<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Auto- ja mönkijäketjut

Ketjut autoihin ja mönkijöihin

Trygg auto- ja mönkijäketjut

Trygg auto- ja mönkijäketjuista löydät oikean ketjun henkilöautoihin, pick-upeihin, maastureihinkin sekä mönkijöihin. Ketjuista Scan Trac ja Standardit sopivat autoihin ja mönkijöihin sopivia ketjuja ovat Standard Double Duty ja ATV

Scan Trac

Trygg Scan Trac on yksi autonketjuista. Ketju on tehty käyttäen parhaita mahdollisia metalliseoksia. Tämä mahdollistaa keveydestä huolimatta hyvän pidon ja varmistaa ketjun kestävyyden. Ketju onkin erittäin kustannustehohkas valinta. 

Scan Trac ketjut on varustettu aina sivuketjujen nopean kiristyksen mahdollistavalla kiristysvivulla. 

Trygg_henkiloautoketjut_Scan_Track_648_edited_253x500
Trygg_henkiloautoketjut_standard_648-edited_301x500

Standard

Trygg Standard ketju on oiva valinta ketjuksi mikäli tarvitset pick-upiin ja maasturiisi ketjuja jokapäiväiseen maastoajokäyttöön. Pitoketjut on asennettu sopivilla väleillä, joka takaa sen että aina vähintään yksi ketju on maassa. Ketjusta on myös saatavana tuplarengas malli.  

Tämän ketjun suurin ero Standard Studded ketjuun on vahvennettu 8mm ainevahvuus joka parantaa ketjun kestoa. 

Asennusta helpottamaan on mahdollista hankkia lisävarusteena myytävät kiristysvivut

 

Standard Studded

Standard Studded ketjut sopivat autojen jokapäiväiväiseen maastoajokäyttöön. Pitoketjut on asennettu sopivilla väleillä, joka takaa sen että aina vähintään yksi ketju on maassa. Ketjusta on saatavana myös tuplarengas malli. 

Asennusta helpottamaan lisävarusteena on saatavana kiristysvivut. 

Trygg_henkiloautoketjut_400_Car_648-edited_457x500
Trygg_trukkiketju_STD_Double-Duty_648

Standard Double Duty

Standard Double Duty on Tryggin Standardi nastoitettu ketju kaikkiin renkaisiin. Double duty mallissa renkaan yli meneviä ketjuja on tuplamäärä normaalin verrattuna ja se soveltuukin sen ansiosta mainiosti autoihinm mönkijöihin, trukkeihin, pieniin lumilinkoihin, ajettaviin ruohonleikkureihin jne. 

Double Duty ketjua on saatavana riippuen rengaskoosta usealla eri ainevahvuudella 5-13mm välillä. 

Trygg_ATV_648-edited_334x500

ATV

TRYGG ATV ketjuissa on 3 timantin mallista ketjukuviota. 5,5mm vahvuisesta teräksestä valmistetut nastoitet ketjut takaavat hyvän pidon ja vedon. ATV ketjun nastat on hitsattu jokatoiseen ketjulinkkiin. Nastojen ansiosta ketju ei liu edes jäällä tai kivien päällä.
TRYGG_kuorma-autoketju_Super_dual_triple_det3

Asennusvideo

TRYGG_kuorma-autoketju_Super_det1

Jälleenmyyjät

TRYGG_kuorma-autoketju_Super_dual_triple_det1

Osta verkkokaupasta

Kysy lisätietoja täyttämällä lomake