Ajankohtaista

Villiosa Oy Agritekin Top Service pisteeksi Uudellemaalle

Agritek myynti

Agritek Oy vahvistaa Uudellamaalla huoltoverkostoaan aloittamalla yhteistyön Villiosa Oy:n kanssa.

Villiosa Oy:n korjaamo sijaitsee Vihdissä ja hyvin varusteltu huoltoauto palvelee asiakkaita myös tiloilla kauempanakin. Villiosa aloittaa Top Service pisteenä eli se hoitaa ammattitaidolla merkkihuollon ja alkuperäiset varaosat Agritek Oy:n edustamiin Case IH ja New Holland -traktoreihin sekä puimureihin ja työkoneisiin. Villiosa tulee palvelemaan asiakkaitamme Uudellamaalla Vihdin ympäristöstä aina Porvooseen asti.

”On hienoa aloittaa yhteistyö Agritek Oy:n laadukkaiden tuotemerkkien parissa merkkihuoltona Uudellamaalla. Meidän tiimillämme on kyky, osaaminen ja halu palvella asiakkaita maatalouskoneiden parissa, joten innokkaina ollaan valmiita ottamaan Agritekin koneita huoltoon jo nyt heti ensi kauden sesonkia ennakoiden. ” Villiosa Oy:n toimitusjohtaja Ville Väre kommentoi tyytyväisenä.

”Villiosan kanssa tehty sopimus vahvistaa jälkimarkkinointiamme Uudellamaalla hienosti. Nykyisten varaosa-, huolto- ja Top Service yrittäjien lisäksi tullut Villiosa Oy varmistaa huollon saatavuutta aina Itä-Uudellemaalle asti, joten tämä on varmasti positiivinen asia asiakkaillemme. ” Kiteyttää Agritekin huoltopäällikkö Matti Viinamäki.

Villiosan huoltojoukkueen tiimiin kuuluvat vasemmalta alkaen: Toni Salonen, Antti Toivonen, Ville Väre ja Janne Tuomenharju. Onnea ja menestystä!

www.villiosa.fi

villiosa_648

 

Kysy lisätietoja tai anna palautetta

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai antaa palautetta haluamastasi aiheesta.

Viestin välittyy halutessasi valitsemallesi jälleenmyyjälle.