<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=223024504808695&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Optum CVX esittelyvideo

Case IH Optum CVX on erityisesti Suomenkaltaisiin olosuhteisiin suunniteltu 250-300hv kokoluokan traktori. Optumissa yhdistyy mahtava teho, loistava ketteryys ja monipuolisuus sekä ainutlaatuinen polttoainetaloudellisuus.

Agritechnica 2019

Agritechnica oli marraskuussa ja maailman maatalouskonevalmistajat esittelivät uutuuksiaan. Case IH:lla oli tänä vuonna poikkeuksellisen paljon uutuuksia osastolla. Osastolta löytyi uusittu Magnun, uudistettu Puma, uusi traktorimalli Vestrum, päivitetty Axial Flow ja mahtava uutuus LB kanttipaalain.

Katso Case IH osaston esittelyvideot

Agritechnica 2019 yleisesittely

 

Optum CVX esittelyvideo

Suomen olosuhteisiin suunniteltu Optum yhdistää mahtavan vetotehon, ketteryyden, hydrauliikan suorituskyvyn ja loistavan maantieajettavuuden.  Katso Optumin esittelyvideo, ihastu ja pyydä tarjous. 

Katso Optum CVX koko esittelyvideo

Agritek_Optum CVX 30sek some mainos Korjattu

Axial Flow rumpupuimuri

Case IH Axial Flow 6140 on kiertänyt suomea tänä syksynä. Kiertueen aikana puimme ohraa, vehnää ja kauraa. Kelit oli erittäin vaihtelevat, välillä oli tosi kuivaa ja välillä todella märkää. Märintä viljaa puitiin Jalasjärvellä, missä ohran puintikosteus oli lähes 40%. Axial Flow suoriutui loistavasti. 

Axial Flow rumpupuimurin puintitapa on erittäin hellävarainen, minkä myötä esim. siementen itävyys on todella korkea eikä säiliöön tule rikkinäisiä jyviä. Puinti on tehokasta ja puintitappiot olemattomat. Katso alla oleva video, missä kuvataan Axial Flown olemattomia puintitappioita.

Suomea kiertänyt Axial Flow 6140 (25 jalan pöytä) myydään nyt ainutlaatuisella hinnalla. Ole myyjään yhteydessä tai anna yhteystietosi niin meiltä olla sinuun yhteydessä. Laitetaan koneen hinta kohdilleen ja päästetään Axial Flow uuteen kotiin. 

Haluan, että minuun ollaa yhteydessä 

Lue lisää esittelykoneesta

Case IH Axial Flow_ pienet puintitappiot

Uusi mallisarja Puma X

Puma-mallisarja laajenee ja perinteiset Puma MC (portaallinen vaihteisto) ja Puma CVX (portaaton vaihteisto) saavat rinnalleen kevyemmin ja pelkistetymmin varustellun Puma 140, 150 ja 165 -mallisarjan. Tämä uusi mallisarja on saanut nimekseen Puma X.

case_ih_puma_teaser

Mennään katsomaan Puma X esittelyvideo

Case IH -mallisto

Case IH traktorimallisto kattaa traktorit pienehköstä Farmallista aina maailman suurimpaan Quadtrackiin asti. 
Aito ja alkuperäinen rumpupuimuri, ainutlaatuista puintitehoa ja hellää jyvän käsitellyä.
Erityisesti suomenkaltaisiin olosuhteisiin suunniteltu paalain ja paalainkäärin. Tekee tiiviitä ja helposti käsiteltäviä paaleja. 

Liity kanta-asiakkaaksi

Liittymällä Agritek Oy:n kanta-asiakkaaksi saat huomattavia etuja, kuten -15% alennuksen viikkotilauksena tilattavista Case IH ja New Holland -varaosista

Ajankohtaista

Case IH -rahoitustarjous

CaseIH- räväkkä rahoitus

Traktorikuumeen hoitoon paras lääke on uusi upea traktori. Nyt hankintaan on saatavilla räväkän edlullinen rahoitus, päätä nyt ja maksa 6 kuukauden kuluttua toimituksesta.

Liiity kanta-asiakkaaksi

Liittymällä Agritek Oy:n kanta-asiakkaaksi saat huomattavia etuja, kuten -15% alennuksen viikkotilauksena tilattavista Case IH ja New Holland -varaosista

CaseIH_traktorit_huolto4

Löydä lähin jälleenmyyjä

Case IH -jälleeenmyyjien puoleen voit kääntyä  konemyynnin lisäksi varaosia tai huoltoa koskevissa kysymyksissä.

Jälleenmyyjillä on nettipohjainen tilausjärjestelmä ja kuvastot tietokoneella nopeasti käytettävissä.

Case IH:lla on laaja ja hyvin kokenut huoltoverkosto, johon voit tukeutua aina kun tarvitset apua.

Kysy lisätietoja

Täyttämällä lomakkeen saat kätevästi yhteyden Agritekiin tai lähimpään jälleenmyyjääsi.

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia siitä esittelyn.