<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

SMT Flexi

Helposti asennettava yleisketju

Trygg_smt_flexi_8mm_648-edited_358x500

SMT Flexi

SMT Flexi on yleisketju joka soveltuu käytettäväksi niin maataloudessa, metsätaloudessa, rakennuksilla kuin lumen aurauksessakin. 

SMT Flexi ketjun asennus on erittäin helppo asentaa eikä tarvitse asennustyökaluja. Ketjun sivuketjun kireyttä on helppo säätää, joten ketju sopii yhtä hyvin kuluneelle kuin uudelle renkaalle. Tämä säästää myös renkaan kylkiä. 

Trygg SMT Flexi ketju on saatavana 8 ja 9,5mm ainevahvuuksilla. Sekä nastat että sivuketjut on valmistettu karkaistusta teräksestä. Nastat ovat ainevahvuudeltaan 10mm ja sivuketjut 8mm. 

Ketjujen teräksen valmistuksessa on käytetty mm. booria, nikkeliä, kromia ja mangaania. Näin on saavutettu optimaalinen laatu ketjukäyttöön. 

SMT Flexin parhaat ominaisuudet ovatkin käytön helppous yhdistettynä luotettavuuteen ja SMT Standard ketjuista tuttuun kestävyyteen. 

 

 

 

Yksityiskohdat

SMT Flex  ketju mahdollistaa ketjujen asennuksen ja säädön ilman työkaluja. Säädettäessä ketjua kuvassa näkyvä lukko yksinkertaisesti siirretään seuraavaan ketjulenkkiin, jolloin ketju kiristyy. Tarkemmat asennus ja säätöohjeet löydät tästä.

Ketjun kiristin on kuitenkin suositeltava lisävaruste suurten renkaiden ketjuille. Lisävarusteena on myös saatavanha kiristysketju.Trygg_smt_flexi_8mm_det_648-edited_272x500
Trygg_smt_flexi_8mm_det_648

Kokotaulukko

Trygg_smt_flexi_8mm_det_648

Asennusvideo

Trygg_smt_flexi_8mm_det_648

Jälleenmyyjät

Trygg_smt_flexi_8mm_det_648

osta tästä

Anna palautetta tai kysy lisää tietoja

Jätä yhteystietosi oheisen lomakkeen kautta, niin otamme Sinuun viipymättä yhteyttä!