vertaansa vailla. Jos yhdestä säilöstäsi loppuivat siemenet ja jatkat kylvöä toisella säiliöllä CR12 kertoo sinulle missä kohtaa peltoa vaihto tapahtui. Jos sinun tarvitsee vaihtaa konetta kesken työn, CR12 voi vaihtaa tiedon näiden kahden koneen välillä ja kertoa uudelle koneelle tarkalleen mihin toinen kone lopetti jotta voit jatkaa työtä saumattomasti. 

CR 12 jaettunäyttö

Antenni vastaanottimet

Raven 500s

500S Antenni

500S on edullinen lähtö tason GNSS vastaanotin joka seuraa GPS, GLONASS ja BeiDou signaaleja parantaakseen paikannustaan kaikissa ympäristöissä. Antennin kiinteä tai vaihtoehtoisesti magneettinen asennus tekee siitä erinomaisen soveltumaan eri käyttötarkoituksiin. 

 

RS1 Antenni

RS1 on korkeatehoinen ohjaus- ja tiedonsiirtoyksikkö joka yhdistää nämä ominaisuudet yhdeksi intuitiiviseksi ja helppokäyttöiseksi antenniksi. RS1 antenni on markkinoiden tarkin alle 2,5cm RTK tarkkuudella ja se säilyttää äärimmäisen tarkkuutensa jopa 46.7 km/h nopeuteen asti. RS1 voidaan siirtää sinne missä sitä tarvitaan - traktorista ruiskuun ja ruiskusta lannoitteen levittimeen. 

 

Raven RS1

Lisätietoja Ravenista

Lue myös: Raven - Täsmäviljelyn kehittäjä
 

Lue lisää Ravenin historiasta sekä muista tuotteista. Ravenillä on laaja paketti tarjolla täsmäviljelyyn ja useimmille viljelijöille löytyy ratkaisu Ravenin valikoimasta. 

Liity kanta-asiakkaaksi

Liittymällä Agritek Oy:n kanta-asiakkaaksi saat huomattavia etuja, kuten -15% alennuksen viikkotilauksena tilattavista Case IH ja New Holland -varaosista

Kysy lisätietoja tai anna palautetta

Täyttämällä viereisellä lomakkeella voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai antaa palautetta haluamastasi aiheesta.

Viestin välittyy halutessasi valitsemallesi jälleenmyyjälle.