Ajankohtaista

Uusi Faresin Leader PF Full Electric

Faresin-myynti

Vihreä teknologia eläinten hyvinvointiin ja kannattavuuteen

Eläinhoidon vallankumous on alkanut. Leader PF Full Electric on syntynyt, itseliikkuva 100-prosenttisesti sähköinen sekoitinvaunu, joka täydentää Faresinin sähköistettyä valikoimaa. Valikoima lanseerattiin vuonna 2018, kun maailman ensimmäinen sähköinen kurottajat paljastettiin. 360 asteen kestävän kehityksen konsepti, joka tähtää kiertotalouteen ja maatilojen päästöjen vähentämiseen.

Leader PF Full Electric on suunniteltu hyödyntämään sähköä, jota maatilat tuottavat suuria määriä aurinkosähkö- tai yhteistuotantolaitoksilla ja erittäin alhaisin kustannuksin. Samalla kone ei tuota päästöjä, mikä vähentää tilan ympäristövaikutuksia. Sähkötekniikan käyttö edistää myös eläinten hyvinvointia ja mahdollistaa tuotantoketjun sertifioinnin.

Itse asiassa viime vuosina kysymys päästöjen vähentämisestä on tullut yhä tärkeämmäksi maataloudessa, mikä on lisännyt kiinnostusta sähköistettyjä koneita kohtaan. Sen lisäksi, että sähköistys on trendi kaikilla sektoreilla, se on teknologia, joka luonteeltaan tuo lukuisia etuja, kuten alhaisemman polttoaineenkulutuksen, alhaisemmat kustannukset, alhaisemman melun ja paremman kestävyyden. Faresin lähti trendiin mukaan yli 6 vuotta sitten, aikoina, jolloin maatalouskoneiden kestävyys oli vielä vain muutamille visionääribrändeille varattu käsite, ja nyt sillä on hyvin todistettu ja jatkuvasti päivitettävä sähköistystekniikka.

"Tutkimus- ja kehitysprosessimme erottavan hyödyllisen poikittaisuutensa ansiosta pystyimme ottamaan käyttöön FULL ELECTRIC -teknologiamme, täysin Made in Faresin, myös apevaunujen -linjalla", kommentoi toimitusjohtaja Sante Faresin. – Tuloksena on kone, joka tarjoaa täysin samanlaisen työkokemuksen kuin polttomoottorilla, mutta joka ei aiheuta kasvihuonekaasupäästöjä.

FARESINin ensimmäinen itseliikkuva sähköapevaunu on Leader PF 1.14 Full Electric, jossa on 14 kuutiometrin säiliötilavuus ja yksi sekoitusruuvi. Täydellinen ratkaisu pienille tiloille, joilla on uusiutuvilla energialähteillä toimivia laitoksia sähköntuotantoon.

leader-pf-full-electric-carica

Leader PF FULL ELECTRIC: Sähköä ilman kompromisseja

Projektin lähtökohtana oli uuden Leader PF FULL ELECTRICin suorituskyky. Faresinin insinöörit ovat itse asiassa työskennelleet kovasti varmistaakseen suorituskyvyn, joka on melko samanlainen kuin vastaavissa polttomoottori malleissaan, samalla kun he ovat säilyttäneet riittävän käyttöajan vähintään koko päivän suorittamiseen keskikokoisella maatilalla. Tästä syystä takamoottoritilaan asennettiin 91 kW:n, 210 Ah:n litiumrautafosfaattiakku, joka on integroitu Farmaticsin kauko-ohjauksen telematiikkaan. Sen sijainti takana mahdollistaa optimaalisen painon jakautumisen, paremman käyttömukavuuden, kuten vähemmän likaa ja helpon pääsyn osiin, sekä useita etuja ajon aikana, kuten mukavuuden ja näkyvyyden oikealle puolelle.

Akun lataus tapahtuu joustavasti Universal Charge -järjestelmän ansiosta, joka on yksi pistokeliitäntä 220 V:n yksivaiheisille ja 400 V:n kolmivaiheisille virtalähteille. Koneessa on myös järjestelmä, joka ottaa talteen energiaa jarruttaessa ja kaasupoljinta vapauttamalla varastoimalla sen akkuun ja lisäämällä sen toimintasädettä.

Integroitu elektroninen hallinta ohjaa tehon jakautumista eri elimiin, jota mitataan tarpeen mukaan, jotta akkua ja koko järjestelmää ei ylikuormitettaisi kulutuksen vähentämiseksi merkittävästi.

Lisäksi koko järjestelmää valvotaan diagnostiikassa, joka sisältää kaikki sähköiset, elektroniset ja hydrauliset osat, mukaan lukien ohjaamon sisäiset ohjauslaitteet.

Kysy lisätietoja tai anna palautetta

Täyttämällä viereisellä lomakkeella voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai antaa palautetta haluamastasi aiheesta.

Viestin välittyy halutessasi valitsemallesi jälleenmyyjälle.